Een verse dosis showbizznieuws uit BV-land en Hollywood

Een verse dosis showbizznieuws uit BV-land en Hollywood


Victor Verhulst - de zoon van Gert - heeft een relatie met Marthe van K3, Jani opent z'n eigen stijlacademie, Josje ontkent de roddels over een nieuwe relatie en het Antwerpse model Claudia doet de geruchten over een verhouding met Jay-Z af als flauwe zever. Lees er hier alles over!

Victor Verhulst en Marthe van K3 hebben relatie

Victor Verhulst en Marthe van K3 hebben relatie © Photonews


‘De appel valt niet ver van de boom’ is deze dagen weer een gezegde dat men volop bezigt in de Vlaamse showbizzwereld. Victor Verhulst - jawel, de zoon van Gert - heeft namelijk een relatie met Marthe, de zwartharige component van K3. Een tijd geleden liep het spaak tussen de jongedame en haar vriend Alexis, terwijl Miss België-finaliste Aurélie en Victor het ook voor bekeken hielden. ‘We kunnen bevestigen dat dit bericht klopt. Hoe lang ze precies samen zijn, behoort tot hun privésfeer. Daar communiceren we niet over’, klinkt het bij Studio 100. Papa Gert had relaties met Karen en Josje van de vorige K3.

Jani opent stylingschool op 3 locaties

Jani opent stylingschool op 3 locaties © Photonews


Jani opent zijn eigen stylingschool met vestigingen in Antwerpen, Brugge en Diest. ‘De school zal mijn naam dragen: de Jani Academy. We zullen ­styling-opleidingen aanbieden en zijn al volop docenten aan het klaarstomen en het team aan het samenstellen. Ik zal dus niet zelf voor de klas gaan staan. In juni starten we met workshops, in oktober of november volgen dan de echte lessen’, laat hij weten.

Antwerps model Claudia: 'Nee, ik had niets met Jay-Z'

Antwerps model Claudia: 'Nee, ik had niets met Jay-Z' © Photonews


Beyoncé bezingt op haar nieuwe album Lemonade het thema overspel. Het gevolg: het gerucht dat manlief Jay-Z naast de pot piste met het Antwerpse model Claudia komt weer bovendrijven in de Amerikaanse boekskes. Een paar jaar geleden haalde de jongedame de wereldpers toen ze in de Antwerpse Club Magic door Jay-Z werd uitgenodigd voor een champagne-avond. Er zou meer gebeurd zijn volgens de tabloids, waarop Claudia’s telefoon roodgloeiend stond en ze werd bestookt met haatberichten. Complete onzin, volgens Claudia zelf. ‘Ik wist dat het verhaal weer opgerakeld zou worden. Maar nogmaals: er is die avond niets gebeurd. We hebben gedanst, champagne gedronken en even gepraat. Het was gewoon een fijne avond’, benadrukt ze op kordate wijze.

Nieuwe schoenen voor Kim? 5800 euro!

Nieuwe schoenen voor Kim? 5800 euro! © Photonews


Het magazine Us Weekly heeft de rekening van Kim Kardashian een keertje gemaakt. Om te beginnen schatten ze haar vermogen op 75 miljoen euro. Haar garderobe is een fortuin waard: een trui om thuis in de zetel te zitten kost een voor haar lullige 1000 euro. Haar sandalen met konijnenbont mochten iets duurder zijn: daar legde ze 5800 euro voor op tafel. Voor een verblijf in The Palm Atlantis, Dubai betaalt ze 27 300 euro per nacht. Haar huwelijk met Kanye West kostte naar verluidt 2,5 miljoen euro exclusief schoonheidsbehandelingen.

Olga Leyers in 'De slimste mens ter wereld'

Olga Leyers in 'De slimste mens ter wereld' © Photonews


De eerste kandidaat voor de volgende editie van De slimste mens ter wereld is bekend: Olga Leyers - de dochter van Jan - mag haar kunnen tonen in het komende seizoen van de quiz met Erik Van Looy. Haar vader deed in 2004 mee, toen Wouter Deprez won.

John Cleese naar de kapper in Antwerpen

John Cleese naar de kapper in Antwerpen © Photonews


John Cleese liep de afgelopen week rond in Antwerpen omdat hij er moest optreden in het kader van zijn tournee ‘Last time to see me before I die'. De verbazing van kapper Toni op de Melkmarkt was er niet minder om toen hij een telefoontje kreeg met de vraag om John z’n haar te knippen. ‘Het is een supervriendelijke en grappige man. Ondanks zijn status doet hij niet uit de hoogte. Hij gaf ons ook een beetje carte blanche. We hebben zijn haar gewoon bijgeknipt langs de zijkanten en het boven langer gehouden’, aldus de kapper.

Alicia Keys zingt voor finale Champions League

Alicia Keys zingt voor finale Champions League © Photonews


Op 28 mei kijken rechtgeaarde voetballiefhebbers naar de finale van de Champions League. Voor de aftrap is er een optreden, en da’s nieuw. Alicia Keys mag komen zingen in Milaan. ‘Ik heb enorm veel zin om mijn nieuwe nummers te laten horen tijdens de UEFA Champions League-finale, die overal ter wereld wordt gevolgd. Het is een eer om een bijzondere rol te mogen spelen tijdens zo’n geliefd evenement’, vertelt Alicia.

Binnenkort muzikale ceremonie voor Prince

Binnenkort muzikale ceremonie voor Prince © Photonews


Prince werd afgelopen week gecremeerd in intieme kring, met een herdenkingsplechtigheid voor familie, vrienden en muzikanten op zijn landgoed Paisley Park. Zijn laatste rustplaats zal geheimgehouden worden, maar er komt wel een grote muzikale ceremonie. Over de doodsoorzaak van de popster is er nog geen duidelijkheid.

Management Josje ontkent roddel over nieuw lief

Management Josje ontkent roddel over nieuw lief © Photonews


Josje zou een nieuwe vriend hebben. Volgens TV-Familie gaat het om de Antwerpse vastgoedmakelaar Zaka, een man met wie de Nederlandse blondine erg familiair zou omgaan. Maar bij haar management haastten ze zich om dat gerucht onder tafel te vegen en te laten weten dat de twee gewoon vrienden zijn.

'Eeuwige roem' verhuist naar VIER

'Eeuwige roem' verhuist naar VIER © VRT


Het Eén-programma Eeuwige roem verhuist naar Vier, met een nieuwe presentator. Eeuwige roem is eigendom van het productiehuis De Filistijnen van Bruno Wyndaele. In het programma nemen verschillende ex-topsporters het tegen elkaar op in een afgelegen villa. Er komt ook een nieuwe presentator. Onder andere ex-wielrenner Nick Nuyens, ex-voetballer Wesley Sonck, bokser Sugar Jackson en ex-turnster Aagje Vanwalleghem zullen deelnemen. Het programma zal ten vroegste in het najaar op televisie te zien zijn.
 

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook