Het heetste showbizznieuws van de week

Het heetste showbizznieuws van de week

Volgens de Britse tabloids heeft een bekende zangeres een boontje voor Prins Harry, Isabelle A praat over haar relatie met 'vaderfiguur' Willy Sommers en Alicia Keys legt uit waarom ze genoeg heeft van make-up. Lees er hier alles over!

Hebben Ellie Goulding en Prins Harry een relatie?

Hebben Ellie Goulding en Prins Harry een relatie? © Photonews

De Britse roddelboekjes weten het zeker: Prins Harry heeft een nieuwe vriendin. Ze gokken op Ellie Goulding. De ravissante blonde zangeres en Harry werden vorige week samen gesignaleerd tijdens een polo-evenement in Berkshire. De fotografen legden een innig moment op de gevoelige plaat vast. Geruchten doen de ronde dat de twee al een tijdje flirterige berichten naar elkaar sturen. Harry maakt er geen geheim van dat het voor iemand met zijn status geen pretje is om een lief te vinden: ‘Ik moet nog maar praten met een meisje en plots is ze al bijna mijn vrouw. Er is zeer weinig privacy’, vertelde hij daar een tijd geleden over.

'Relatie met Willy was een vlucht'

'Relatie met Willy was een vlucht' © Photonews

Isabelle A staat 25 jaar op de planken daar praatte ze over in de boekjes. De Gentse zangeres was heel open over haar vroegere relatie met Willy Sommers: ‘Ze vergroten alles uit in de pers. Achteraf bekeken denk ik dat ik een vaderfiguur zocht en dat het een soort vlucht was. Toen veroordeelde iedereen me maar tegenwoordig maakt men van dat soort zaken geen drama meer. Een oudere vrouw met een jongere man, daar valt niemand nog over’, aldus Isabelle.

Jeroen Meus kiest andere uitgever

Jeroen Meus kiest andere uitgever © Photonews

Jeroen Meus stapt over naar een andere uitgever. Hij verruilt Van Halewyck voor WPG. De bekende tv-kok blijft nog zeker tot 2019 bij de openbare omroep. ‘Het vet was van de soep bij mijn vorige uitgeverij. Op zakelijk vlak en qua blik op de toekomst zat het niet meer snor’, laat Meus weten. Hij zal in de toekomst jaarlijks minstens één boek uitbrengen.

Geen make-up meer voor Alicia Keys

Geen make-up meer voor Alicia Keys © Photonews

Het was de afgelopen dagen groot nieuws in de muziekwereld: Alicia Keys besliste om geen schmink meer te gebruiken. ‘Elk meisje of vrouw wil op een bepaald moment in hun leven graag perfect zijn maar ik ben er klaar mee. Toen ik mijn zangcarrière begon, had iedereen wel een mening over mij. Ze vonden me niet aantrekkelijk genoeg, ik was te hard en miste vrouwelijkheid, ik sputterde tegen waardoor ik wel lesbisch moest zijn: het hield maar niet op. Ik verstopte mijn persoonlijkheid meer en meer zodat ik op een kameleon begon te lijken’, aldus Alicia. Onlangs waagde ze zich aan een fotoshoot toen ze van haar fitnessbeurt terugkeerde - zonder make-up dus - en sindsdien voelt ze zich naar eigen zeggen bevrijd.
 

Er is meer aan de hand tussen Amanda en Sven

Er is meer aan de hand tussen Amanda en Sven © Photonews

Amanda en Sven uit Mijn Popuprestaurant geven schoorvoetend toe dat ze een koppel vormen. Ze baatten het restaurant Kommàti uit, maar dat etablissement moest sluiten. In het restaurant hadden ze al geflikflooid, maar toen de pers polste naar een mogelijke relatie bleven de lippen op elkaar. Nadien gingen ze uitwaaien op Mallorca en in Lissabon en daar sloeg de vonk over. ‘De sluiting was het einde van een supertoffe periode en tegelijk het begin van iets nieuws. Onze relatie, dus’, zegt Amanda in Dag Allemaal.

Pieter Loridon opent nu ook zaak in Amsterdam

Pieter Loridon opent nu ook zaak in Amsterdam © Photonews

Ex-basketter Pieter Loridon opent een tweede filiaal van zijn koffie- en theehuis Café Couture. Na Antwerpen is het de beurt aan Amsterdam. In die stad baat zijn vriendin ook een kapsalon uit. Terwijl men de zaak volop inricht, vertoeft Loridon zelf op Ibiza. Maar daar is hij ook aan het werk, want hij heeft ook een productenlijn met dezelfde naam : ‘Ik breng mijn producten hier aan de man en ik hang voortdurend aan de telefoon’, laat hij weten.

The Jane in toplijst Restaurant Magazine

The Jane in toplijst Restaurant Magazine © Photonews

The Jane, het restaurant van Sergio Herman en Nick Bril in Antwerpen, staat op plaats 54 in de lijst met beste restaurants ter wereld van het Britse vakblad Restaurant Magazine. Ook Hof Van Cleve in Kruishoutem (53) en Hertog Jan in Brugge (73) staan in de lijst. De top-50 wordt maandag bekendgemaakt. De winnaars worden gekozen door invloedrijke koks, restauranthouders en gastronomieliefhebbers. De leden maken een selectie die is gebaseerd op hun restaurantervaringen van de voorbije maanden.

Andere haarkleur voor ex-K3'tje Karen

Andere haarkleur voor ex-K3'tje Karen © Photonews

Karen, sinds jaar en dag bekend als de rosse van K3, wil een andere haarkleur. Dat kondigde ze aan in de talkshow Van Gils & gasten. ‘Blond, bruin of iets anders, het kan allemaal’, liet ze weten. Ze zou nog deze week naar de kapper gaan.

'Naaktrollen liggen steeds moeilijker'

'Naaktrollen liggen steeds moeilijker' © Photonews

Actrices en acteurs gaan minder snel naakt dan vroeger. Niet enkel in de States, maar ook in Vlaanderen en de rest van de wereld. Jan Verheyen legt de vinger op de wonde: ‘Omdat de beelden online blijven circuleren, zijn steeds minder acteurs bereid om uit de kleren te gaan voor de camera. Uit liefde voor het vak gaan de acteurs wel akkoord met een naaktscène, maar die beelden belanden vaak op een pornosite. Ik kan als regisseur ook niet garanderen dat het niet zal gebeuren. Daarom is het nu erg moeilijk hen ervan te overtuigen om een pikante scène op te nemen', besluit hij.

Kandidaten voor nieuw seizoen 'De Mol' gezocht

Kandidaten voor nieuw seizoen 'De Mol' gezocht © SBS Belgium

VIER zoekt opnieuw kandidaten voor De Mol. Een moeilijke taak, want vorig jaar moesten ze zich over 3 000 inzendingen buigen. De selectieprocedure is dan ook zeer uitgebreid. Er moet onder meer een vragenlijst worden ingevuld. ‘Die vragenlijst gaat zo diep dat we op dat moment al een goed idee hebben van de mogelijke kandidaten’, vertelt medewerkster Kelly Van den Bleeken. De kandidaten moeten onder meer hun meest gênante ervaring uit de doeken doen. De vorige editie werd gewonnen door Gilles.

Opnames 'De Premier' afgerond

Opnames 'De Premier' afgerond © Photonews

De opnames voor De Premier, de nieuwe van Erik Van Looy, zijn afgerond. ‘Een thriller die volgens mij nog spannender is dan De Zaak Alzheimer en Loft’, vertelt een enthousiaste Erik. In de film worden de premier, zijn vrouw en kinderen gegijzeld. Hij zal hen enkel terugzien als hij de president van de Verenigde Staten ombrengt. Eind oktober mogen we ‘m in de zalen verwachten.
 

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook