10 Star Wars fans die nét te ver gaan met hun passie

Ken je alle oneliners uit de film 'Star Wars : The Force Awakens' vanbuiten? Klein bier met wat sommige Star Wars fans presteren. Kijk maar mee naar de volgende 10 video's!

10 Star Wars fans die nét te ver gaan met hun passie

We kunnen niet anders dan beginne met de legendarische Star Wars Kid. Ghyslain Raza, zo heet hij echt, filmde zijn imaginair gevecht in 2002, waarna zijn vrienden de opname in april 2003 op het internet zwierden. Met succes want lange tijd was dit de meest bekeken online video. Ghyslains ouders spanden zelfs een proces aan tegen de jongens die de video oplaadden, maar kregen ongelijk van de rechter.'Star Wars: The Force Awakens' is vanaf nu te bekijken in de Op aanvraag catalogus van Proximus TV!Wedstrijd: Win dankzij Star Wars™ The Force Awakens 3 films uit de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV!Wedstrijd : Win hier een levensgroot standbeeld van een Stormtrooper!

Uitverkocht is uitverkocht

Uitverkocht is uitverkocht

Wat doe je als de bioscoopzaal afgeladen vol zit? Dan ga je vanzelfsprekend helemaal los op het arme meisje dat popcorn verkoopt. Volledig in Star Wars outfit, want zo hoort dat.

Dansen doe je zo

Dansen doe je zo

Een traditionele trouwdans? Niet voor dit koppel! We verontschuldigen ons al bij voorbaat voor het belabberde filmwerk van het anonieme familielid dat de video opgeladen heeft. Gelukkig maakt de choreografie véél goed.

Absolute winnaars!

Absolute winnaars!

Wist je dat er een jaarlijkse lichtsabelgevecht-competitie bestaat? Deze inzending maakte in 2012 enorm veel indruk en heeft na al die tijd nog niets aan kracht ingeboet. Hier kan Kylo Ren nog iets van leren!

Faraday-hobby

Faraday-hobby

Wij stressen al in de buurt van een stopcontact, laat staan dat we ook maar iets te maken willen hebben met een kooi van Faraday. Deze waaghals gebruikt elektriciteit om de 'Imperial March' te spelen. Een verdienstelijke poging, het moet gezegd zijn.

Maak een kind blij

Maak een kind blij

Ken je iemand die een rolstoel teveel heeft? Amuseer je dan, net zoals deze vader, enkele maanden in je garage en rol na uren knutselen een werkende snowspeeder naar buiten. Kijk eens hoe trots de jongen is, daar doe je het allemaal voor. Opgepast voor de kanonnen!

Kerstgekte

Kerstgekte

Van uren knutselen gesproken, wat dacht je van deze lichtshow? De eigenaars van het huis werken maanden aan het klank- en lichtspektakel, maar het is het zeker waard. Voelt er iemand zich geroepen om hun elektriciteitsrekening te betalen?

De ultieme fanfilm

De ultieme fanfilm

Je hebt fanfilms die thuis in de garage opgenomen zijn met bij wijze van spreken een aardappel, en je hebt semiprofessionele films die de kwaliteit van de échte Star Wars-prenten verdacht dicht benaderen. Drie keer raden tot welke categorie deze prent behoort. Well played, guys!

Samen sterk

Samen sterk

'The Empire Strikes Back: Uncut' is het resultaat van de creatieve inspanningen van 1500 Star Wars fans. Het eindresultaat maakte zoveel indruk dat zelfs LucasArt zich achter het project schaarde!

Iedereen naar de kerk!

Iedereen naar de kerk!

Kijk eens aan, in Luik weten ze hoe het moet. Of tenminste de beiaardier van de Sint-Pauluskathedraal van Luik, die de Imperial March liet weerklinken in de Luikse binnenstad. In Vlaanderen moet je dan weer Kessel bezoeken, die in 2008 als enige Belgische gemeente uitgeroepen is tot officiële Star Wars-gemeente!

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook