Vers nieuws uit showbizzland

In het universum der BV's en Hollywoodsterren valt altijd wat te beleven!

Vers nieuws uit showbizzland


Ignace Crombé voelt zich er lichtjes ingeluisd, Moora 'Olivia' Vander Veken zit in haar experimentele fase, de K3-kipfilet ligt in de afdeling fijne vleeswaren van de supermarkt, Kürt Rogiers heeft er al heel wat bedscènes opzitten voor de opnames van Familie en Elizabeth Hurley ging naakt voor de Brexit. Lees er hier alles over!

K3-vlees in de supermarktrekken

K3-vlees in de supermarktrekken


De nieuwe K3 is er nog maar pas en ze hebben al hun eigen kipfilet. Het sappige stukje kip zonder smaakversterkers, gluten en lactose ligt nu in de betere supermarkt bij je om de hoek. In hartjesvorm, uiteraard. Je betaalt 2,49 euro voor 100 gram, wat niet echt goedkoop is. Studio 100 pakte eerder uit met plopworst, Maya-gevogelteworst en Samsonworst.

Jani crowdsurft op Graspop

Jani crowdsurft op Graspop © SBS Belgium


Jani heeft de tijd van zijn leven gehad op Graspop. Voor zijn programma ‘Jani Gaat’ trok hij op metalcruise en hij was zo onder de indruk van de wellevendheid van de metalheads dat hij hen beloofde om naar het festival in Dessel te komen. Hij  bleek er heel wat fans te hebben en waagde zich zelfs aan een partijtje crowdsurfen.

'Ik dacht dat we een relatie hadden'

'Ik dacht dat we een relatie hadden' © Photonews


Vorige week werd Ignace Crombé door een zekere Alev beschuldigd van stalking. Nu krijgt het verhaal een heel andere draai. 'Ik dacht dat we een relatie hadden. Ik was zelfs degene die aanvankelijk de boot afhield omdat ik haar te jong vond. Maar in maart ging ik dan toch op haar avances in. Alev bleef hier slapen, terwijl haar vriend in een discotheek aan het werk was. Ze kwam hier schoonmaken en koken en kuste me spontaan. Ze vertelde me dat haar relatie voorbij was’, aldus Ignace. Het gerucht doet de ronde dat de jonge vrouw eerder Wout Bru, Michel Van den Brande en John Bryan probeerde te verleiden.

Hoofdrolspelers Game of Thrones kregen loonsverhoging

Hoofdrolspelers Game of Thrones kregen loonsverhoging © Photonews


Vijf hoofdrolspelers uit Game of Thrones hebben een flinke loonsverhoging gekregen. Bij The Hollywood Reporter weten ze dat Peter Dinklage, Kit Harington, Lena Headey, Emilia Clarke en Nikolaj Coster-Waldau 442 000 euro per aflevering verdienen voor de seizoenen 7 en 8, wellicht de laatste jaargangen van de serie.

Moora Vander Veken is 'volop aan het experimenteren'

Moora Vander Veken is 'volop aan het experimenteren' © Photonews


Moora Vander Veken - Olivia uit Thuis - zette een paar jaar geleden een punt achter haar relatie met de Nederlandse acteur Soy Kroon. Het vrijgezellenleven stoort haar niet. ‘Nu ik afgestudeerd ben, voel ik me vrij en kan ik weer op stap gaan. Ik sta aan het begin van mijn nieuwe leven. Binnenkort trek ik een maand naar Hawaï. Ik zit volop in een creatieve periode en ik ga nieuwe inspiratie zoeken, en natuurlijk ook wat leuke surfboys. Ik ben volop aan het experimenteren!’, vertelt ze met een knipoog. Moora voegt eraan toe dat ze de scènes met Mathias ‘Lowie’ Vergels wel leuk vond: ‘Mathias was mijn eerste fictielief. We hadden veel kusscènes en dat was wel fijn. Zo kon ik de kicks die ik miste in mijn leven gewoon uit mijn scènes halen’, besluit ze.

Kürt Rogiers blikt bedscènes in

Kürt Rogiers blikt bedscènes in © Photonews


Sinds begin mei staat Kürt Rogiers op de set van Familie, en soms lijkt het hem alsof hij niets dan bedscènes moet opnemen. ‘Vorige week heb ik een hele voormiddag in een kingsize bed mogen liggen in een suite van een Brussels hotel', vertelt Kürt, maar hij voegt eraan toe dat de scènes geschikt zijn voor het hele gezin. 'Het moet geleden zijn van Costa! dat ik nog zoveel bedscènes heb moeten spelen. Of ik volledig naakt ga? Daarvoor zul je moeten kijken vanaf september!’, lacht hij.

Ella Leyers vormt een koppel met Wesley

Ella Leyers vormt een koppel met Wesley © Photonews


Ella Leyers heeft een nieuwe vriend. Hij heet Wesley en is commercieel directeur bij het Scandinavische modelabel Nor­wegian Rain. De twee deelden een Instagramkiekje van een innig moment op de Zeedijk van Oostende. Wesley pendelt regelmatig heen en weer tussen zijn nieuwe lief en Kopenhagen, waar het hoofdkwartier van zijn bedrijf gelegen is. De afgelopen weken was er ook tijd voor ontspanning: het koppel maakte een reis door Amerika, ging dus naar zee en ze trokken ook nog naar de Veluwe.
 

Elizabeth Hurley naakt voor Brexit

Elizabeth Hurley naakt voor Brexit © Photonews


De Brexit is een feit. Ook bekende Britten hadden er de afgelopen weken en maanden een mening over. Onder meer bij David en Victoria Beckham zal de vrijdagochtendkoffie ongetwijfeld zuur gesmaakt hebben, want zij waren vurig pleitbezorger van een verlengd verblijf in de Europese Unie. ‘We moeten de problemen in de wereld samen aanpakken in plaats van alleen’, liet David optekenen. Onder andere Keira Knightly, Elton John en Benedict Cumberbatch waren het met hem eens. Elizabeth Hurley niet, die ging zelfs naakt voor de vertrekken-campagne. Michael Caine en Roger Daltrey zijn dezelfde mening toegedaan als Elizabeth, maar hielden (misschien gelukkig maar) hun kleren aan.

Trumptegel Walk of Fame-voetpad krijgt ervan langs

Trumptegel Walk of Fame-voetpad krijgt ervan langs © Photonews


De mensen die het Walk of Fame-voetpad schoon moeten houden zitten met de handen in het haar: de ster van Donald Trump heeft namelijk al heel wat te verduren gehad. Een geluiddemping-teken, hondenuitwerpselen, hakenkruisen enzoverder enzovoorts: de stichting die de sterren toekent is er zich van bewust dat Trump een controversieel figuur is. ‘Als er schade is, verhalen we het direct op de dader’, klinkt het resoluut.

Jo De Poorter stopt met Royalty

Jo De Poorter stopt met Royalty © Photonews


Jo De Poorter kapt met de presentatie van Royalty. De Gentse spring-in-‘t-veld heeft het te druk. Voortaan zal Birgit Herteleer de nieuwtjes over koningshuizen op de argeloze kijker loslaten.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook