De lekkerste showbizzhapjes van de week

De lekkerste showbizzhapjes van de week


Mariah Carey trekt graag iets luchtigs aan als ze op stap gaat, Familie zet met een verhippingskuur de aanval in op Thuis en de naaktclip van Kanye West doet heel wat stof opwaaien. Dat alles en nog veel meer lees je hier!

Like Mike en vriendin uit elkaar

Like Mike en vriendin uit elkaar © Photonews


Like Mike is opnieuw vrijgezel. Hij vormt niet langer een koppel met Sara. De twee waren elf jaar samen maar hebben nu besloten om er een punt achter te zetten. De ex van de bekende dj blijft wel de promotie en de agenda’s van Dimitri en Mike regelen.

Nieuw lief voor Matt LeBlanc?

Nieuw lief voor Matt LeBlanc? © Photonews

Top Gear met Matt LeBlanc als co-presentator is geen onverdeeld succes, maar de Amerikaan heeft wel geluk in de liefde: hij woont amper drie maanden in het Verenigd Koninkrijk of hij heeft al een vriendin gevonden. Als we de Britse tabloids mogen geloven toch. Het zou gaan om Aurora, een Ierse producer die 17 jaar jonger is. ‘Matt en Aurora vertoeven heel vaak in elkaars gezelschap. Ze gaan samen naar evenementen en brengen ook naast de set heel wat tijd met elkaar door’, aldus een anonieme bron.

Josje timmert aan carrière

Josje timmert aan carrière © Photonews


In de ochtendshow Dauwe & VanCoillie op Qmusic vertelde Josje openhartig over haar carrière bij K3 en de toekomst. Na haar laatste concert met Kristel en Karen trok ze naar Argentinië. Nu wil ze haar eigen geluid laten horen en een zangcarrière beginnen. Presentator Maarten wilde weten of ze nog contact had met Karen en Kristel. ‘Ik heb ze niet meer gezien, neen. Maar we hebben wel een WhatsApp-groep waar we berichtjes en foto’s inzetten’, luidde haar antwoord op die vraag.

Nieuwe namen voor Walk of Fame

Nieuwe namen voor Walk of Fame


In Hollywood heeft het Walk of Fame Selection Committee de namen bekendgemaakt van de beroemdheden en groepen die in 2017 een ster krijgen op het befaamde voetpad. Het gaat onder andere om Hugh Laurie, Eva Longoria en Chris Pratt. Wanneer de sterren precies worden onthuld, weten we nog niet.

Familie gaat de hippe toer op

Familie gaat de hippe toer op © Photonews


Vtm wil met Familie de aanval inzetten op Thuis. Daarom krijgt de oudste Vlaamse soap een complete facelift. Nieuwe acteurs, betere scenario’s en kortere afleveringen moeten soelaas brengen. ‘Wij gunnen Thuis absoluut zijn fans, maar we willen van Familie opnieuw een hippe en populaire reeks maken’, vertelt programmadirecteur Ricus Jansegers. Hij is niet te beroerd om toe te geven dat de makers van Familie in het verleden wel eens de mist ingingen: ‘We hebben de voorbije jaren niet altijd de juiste beslissingen genomen. Er is een taskforce opgericht om de soap jonger, hipper, sexyer, een tikkeltje stouter maar ook technisch beter te maken. Familie 2.0 staat in de steigers’, besluit hij. Bij de openbare omroep zijn ze alvast gewaarschuwd.

Commotie rond naakte clip Kanye West

Commotie rond naakte clip Kanye West © Photonews


De nieuwe clip van Kanye West doet heel wat stof opwaaien. De video hoort bij het nummer Famous dat op het album The Life of Pablo staat. Onder meer Taylor Swift, Kim Kardashian en Rihanna liggen samen met Kanye naakt in bed. ‘Ik ben niet voor of tegen iemand die in de clip opduikt. Het is kritiek op roem’, legde hij uit. Het filmpje is voorlopig enkel te zien op een streamingplatform.

Mariah Carey halfnaakt naar de nachtclub

Mariah Carey halfnaakt naar de nachtclub © Photonews


Mariah Carey zet wel eens een stapje in de wereld en dan trekt ze niet graag te veel kleren aan. Voor haar bezoekje aan een disco in Las Vegas deelde ze dit kiekje. Op haar Instagramaccount post ze regelmatig foto's met weinig om het lijf.

Scarlett Johansson levert filmmakers aardige duit op

Scarlett Johansson levert filmmakers aardige duit op © Photonews


Scarlett Johansson is de actrice wiens films het meeste geld opleveren. Ze doet beter dan onder meer Cameron Diaz, Helena Bonham Carter en Cate Blanchett. Scarlett moet wel een hele reeks mannen laten voorgaan: Samuel L. Jackson, Morgan Freeman, Tom Hanks en nog een paar anderen leveren filmmakers meer geld op.

Daniel Radcliffe zet deur op een kier voor Harry Potter

Daniel Radcliffe zet deur op een kier voor Harry Potter © Photonews


Daniel Radcliffe sluit niet uit dat hij ooit weer Harry Potter speelt. ‘Het zou van het script afhangen. De omstandigheden zouden heel speciaal moeten zijn, maar waarschijnlijk zei Harrison Ford dat ook over Han Solo’, vertelde een lachende Daniel aan de pers.

Maria Sharapova gaat opnieuw studeren

Maria Sharapova gaat opnieuw studeren © Photonews


Maria Sharapova laat via Facebook weten dat ze economie gaat studeren aan de universiteit van Harvard. ‘Ik kan niet wachten om in de boeken te duiken’, laat de Russische tennisster weten. Tot voor kort was Sharapova de best betaalde vrouwelijke atlete ter wereld, dankzij de talrijke lucratieve contracten die ze had met Nike, American Express, Porsche of Tag Heuer. Ze lanceerde ook het snoepmerk Sugarpova en talrijke afgeleide producten die haar naam dragen. Sharapova werd afgelopen januari twee jaar geschorst nadat een dopingtest aantoonde dat ze positief testte voor meldonium, een geneesmiddel dat als doping kan worden gebruikt. Ze ging in beroep tegen de sanctie.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook