Dit zijn de exen van Johnny Depp

Johnny Depp is binnenkort weer vrijgezel nu zijn vrouw Amber Heard na anderhalf jaar de scheiding aanvraagt. Maar de acteur mag niet klagen over vrouwelijk gezelschap in  het verleden. Van Kate Moss tot Vanessa Paradis: dit zijn de glamoureuze exen van Johnny Depp. Bovendien zullen sommige namen uit deze lijst zullen je best wel verbazen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Jennifer Grey aka 'Baby' uit Dirty Dancing?

Lori Anne Allison

Lori Anne Allison © weheartit.com


Hoewel Johnny Depp verlovingsringen tevoorschijn tovert alsof het niets is, mocht maar één vrouw zich tot twee jaar geleden echt Mrs. Depp noemen: make-up artieste Lori Anne Allison. De twee trouwden in 1983, maar vroegen twee jaar later de scheiding aan.

Sherilyn Fenn

Sherilyn Fenn © Imdb


Actrice Sherilyn Fenn was ook al verloofd met Johnny Depp. Het was haar eerste grote liefde, zo zegt ze zelf. De twee liepten elkaar in 1985 tegen het lijf op de set van de kortfilm Dummies. Na drie en een half jaar daten vroeg Johnny Sherilyn ten huwelijk. Kort  daarop tekende hij een contract voor de serie 21 Jump Street, die opgenomen werd in Vancouver. Zij bleef achter in Los Angeles en aangezien ze de lange afstandsrelatie niet zagen zitten, zetten de twee een punt achter hun relatie.

Jennifer Grey

Jennifer Grey © Imdb


In 1989 vormden Jennifer Grey ('Baby' uit Dirty Dancing) en Johnny Depp een koppel. Jen en John schenen zelfs even verloofd te zijn.

Winona Ryder

Winona Ryder © www.eonline.com


Eén van de mooiste celebrity koppels ooit: Winona Ryder en Johnny Depp. Op de set van Edward Scissorhands sloeg de vonk tussen de twee over en een jaar later ging Johnny op z’n knieën. Hij tatoeëerde zelf ‘Winona Forever’ op zijn rechterarm, maar helaas moest deze in 1993 alweer aangepast worden. Johnny ging toen maar voor 'Wino Forever'. Toch grappig.

Holly Robinson Peete

Holly Robinson Peete © www.lipstickalley.com


Holly en Johnny leerden elkaar kennen op de set van 21 Jump Street en hadden naar het schijnt een affaire tijdens Johnny's relatie met Winona Ryder.

Juliette Lewis

Juliette Lewis


Johnny en Juliette leerden elkaar kennen in 1993 op de set van de hitprent What's Eating Gilbert Grape en de vlam sloeg flink in de pan. Ze verloofden zich niet veel later, maar binnen een jaar was het mooie liedje alweer uit.

Kate Moss

Kate Moss © Apes-Benainous-Duclos - Photo News


Kate Moss en Johnny Depp, wat een match! In 1994 stond de celebritywereld op z'n kop toen bleek dat de twee knapperds elkaar hadden gevonden. Vier jaar lang struinden ze tot in de vroege uurtjes ieder feestje met elkaar af, maar hun wilde feestleven deed de relatie uiteindelijk geen goed. In 1998 gingen ze beiden dus weer als vrijgezel door het leven.

Naomi Campbell

Naomi Campbell © Alberto Scarpinato - Photo News


Johnny bleef niet lang bij de pakken zitten en vond al snel opnieuw de liefde bij een ander topmodel: Naomi Campbell. Het bleef echter bij een korte romance.

Vanessa Paradis

Vanessa Paradis © Eliot Press/Photo News


Johnny kwam namelijk Vanessa Paradis tegen. Het was een ware coup de foudre en in 1999 kregen ze samen een dochtertje, Lily-Rose Melody Depp. Drie jaar later volgde zoontje John Christopher "Jack" Depp III, maar een trip naar het altaar werd er nooit gemaakt. Na 14 jaar kondigde het powerkoppel in 2012 hun breuk aan.

Eva Green

Eva Green © Sunset Box/Photo News


Boze tongen beweren dat Johnny's Dark Shadows-tegenspeelster Eva Green iets met de break-up te maken had. De twee zouden een affaire gehad hebben tijdens de opnames van die film.

Amber Heard

Amber Heard © Chase Rollins - Photo News


Tijdens de opnames van The Rum Diary liep Johnny Depp Amber Heard tegen het bevallige lijf en werd halsoverkop verliefd. Zo zwijmelde hij in een interview al snel over haar waanzinnige looks en haar fantastische acteerskills. Geen wonder dus dat de 50-jarige Johnny de toen 27-jarige Amber al vrij snel een verlovingsring om de vinger schoof. Maar helaas, het liefdesgeluk was van korte duur. Op 26 mei 2016 werd bekend dat Johnny en Amber gaan scheiden.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook