Nu in de zalen (15 juni)

In dit dossier vind je niet enkel de nieuwe releases van deze week, maar ook de blockbusters die nog steeds in de zalen draaien. Zo mis je geen enkele goede film!

Me Before You

Me Before You

William Traynor was een levensgenieter totdat hij als gevolg van een verkeersongeluk verlamd raakte. Zijn wens is om zijn leven te beëindigen. Een jonge laag opgeleide vrouw afkomstig uit een arbeidersgezin, Louisa Clark,  wordt in dienst genomen om hem te verzorgen. Tussen hen ontstaat een bijzondere band.

Regisseur: Thea Sharrock
Cast : Emilia Clarke, Sam Claflin, Jenna Coleman
Genre : Drama

Deze film heeft een score van 7.9 op IMDb

Our Kind of Traitor

Our Kind of Traitor

Perry en Gail, een jong verliefd Engels stel, gaan voor een droomvakantie naar het Caribische eiland Antigua. Op hun tweede dag in het beachresort komen ze een charismatische Russische vijftiger tegen. Hij heeft hun hulp nodig om te ontsnappen uit zijn Russische criminele broederschap. In ruil voor een permanente verblijfsvergunning in Engeland is hij bereid te praten over de corrupte praktijken van zijn landgenoten. Algauw worden Perry en Gail meegezogen in een meedogenloze machtsstrijd tussen Russische criminele organisaties en hoge functionarissen binnen de Britse de inlichtingendienst.

Regisseur : Susanna White
Cast : Ewan McGregor, Ralph Fiennes, Stellan Skarsgård
Genre : Thriller

Deze film heeft een score van 6.4 op IMDb

The Neon Demon

The Neon Demon

Wanneer opkomend model Jesse naar Los Angeles verhuist, wordt ze al snel het mikpunt van een groep door schoonheid geobsedeerde vrouwen. Zij willen zich koste wat het kost meester maken van haar vitaliteit en jeugdigheid.

Regisseur: Nicolas Winding Refn
Cast : Keanu Reeves, Christina Hendricks, Jena Malone
Genre: Horror, Thriller  

Deze film heeft een score van 7.0 op IMDb

Top 5 : 1. Warcraft : The Beginning

Top 5 : 1. Warcraft : The Beginning

In het vredige koninkrijk Azeroth staat een oorlop op het punt om uit te breken wanneer de beschaving geconfronteerd wordt met een angstaanjagende stroom indringers. Orc krijgers verlaten hun uitstervende wereld om een andere te koloniseren. De opening van een poort die de twee werelden verbindt zal voor een vernietiging van het ene leger zorgen en een extinctie van het andere. Beide werelden sturen een held op conflictmissie die het lot van hun families, hun volk en hun thuis zal bepalen. Zo begint de spectaculaire saga over macht en opoffering waarin oorlog vele kanten heeft en iedereen voor iets vecht.

Regisseur : Duncan Jones
Cast : Paula Patton, Dominic Cooper, Travis Fimmel
Genre : Actie, Fantasy, Avontuur

Deze film heeft een score van 8.1 op IMDb

Films gebaseerd op videogames

Top 5 : 2. The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist

Top 5 : 2. The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist

De paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren reizen in 1977 af naar Engeland om de alleenstaande moeder Peggy Hodgson en haar vier kinderen bij te staan, en in het bijzonder haar dochter Janet die bezeten lijkt.

Regisseur : James Wan
Cast : Patrick Wilson, Vera Farmiga, Madison Wolfe
Genre : Horror

Deze film heeft een score van 9.1 op IMDb

Top 5 : 3. Alice Through the Looking Glass

Top 5 : 3. Alice Through the Looking Glass

We kijken mee naar Alice Kingsleigh die in de voetsporen van haar vader is getreden en koos voor een leven op zee. Bij haar terugkomst in Londen ontdekt ze een magische spiegel waarmee ze terug kan keren naar het fantastische Wonderland en naar haar vrienden, de White Rabbit, Absolem, de Cheshire Cat en de Mad Hatter die niet helemaal zichzelf is. Omdat de Mad Hatter zijn Muchness kwijt is, stuurt Mirana Alice op pad om de Chronosphere te lenen, een metalen bal die de tijd controleert in de kamer van de Grand Clock. In het verleden komt ze vrienden en vijanden tegen op verschillende momenten in hun leven en begint ze aan een gevaarlijke race tegen de tijd om de Mad Hatter te redden.

Regie: James Bobin
Cast: Mia Wasikowska, Johnny Depp, Sacha Baron Cohen, Helena Bonham Carter
Genre: Jeugd, Avontuur

Deze film heeft een score van 6.5 op IMDb

Alice Through the Looking Glass: het sprookje gaat verder

Top 5 : 4. Money Monster

Top 5 : 4. Money Monster

In de intense en spannende thriller Money Monster is Lee Gates een bombastische TV-persoonlijkheid wiens populaire financiële televisieprogamma hem de 'money wiz' van Wall Street heeft gemaakt. Wanneer hij een high tech aandeel promoot dat vervolgens mysterieus instort, gijzelt een gedupeerde investeerder Gates, zijn crew en zijn topproducer Patty Fenn live op televisie. Terwijl het drama real time te volgen is moeten Gates en Fenn een manier vinden om zichzelf in leven te houden terwijl ze tegelijkertijd proberen uit te zoeken wat de waarheid is achter een groot web van financiële leugens.

Regisseur : Jodie Foster
Cast : George Clooney, Julia Roberts, Jack O'Connell
Genre : Thriller, Drama

Deze film heeft een score van 6.8 op IMDb

Top 5 : 5. X-Men : Apocalypse

Top 5 : 5. X-Men : Apocalypse

Nu de X-Men succesvol het verleden veranderd hebben en een veilige toekomst voor de mutanten hebben bereikt, keert uit de duisternis de eerste mutant terug: Apocalypse. Deze mutant, ook wel En Sabah Nur genaamd, ziet de hedendaagse mutanten als zwak. De 5000 jaar oude 'supermutant' Apocalypse begint aan zijn queeste de wereld met harde hand zijn wil op te leggen. Het recht van de sterkste is zijn lijfspreuk en geldt voor zowel mens als mutant. Om de dreigende genocide te weerstaan moet een nieuw team X-Men bijeen gebracht worden en moeten zowel professor Xavier als zijn vijand Magneto een kant kiezen. In het Tijdperk van Apocalypse zijn de gebruikelijke goeieriken echter niet per se good guys en kunnen schurken verrassend goede kanten kennen.

Regie: Bryan Singer
Cast: Jennifer Lawrence, Hugh Jackman, Michael Fassbender
Genre : Actie, SF

Deze film heeft een score van 7.5 op IMDb

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook