De beste Vlaamse films bekijk je met Proximus TV

'Jubilee General', 'D'Ardennen', 'Wat Mannen Willen' en nog meer van dat fraais!

De beste Vlaamse films bekijk je met Proximus TV


Om een ontspannend filmpje van eigen bodem te bekijken hoef je niet naar de bioscoop, dat kan gewoon via Proximus TV. In de aanbieding: Café Derby, FC De Kampioenen 2: Jubilee General, d’Ardennen, Safety First en nog veel meer!

Bekijk de beste Vlaamse films met Proximus TV. Druk op de On demand-knop van je afstandsbediening

Café Derby

Café Derby


1985 in Sint-Denijs-Westrem. Georges is marktkramer en vader van een kroostrijk gezin. Wanneer hij hoort dat de paus naar België komt, huurt hij Café Derby. Een schitterend idee want er zijn duizend gelovigen op pad en die hebben honger en dorst …

Met Wim Opbrouck, Jan Decleir, Geert Van Rampelberg, Monic Hendrickx, …

Paradise Trips

Paradise Trips


Mario is een norse buschauffeur die zijn hele carrière gepensioneerden naar het Zuiden heeft gebracht. Voor hij zelf met pensioen gaat, moet hij nog een bende alternatieve jongeren naar een muziekfestival in Kroatië vervoeren. Hij heeft maar weinig zin in de opdracht en onderweg lopen de spanningen met de passagiers al snel hoog op. Bovendien komt het tijdens de trip tot een confrontatie met zijn verloren zoon.

Met Gene Bervoets, Jeroen Perceval, Noortje Herlaar, …

FC De Kampioenen 2: Jubilee General

FC De Kampioenen 2: Jubilee General


De Kampioenen maken zich op voor hun 25-jarig jubileum. Xavier en Markske proberen in het geheim Oscar Crucke op te trommelen en reizen naar Thailand, waar de ex-trainer als monnik door het leven gaat. Intussen duikt ook DDT op en die zou de feestvreugde wel eens kunnen verstoren …

Met Loes Van den Heuvel, Carry Goossens, Johnny Voners, Jacques Vermeire, …

Terug naar morgen

Terug naar morgen


De briljante professor Viktor en zijn assistent Titus zijn erin geslaagd om e-mails naar het verleden te sturen maar dat zou wel eens problemen kunnen opleveren.

Met Koen De Graeve, Matteo Simoni, Charlotte Anne Bongaerts, …

Galloping Mind

Galloping Mind


Zonder het van elkaar te weten, wordt een tweeling bij de geboorte gescheiden. Het meisje groeit op in de middenklasse, haar broertje in een straatbende. Twaalf jaar later kruisen hun wegen opnieuw en gaan ze op zoek naar hun roots.

Met Natali Broods, Balázs Mészáros, Zsófia Rea, …

Cafard

Cafard


Terwijl Jean Mordant tijdens de Eerste Wereldoorlog in Buenos Aires de wereldtitel worstelen behaalt, verkrachten Duitse soldaten zijn dochter Mimi in Oostende. De man zint op wraak en trekt samen met zijn trainer Victor en zijn neefje Guido naar het front. Hij moet echter een overplaatsing naar het oostfront slikken. Dan verneemt hij dat Mimi zwanger is.

Animatiefilm met de stemmen van Wim Willaert, Sebastien Dewaele, Dinara Drukarova, …

D'Ardennen

D'Ardennen


Na een uit de hand gelopen homejacking moet een van de overvallers, Dave, zijn broer Kenneth in de steek laten om zijn eigen vel te redden. Kenneth belandt achter de tralies en intussen probeert Dave zijn leven weer op de rails te krijgen. Wanneer Kenneth na vier jaar vrijkomt, probeert hij zijn ex-vriendin Sylvie koste wat het kost weer voor zich te winnen. Maar intussen is er veel veranderd.

Met Veerle Baetens, Kevin Janssens, Jeroen Perceval, …

Black

Black


De jonge Mavela is lid van de jeugdbende Black Bronx. Ze ontmoet Marwan op het politiebureau. De twee beginnen een relatie. De jongen is echter lid van de rivaliserende 1080-ers. Kiezen ze voor trouw aan hun bende of aan elkaar?

Met Martha Canga Antonio, Aboubakr Bensahi, Emmanuel Tahon, ...

Safety First

Safety First


Bewakingsagenten Dirk Porrez, Simon 'Smos' Vos, Luc Turlinckx en Ingrid Porrez slepen de job van hun leven in de wacht. Ze mogen de V.I.P. van één van de beste muziekfestivals ter wereld bewaken. Daar doet Luc een verbijsterende ontdekking.

Met Matteo Simoni, Ben Segers, Ruth Beeckmans, Bruno Vanden Broecke, …

Wat mannen willen

Wat mannen willen


Wouter is een romantische ziel, die zich nog niet meteen wil binden aan zijn kersverse vriendin Nicky ... tot blijkt dat ze zwanger is. Zijn broer Tim staat op trouwen met zijn jeugdliefde, alleen worstelt hij plots met koudwatervrees. Vincents leven als muziekproducer is bijzonder spannend maar hij hangt door een deal met de platenmaatschappij vast aan Bruce, de populaire charmezanger die de wereld met zijn songteksten wil verbeteren. Tramchauffeur Ronald wil zijn vrouw graag voor zich terugwinnen en Bruno zoekt de ware via een datingsite.

Met: Jan Decleir, Evelien Bosmans, Ella-June Henrard, …

Problemski Hotel

Problemski Hotel


De vluchteling Bipul heeft geen idee waar hij vandaan komt. Samen met enkele lotgenoten zit hij vast in het Problemski Hotel. Hij heeft zich verzoend met de situatie en leeft van dag tot dag. Daar komt verandering in wanneer hij Lidia tegen het lijf loopt.

Met Josse De Pauw, Marijke Pinoy, Tarek Halaby, ...

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook