Het heetste showbizznieuws van de week

Het heetste showbizznieuws van de week

Britney Spears haalt haar badpak uit de kast, Koen Crucke verklapt dat hij wel wat minnaars heeft gehad en dat z'n vriend die thuis uitnodigde, Barbara Sarafian is getrouwd en Jindra uit K3 zoekt K3 heeft het nog altijd moeilijk met de haatreacties die ze kreeg. Lees er hier alles over!

Britney poseert met uitdagend badpak

Britney poseert met uitdagend badpak © Instagram

Britney Spears vond dat het tijd was om een nieuw zwempak te kopen omdat het ook aan de andere kant van de oceaan mooi weer is. Ze kwam thuis met een niets aan de verbeelding overlatend limoengroen ensemble dat ze koste wat het kost aan haar fans wilde tonen via Instagram.

Vriend nodigde minnaars Koen Crucke thuis uit

Vriend nodigde minnaars Koen Crucke thuis uit © Photonews

Koen Crucke vormt al 46 jaar een koppel met Jan, maar hij bedroog z’n vriend meermaals. 'Jan en ik hebben elkaar altijd vrijheid gegeven. Want ja, ik heb avontuurtjes gehad. Ik heb die altijd meteen opgebiecht, en hij zag ze telkens door de vingers. Jan is altijd heel geduldig met mijn affaires omgesprongen. Hij inviteerde mijn minnaars zelfs thuis en dan gingen we samen iets eten. Hij wilde hen leren kennen om mij te beschermen, want als het uit was, moest hij me opvangen. Maar ik blijf bij hem’, aldus Koen, die er nog aan toevoegt dat hij niet wil weten of zijn partner ooit vreemdging omdat hij te jaloers is.

Pikante foto Josje lokt commentaren uit

Pikante foto Josje lokt commentaren uit © Instagram

Josje laat nog eens van zich horen. Ze postte een pikante foto op Instagram en dat kwam haar meteen op heel wat reacties te staan. Positief en negatief. ‘Er kijken kinderen mee’ ‘Komaan, je ziet niks’ en 'Als ik Josje was, zou ik me zo kapot lachen om alle reacties hier. Jezus’, waren enkele opgemerkte commentaren.

Jindra nog altijd onder de voet door lelijke reacties

Jindra nog altijd onder de voet door lelijke reacties © Photonews

Hanne, Marthe en Klaasje vormen zoals iedereen ondertussen weet de nieuwe K3. De Amsterdamse Jindra viel net uit de boot. De jongedame zit nog altijd met gemengde gevoelens: ze is niet akkoord met de manier waarop ze op tv werd afgeschilderd en ze kreeg heel wat minder fraaie reacties te slikken. ‘Hoer, slet, achterbakse: ik heb screenshots van die boodschappen naar een productiemedewerker gestuurd om duidelijk te maken dat het zo niet meer kon. Ik had iemand nodig op dat moment. Gert. Kristel. Anybody. Maar dat mocht niet, want het was een wedstrijd. De enige die naar me luisterde, was zangcoach Kristof’, aldus Jindra.

Madonna met blote billen en afgeplakte tepels op Met Gala

Madonna met blote billen en afgeplakte tepels op Met Gala © Photonews

Het Met Gala is een jaarlijks bal waarop men aan fondsenwerving doet voor het Metropolitan Museum of Art. Traditiegetrouw duiken tal van beroemdheden op in creaties die het motto ‘hoe gewaagder hoe, hoe beter’ huldigen. Madonna ging ondanks haar leeftijd graag met de billen en borsten bloot.

Astrid Bryan supportert voor de Rode Duivels

Astrid Bryan supportert voor de Rode Duivels © Photonews

Astrid Bryan mag dan wel behoorlijk veramerikaniseerd zijn, ze supportert nog altijd voor de Rode Duivels. Dat laat ze merken door een Instagramfoto te posten, gehuld in een t-shirt met de Belgische driekleur en de boodschap ‘We know how to score’. De economie moet draaien en dus is het t-shirt uiteraard te koop. Voor een kleine 30 euro haal je er eentje in huis.

‘Er was absoluut geen bedrog in het spel’

‘Er was absoluut geen bedrog in het spel’ © Photonews

Ondertussen is het genoegzaam bekend dat Marthe van K3 en Viktor Verhulst een koppel vormen en dus draait het roddelcircuit op volle toeren, mede omdat Marthe nog niet zo lang geleden een punt zette achter de relatie met haar ex. Haar vader haast zich om te melden dat er absoluut geen sprake was van bedrog: ‘Tussen Viktor en zijn vorige vriendin was ’t al in januari gedaan. De breuk met Alexis was recenter, dat klopt, maar dat is in alle vriendschap gebeurd. Ze hadden het allebei veel te druk en dus hadden ze geen tijd meer voor elkaar’, luidde zijn reactie.

Barbara Sarafian en vriend stapten in huwelijksbootje

Barbara Sarafian en vriend stapten in huwelijksbootje © Photonews

Barbara Sarafian en haar vriend Yves zijn het afgelopen weekend getrouwd in Oostende. Ze werd in september door hem ten huwelijk gevraagd tijdens de uitreiking van de Ensors. Yves baat een koffiebar uit in Gent.

Leonardo DiCaprio koopt eiland

Leonardo DiCaprio koopt eiland © Photonews

Acteur Leonardo DiCaprio heeft het eiland Blackadore Caye, voor de kust van Belize, gekocht. Hij wil dat eiland ombouwen tot een milieuvriendelijk luxeresort. Het grapje moet ongeveer 218 miljoen euro kosten. Het klimaat is er tropisch en het op 1 na grootste koraalrif ter wereld is niet zo ver uit de buurt.

‘Scandaleux’: Alweer commotie om Engelstalige Eursonginzending Frankrijk

‘Scandaleux’: Alweer commotie om Engelstalige Eursonginzending Frankrijk © Photonews

Het is ondertussen een traditie: telkens de Fransen een paar zinnetjes in het Engels door hun inzending voor Eurosong mixen, staat la douce France op zijn kop. ‘Onaanvaardbaar’, aldus de staatssecretaris voor de Francofonie, die ook al maanden slecht slaapt omdat het officiële EK-lied een Engelse tekst heeft. De rest van de wereld - de Engelsen voorop -  moet alvast smakelijk lachen om de heisa. J’ai cherché van Amir is trouwens een favoriet bij de bookmakers. Bij de Franse openbare omroep verdedigen ze hem met hand en tand: ‘We hopen jonge Europeanen te bereiken die erg actief zijn op sociale media. 80 % van de tekst is in het Frans’, klinkt het bij hen. Het loopt de laatste jaren ook met compleet Franstalige inzendingen voor geen meter. De laatste overwinning dateert al van dertig jaar geleden.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook