Het sappigste showbizznieuws

Het sappigste showbizznieuws


Ann Van Elsen is bevallen van een dochtertje, Janine Bischops heeft soms het gevoel dat ze er voor spek en bonen bijloopt op de set van Thuis, Laura Tesoro mag naar de finale van Eurosong en men fluistert dat Miley Cyrus de gasten van haar huwelijksfeest zal vergasten op spacegebakjes, wiet en springkastelen. Lees er hier meer over!

Ann Van Elsen en Filip verwelkomen Jackie-Lou

Ann Van Elsen en Filip verwelkomen Jackie-Lou © Photonews


Miley Cyrus en Liam Hemsworth gaan trouwen. Volgens een insider zal het er behoorlijk extravagant aan toe gaan. ‘Miley heeft gezegd dat er springkastelen moeten komen zoals op een kermis. Ze wil wiet op elke tafel en een dessertbuffet met spacegebakjes. Ze heeft specifiek gevraagd dat de honden worden meegerekend in de tafelopstelling voor de receptie. Er wordt een speciaal menu voor hen gemaakt’, vertelt de anonieme bron van USWeekly. Naar verluidt zal ze ook 7 keer van pakje wisselen.

Jenny heeft er genoeg van

Jenny heeft er genoeg van © Photonews


Ooit had ze de eer om de eerste tekst in Thuis uit te spreken - ‘Bianca, opstaan!’- maar tegenwoordig zien we Janine Bischops niet veel meer in de populairste soap van Vlaanderen. Dat lijkt haar toch wel te storen. ‘Ik heb al een aantal keer gevraagd wanneer er voor Jenny nog eens een fatsoenlijke verhaallijn komt. Ik wacht nu toch al een jaar of twee en ik krijg soms het gevoel dat ik er voor spek en bonen bijloop’, vertelt ze in Dag Allemaal. Maar Janine krijgt ook geregeld positieve reacties over haar acteerwerk: ‘Over de scène waarin ik Frank erop wees dat hij Kaat als z'n dochter moet aanvaarden, kreeg ik complimenten van collega's en van mijn producer’, laat ze weten.

Huwelijk De Lau en Roos moet nog even wachten

Huwelijk De Lau en Roos moet nog even wachten © Photonews


Het huwelijk van De Lau en Roos is uitgesteld. Er is allesbehalve sprake van problemen tussen de twee: het uitstel komt er omdat ze voorrang willen geven aan hun verhuis. ‘Als we ons jawoord geven, willen we dat alles perfect is. Deze maand verhuizen we naar een leuke flat in hartje Hollywood. Wij en ons hondje Olaf kijken er enorm naar uit’, klinkt het enthousiast.
 

Springkastelen, spacegebakjes en een hondenmenu op huwelijksfeest Miley Cyrus

Springkastelen, spacegebakjes en een hondenmenu op huwelijksfeest Miley Cyrus © Photonews


Miley Cyrus en Liam Hemsworth gaan trouwen. Volgens een insider zal het er behoorlijk extravagant aan toe gaan. ‘Miley heeft gezegd dat er springkastelen moeten komen zoals op een kermis. Ze wil wiet op elke tafel en een dessertbuffet met spacegebakjes. Ze heeft specifiek gevraagd dat de honden worden meegerekend in de tafelopstelling voor de receptie. Die krijgen een speciaal menu’, vertelt de anonieme bron van USWeekly. Naar verluidt zal ze ook 7 keer van pakje wisselen.

Laura Tesoro mag naar finale Eurosong na thriller

Laura Tesoro mag naar finale Eurosong na thriller © Photonews/StuBru/Youtube


 Laura Tesoro mag naar de finale van het Eurosongfestival. ‘Bangelijk’, was de korte reactie van de zangeres die de eer des vaderlands mag verdedigen met haar nummer What's the Pressure. Spannend was het wel want België kwam pas als laatste uit de pot. Ook in de VRT-studio bij Van Gils en Gasten was het publiek enthousiast: Ingeborg schreeuwde zich schor.Justin Bieber wil niet meer dat fans foto's van hem nemen

Justin Bieber wil niet meer dat fans foto's van hem nemen © Photonews


Justin Bieber is het beu dat mensen foto’s met hem willen. Daarom weigert hij in de toekomst nog in te gaan op vragen van fans om te poseren. ‘Ik heb er genoeg van en voel me net een dier in de zoo. Je heb trouwens geen streepje voor als je mijn album hebt. Er staat nergens in kleine letters bij dat je een foto met me mag nemen als je me tegenkomt’, schreef hij op Instagram. Fans maken zich een beetje zorgen om de jongeman: hij lijkt het steeds moeilijker te hebben met zijn beroemdheid. Afgelopen woensdag kroop hij in een boom in de Amerikaanse stad Boston.

Opgelet voor brokkenpiloot Koen Wauters

Opgelet voor brokkenpiloot Koen Wauters © Photonews


Koen Wauters is al twee keer gecrasht tijdens de Porsche-cup op het circuit van Spa-Francorchamps. Vorige week miste hij al bijna The Voice van Vlaanderen toen hij tegen een voorligger botste, een dag later ramde een concurrent de flank van zijn auto. Gelukkig allemaal zonder grote schade.

Obesitaschirurg uit 'Topdokters' eet zelf graag vettig bouletje

Obesitaschirurg uit 'Topdokters' eet zelf graag vettig bouletje © VIER


Dokter Matthias Lannoo is goed op weg om een Bekende Vlamingen te worden door zijn optreden in de serie Topdokters op VIER. De man behandelt mensen met obesitas, maar dat wil niet zeggen dat hij zelf als middagmaal enkel een blad sla met twee schijfjes tomaat en een radijs naar binnen werkt. Neen, zijn lievelingskost is een broodje gehaktbal met ketchup, ajuin en een laag gesmolten kaas. De variant met spek bevalt hem nog meer. In het AZ Diest, waar hij werkt, noemen ze de broodjes ondertussen smalend ‘Broodje Lannoo plus’ en ‘Boerenbroodje Lannoo’. ‘De mayonaise laat ik al weg. Maar ik geef toe: ik ben geen sikkepit beter dan de meeste van mijn patiënten. Alleen heb ik het geluk dat het niet zo aan mijn lijf plakt’, vertelt hij.

Is de liefde over tussen de oude K3'tjes?

Is de liefde over tussen de oude K3'tjes? © Photonews


Het is pas gedaan met de oude K3 en de geruchtenmolen draait al op volle toeren: Fans schrijven online dat Josje vaak alleen in de backstage zat of niet meereed met de twee anderen naar een optreden. Kristel zou Josje ook niet meer volgen op Instagram: na de naaktselfie van juffrouw Huisman zit er volgens de geruchten een haar in de boter zitten tussen de dames. Anderen beweren dan weer dat Kristel Josje nooit gevolgd heeft.

'Ze krijgen alles te zien'

'Ze krijgen alles te zien' © Photonews


Kürt Rogiers heeft zijn eerste draaidag op de set van Familie erop zitten en hij belooft zijn vrouwelijke fans dat hij het beste van zichzelf zal geven: ‘Ze krijgen alles te zien. Misschien moet ik over bepaalde scènes een filter leggen als mijn kinderen kijken. Mijn personage Lars is een speelvogel, een avonturier en een womanizer. Het is van Danni Lowinski geleden dat ik zo'n flirterig type heb mogen spelen. Dat is heel leuk om te doen want in het echte leven ben ik niet zo’, vertelt hij.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook