Het sappigste showbizznieuws van de week

Goedele Liekens geeft sekslessen in het Nederlandse parlement, Jeroen Meus maakt een speciale Rode Duivelswürst, Beyoncé kreeg zware beschuldigingen te slikken en in Cannes gingen de beentjes omhoog. Lees er hier meer over!

Nederlanders kunnen sekslessen Goedele wel smaken

Nederlanders kunnen sekslessen Goedele wel smaken © Photonews


Opschudding in Nederland, want Goedele Liekens heeft er sekslessen gegeven in het parlement. De belangstelling was enorm. Nederland blijkt een voorloper wat seksuele opvoeding betref, al hadden twee Christelijke partijen de voorstelling van Goedele geboycot en gaven leerlingen grif toe dat ze het soms moeilijk hebben om met hun ouders te praten over het onderwerp.

Jeroen Meus maakt Rode Duivels-themahotdog

Jeroen Meus maakt Rode Duivels-themahotdog © Photonews


Jeroen Meus heeft een Rode Duivels-EK-themahotdog gemaakt. Zo wil hij de Belgen steunen. De basis is een knalrood broodje, gemaakt met extract van rode bieten. ‘Daarop een salsa gemaakt van martino-ingrediënten, een Frankfurter worst, gefrituurde rode uitjes, duivelse rode pepers en martinosaus, en je hebt een geraffineerde snack die de Rode Duivels alle eer aandoet’, luidde de uitleg. Je kan hem proeven in zijn Leuvense hotdogrestaurant.

Bedrijf Beyoncé ontkent beschuldigingen

Bedrijf Beyoncé ontkent beschuldigingen © Photonews


In The Sun beschuldigt men Beyoncé van het uitbuiten van naaisters. Haar sportlijn Ivy Park zou volgens de krant gemaakt worden door Sri Lankaanse vrouwen die in erbarmelijke omstandigheden aan de slag zijn. In het blad Women’s Wear Daily en bij Ivy Park zelf spreken ze dat tegen: ‘Ivy Park heeft een rigoureus ethisch handelsprogramma. We verwachten dat onze leveranciers onze gedragscodes respecteren en we helpen hen om aan deze vereisten te voldoen’, luidde hun mededeling.

Actrice doet 'French cancan' maar vergeet dat ze geen ondergoed draagt

Actrice doet 'French cancan' maar vergeet dat ze geen ondergoed draagt © Photonews


De film Rester Vertical werd gebombardeerd tot kanshebber voor de Gouden Palm op het Filmfestival van Cannes. Even de French cancan inzetten, dachten de acteurs uit dat kijkstuk, maar Laure Calamy was vergeten dat ze geen ondergoed droeg. Ze schopte haar been zo ver omhoog dat het publiek nogal veel te zien kreeg. Mooie reclame voor de film natuurlijk.

Tanja Dexters is opnieuw vrijgezel

Tanja Dexters is opnieuw vrijgezel © Photonews


Tanja Dexters en haar vriend Miguel Dheedene zijn niet langer verloofd. Dat staat te lezen in TVFamilie. Vorige week opperde Tanja nog dat haar relatie met Miguel even wat rust nodig had. Kwatongen beweren dat Miguel al een hele tijd een ander liefje heeft.

Tom Cruise verkoopt villa voor grof geld

Tom Cruise verkoopt villa voor grof geld © Photonews


Tom Cruise heeft zijn villa in Los Angeles verkocht voor 35,4 miljoen euro. De nieuwe eigenaar is de zakenman Leon Black. Hij kan genieten van zeven slaapkamers, negen badkamers, een zwembad en een tennisbaan. Ook zijn er een aantal aparte vertrekken voor gasten. In oktober verkocht Tom al een ander huis in Los Angeles voor 10,1 miljoen euro aan actrice Eva Longoria.

Vriend naakte Club Brugge-vrouw beweert dat ze gedrogeerd werd

Vriend naakte Club Brugge-vrouw beweert dat ze gedrogeerd werd © Photonews


Tijdens de titelviering van Club Brugge dook er op de Eiermarkt een poedelnaakte vrouw op. Die blijkt geen onbekende voor tv-kijkend Vlaanderen: het gaat om Annushka, die ooit deelnam aan Undercover Lover, een soort Temptation Island. Ze maakte er toendertijd geen geheim van dat ze in de ‘erotische sector’ had gewerkt. Ze paradeerde in compleet naakt in Brugge rond, met als enige ‘kledingstuk’ haar handtas. Volgens haar vriend werden er verdovende middelen in haar drankje gegoten en trok ze daarom al haar kleren uit. Hij is ook niet blij met de beelden die op het wereldwijde web circuleren. ‘Hier laten we het niet bij’, liet de man weten.


Hanne Decoutere voor tweede keer moeder

Hanne Decoutere voor tweede keer moeder © Photonews


Hanne Decoutere is bevallen van een zoontje, dat Vincent werd genoemd. Moeder en zoon stellen het goed. Vincent is het tweede kindje voor Hanne en haar man, na Anne die bijna 2 jaar is. ‘Met hun viertjes stellen ze het goed’, klinkt het bij de VRT.

Stalkster Willy Sommers krijgt celstraf met uitstel

Stalkster Willy Sommers krijgt celstraf met uitstel © Photonews


Een vrouw uit Wervik is door het Brusselse hof van beroep veroordeeld tot een celstraf van 18 maanden met uitstel voor het belagen en bedreigen van Willy Sommers. Eerder kreeg ze in eerste aanleg een effectieve celstraf van 18 maanden. ‘Ze moet het slachtoffer en diens gezin met rust laten’, stelde de rechter op resolute wijze. In juli 2012 kreeg Willy een brief in de bus met allerhande beledigingen aan zijn adres en doodsbedreigingen voor zijn twee kinderen. ‘Het kan een massamoord worden. Woensdagavond, Casino Oostende’, stond onder meer te lezen in het schrijfsel. De veiligheidsdiensten waren die avond aanwezig, maar er gebeurde gelukkig niets. Een maand later vond Willy drie kleine doodskistjes met daarin muizen en rozenblaadjes in zijn bus.


Daniel Craig slaat dubbel James Bond-aanbod af

Daniel Craig slaat dubbel James Bond-aanbod af © Photonews


Daniel Craig heeft een aanbod om nog tweemaal in de huid van James Bond te kruipen afgeslagen. Volgens Daily Mail had hij ruim 88 miljoen euro kunnen verdienen met de twee extra films over geheim agent 007. ‘Ze gooiden grote geldbedragen naar hem, maar het was gewoon niet wat hij wilde’, aldus een bron. Anderen beweerden dan weer dat filmstudio MGM graag een andere acteur wilde strikken. De Brit is de best betaalde Bond-acteur tot nu toe. Hij verdiende 49 miljoen euro met de vier films waarin hij in de huid kroop van ’s werelds beroemdste spion.
 

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook