Showbizznieuws heet van de naald

Showbizznieuws heet van de naald


Adil El Arbi en Bilall Fallah maken de vierde Beverly Hills Cop-film, de grote liefde van Belle Perez krijgt af te rekenen met de arm der wet, binnenkort zie je geen Jenny meer in Thuis en Ignace Crombé heeft zijn zinnen gezet op een jongedame uit Kortrijk, maar die is niet echt tevreden met zijn toenaderingspogingen. Lees er hier alles over!

Gerecht verdenkt partner Belle Perez

Gerecht verdenkt partner Belle Perez © Photonews


Belle Perez is getrouwd met haar grote liefde Wouter, maar vlak voor het huwelijk doken geruchten op over een op til zijnde rechtszaak tegen de man. Men verdenkt hem ervan betrokken te zijn bij een grote juwelenroof. Het gaat om de kraak van een safe in een luxehotel aan de Nederlandse kust. Daar werden voor honderdduizenden euro's aan juwelen van hotelgasten gestolen en vervangen door glazen replica's. De replica’s zouden door meneer Perez geleverd zijn. De Limburgse zangeres blijft achter haar kersverse echtgenoot staan: ’Ik heb 100 procent vertrouwen in de goede afloop van de zaak’, schreef ze in een bericht op Facebook. Afgelopen week werd trouwens ook bekend dat Belle zwanger is.

Adil El Arbi en Bilall Fallah regisseren vierde deel Beverly Hills Cop

Adil El Arbi en Bilall Fallah regisseren vierde deel Beverly Hills Cop © Photonews


Schitterend nieuws voor regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah: ze mogen de vierde Beverly Hills Cop-film regisseren. Dat staat te lezen in een Amerikaans magazine. Het zou de bedoeling zijn om ten laatste begin volgend jaar te starten met de opnames. Eddie Murphy is zeker van de partij. ‘Het script is echt voor ons gemaakt’, aldus beide heren.

Binnenkort een nieuwe zender ... Zes!

Binnenkort een nieuwe zender ... Zes!


SBS België lanceert na VIER en VIJF ook Zes. De zender programmeert vooral bekende series, sitcoms en films voor het hele gezin. Onder meer Hawaii Five-O, CSI en Police Academy krijgen een plaatsje op de zender. ‘Terwijl VIER en VIJF ook de komende tv-seizoenen steeds meer lokale producties programmeren, maakt Zes plaats voor films die iedereen graag nog eens wil zien’, vertelt een woordvoerder van SBS. Klinkt goed volgens sommigen, al spreken criticasters nu al van een vergaarbak voor oude films en series die enkel moet dienen om meer reclame-inkomsten in het laatje te brengen. Midden september zal het zendschema worden voorgesteld.

Janine Bischops en Chris Boni verlaten Thuis

Janine Bischops en Chris Boni verlaten Thuis © Photonews


Een tijdje geleden hing het al in de lucht: Janine Bischops liet weten dat ze er voor spek en bonen bijliep in Thuis, maar nu is het haar menens: ze heeft geen zin meer in haar sporadische actes de présence in de populairste soap van Vlaanderen en geeft er de brui aan. ‘Wij betreuren dit, maar respecteren ook haar beslissing’, laten de programmamakers weten. Ook Chris Boni, die gestalte geeft aan Yvette, is binnenkort niet meer te zien in de reeks. Bij haar is er van vrije wil echter geen sprake: ‘'Thuis' wil een afspiegeling zijn van het leven en het komen en gaan van personages maakt daar deel van uit. Yvette heeft sinds 2001 een vaste rol. Om een nieuwe wending te geven aan de verhaallijn, loopt de rol van Yvette later dit jaar ten einde’, luidde de uitleg bij de productieploeg. Ze dankten beide dames voor hun jarenlange bijdrage.

Toch geen avontuurtje met Marvin voor Jolien

Toch geen avontuurtje met Marvin voor Jolien © Photonews


Na Temptation Island kwam de roddel naar buiten dat zelfs de ‘brave’ Jolien een avontuurtje zou hebben beleefd met Marvin, maar de jongedame en haar vermeende flirt ontkennen dat in alle toonaarden. Chiara zou dat hebben verteld zonder dat er iets van aan was, omdat ze niet kon verkroppen dat Marvin niet voor haar koos. Jolien zelf haalt een andere reden aan voor de breuk met haar ex-vriend Luc: ''Temptation Island’ heeft ons allebei veranderd. We kwamen tot de conclusie dat we heel verschillend zijn: hij is flirterig en extravert, terwijl ik eerder introvert en gereserveerd ben. Dat van Marvin is een dikke leugen’, klinkt het duidelijk. ‘Luc weet dat Jolien en ik nooit intiem zijn geweest, en dat dat ook nooit zal gebeuren’, voegt Marvin daaraan toe.

Ignace krijgt altijd zijn zin ... of toch niet?

Ignace krijgt altijd zijn zin ... of toch niet? © Photonews


Hou zou het zijn met Ignace Crombé? Wel, volgens Dag Allemaal heeft de oprichter van de Miss Belgian Beauty-verkiezing zijn zinnen gezet op een 27-jarige schone uit Kortrijk. De jongedame, die Alev heet, heeft een paar keer met Ignace afgesproken maar wilde enkel vriendschappelijk met hem omgaan terwijl hij volgens haar meer wil. ‘Sinds februari is ’t geëscaleerd. Hij denkt dat hij echt een romance beleeft met Alev terwijl ze al meer dan drie jaar een vriend heeft. Hij stuurde haar een bericht waar in stond ‘Ik krijg altijd mijn zin zowaar ik Ignace heet’, vertelt iemand uit de entourage van het meisje.

Natalia neemt duet op met Lara Fabian

Natalia neemt duet op met Lara Fabian © Photonews


Natalia gaat een duet opnemen met Lara Fabian. Die Belgische zangeres is in Vlaanderen niet zo bekend, maar in Franstalig België en Canada is ze immens populair. ‘Ik wilde echt graag eens een duet met Natalia zingen en dat heb ik in een interview verteld. Ik hou van haar stem en telkens ik naar mijn vader rij en haar op de radio hoor, ben ik geraakt door haar nummers. Dus was ik aangenaam verrast toen er een telefoontje binnenliep bij haar agent. Voor mijn vader is het ook heel wat, want hij is afkomstig uit Geel. Er is dus een soort lokale verbondenheid’, vertelt Lara.
 

Verliep de verkiezing van Mijn Pop-uprestaurant correct?

Verliep de verkiezing van Mijn Pop-uprestaurant correct? © vmma


Het is al geruime tijd hommeles tussen de deelnemers aan het vtm-programma Mijn Pop-uprestaurant. Chloé en Magali wonnen, maar tijdens de stemming vond er een cyberaanval plaats. Op korte tijd werd het verschil met de stemmen voor Willem en Miette zo groot dat de deurwaarder een beslissing nam: hij verklaarde de stemming geldig en riep Chloé en Magali uit tot winnaars. Willems vader is alvast niet tevreden: ‘Ik vind dat vtm zich achter de deurwaarder verschuilt. Hij bepaalde dat de stemming geldig was, maar hoe kon hij weten of de uitslag niet gemanipuleerd was? Ik wil er geen juridische kwestie van maken, maar ze zullen met een beter antwoord moeten komen’, vertelt hij. ‘Het reglement zegt dat de deurwaarder beslist op basis van de binnengekomen stemmen. Dat is precies wat er gebeurd is. Er loopt uiteraard een strafklacht tegen onbekenden voor de cyberaanval, meer kunnen we niet doen’, aldus een woordvoerster van vtm.

Het zit er bovenarms op tussen Amber en Johnny

Het zit er bovenarms op tussen Amber en Johnny © Photonews


De vechtscheiding tussen Amber Heard en Johnny Depp lijkt steeds grimmiger te worden. Amber belde een paar dagen geleden de politie omdat de acteur en zijn bodyguards spullen uit het huis zijn komen halen terwijl hij in een straal van 100 meter uit haar buurt moet blijven. Ze beschuldigt hem van huiselijk geweld. Ook de voogdij over de honden en de geldsommen die Johnny aan haar moet betalen zijn voer voor discussie.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook