Nu in de zalen (13 juli)

In dit dossier vind je niet enkel de nieuwe releases van deze week, maar ook de blockbusters die nog steeds in de zalen draaien. Zo mis je geen enkele goede film!

Ice Age: Collision Course

Ice Age: Collision Course


Scrats epische achtervolging van het ongrijpbare eikeltje zorgt er deze keer voor dat hij in de ruimte terechtkomt waarbij hij per ongeluk een kosmische kettingreactie teweegbrengt die de wereld van Ice Age volledig dreigt te veranderen. Om zichzelf te redden moeten Sid, Manny, Diego en de rest van de kudde hun huis verlaten en beginnen ze aan een reis vol humor en avontuur door nieuwe, exotische landen waarbij ze een groot aantal nieuwe, kleurrijke karakters ontmoeten.

Regisseur: Mike Thurmeier & Galen T. Chu
Stemmencast: John Leguizamo, Denis Leary, Queen Latifah (origenele versie) / Kevin Janssens, Koen De Graeve, Lucas Van Den Eynde, Tania Van der Sanden, Frank De Boosere (Vlaamse versie)
Genre: Komedie, Avontuur, Animatie

Deze film heeft een score van 6.3 op IMDb

Débarquement Immédiat

Débarquement Immédiat


Het verhaal van een flik die een vermeende kruimeldief naar z'n land van herkomst moet repatriëren. Het is echter niet de juiste persoon, noch het juiste land... Een knotsgekke nieuwe zomerkomedie van de makers van 'Bon Dieu'.

Regisseur: Philippe de Chauveron
Cast : Medi Sadoun, Ary Abittan, Cyril Lecomte
Genre: Komedie

Top 5 : 1. Finding Dory

Top 5 : 1. Finding Dory


In deze film van Disney/Pixar dartelt ieders favoriete vergeetachtige visje vrolijk rond samen met de oude bekenden Nemo en Marlin. Plots beseft Dory dat ook zij een familie heeft die misschien wel naar haar op zoek is. Het trio vertrekt halsoverkop op een spannende reis vol avontuur naar het prestigieuze Marine Biology Institute of California, een aquarium en revalidatiecentrum. Voor de zoektocht naar haar ouders roept het blauwe diepzeevisje de hulp in van drie van de meest gekke en intrigerende bewoners van het MBI: Hank, een chagrijnige octopus die zo glad is als een paling, Bailey, een witte dolfijn die ervan overtuigd is dat zijn echolocatievaardigheden naar de vaantjes zijn en Destiny, een bijziende walvishaai. Behendig navigeren Dory en haar vriendjes langs alle hoekjes en kantjes van het MBI. Zo ontdekken ze de magie en het geluk in hun vriendschappen en familie, maar ook in hun gebreken.

Regisseurs : Teddy Newton & Andrew Stanton
Stemmencast : Sien Eggers, Stany Crets, Karen Damen, Geert Van Rampelberg, Bent Van Looy, An Lemmens (Vlaamse versie) - Ellen DeGeneres, Andrew Stanton, Diane Keaton, Sigourney Weaver e.a. (originele versie)
Genre : Animatiefilm

Deze film heeft een score van 8.2 op IMDb

Top 5 : 2. The Legend of Tarzan

Top 5 : 2. The Legend of Tarzan


Het is al jaren geleden dat de man die ooit bekend stond als Tarzan de jungle van Afrika achter zich liet voor een nieuw leven als John Clayton, Lord Greystoke, met zijn geliefde vrouw, Jane aan zijn zijde. Nu is hij uitgenodigd om terug te keren naar Congo als een handelsafgezant van het parlement. Hij is zich er echter niet van bewust dat hij als pion fungeert binnen een gevaarlijk spel vol hebzucht en wraak onder leiding van de Belgische kapitein Leon Rom. Maar zij die achter dat moorddadige plan zitten, hebben geen idee wat ze met hun acties zullen ontketenen.

Regisseur : David Yates
Cast : Alexander Skarsgard, Margot Robbie, Samuel L. Jackson, Christoph Waltz, John Hurt
Genre: Actie, Avontuur

Deze film heeft een score van 7.6 op IMDb

Top 5 : 3. Bad Neighbours 2

Top 5 : 3. Bad Neighbours 2


Nu Mac en Kelly hun tweede kindje verwachten, zijn ze klaar om de laatste stap naar volwassenheid te zetten: verhuizen naar de voorstad. Maar juist als ze denken dat ze de buurt heroverd hebben en het een goed moment was om hun huis te verkopen, merken ze dat hun nieuwe buur een nog waanzinnigere studentenvereniging is dan Teddy en zijn broeders ooit droomden te zijn.

De orthodoxe meisjes van Kappa Nu zijn het seksistische, restrictieve systeem van hun school moe en beslissen een huis op te richten waar ze alles kunnen doen wat ze willen. Wanneer Shelby en haar medestudenten, Beth en Nora niet ver van hun campus de perfecte locatie vinden, stoort het hen niet dat deze gelegen is in een rustige straat en zo hun feestjes, die even episch zijn als die van de jongens, wel eens verhinderd kunnen worden.

Gedwongen de hulp in te schakelen van hun ex-buur, zetten de Radners – samen met hun beste vrienden Jimmy en Paula –de charismatische Teddy als hun geheime wapen in. Als hij kan infiltreren in het studentenhuis door zijn charmes in de strijd te gooien, kunnen de dertigers de Kappa’s overmeesteren. Maar als ze denken dat de meiden opgeven zonder terug te vechten, dan hebben ze de kracht van jonge vindingrijkheid en serieuze gekheid zwaar onderschat.

Regisseur : Nicholas Stoller
Cast : Chloë Grace Moretz, Zac Efron, Rose Byrne, Seth Rogen
Genre: Komedie

Deze film heeft een score van 6.1 op IMDb

Top 5 : 4. Teenage Mutant Ninja Turtles 2

Top 5 : 4. Teenage Mutant Ninja Turtles 2


Michelangelo, Donatello, Leonardo en Raphael keren deze zomer terug om nog grotere en nog slechtere vijanden te bestrijden samen met April O'Neil (Megan Fox), Vern Fenwick (Will Arnett) en de alerte Casey Jones (Stephen Amell) als nieuwkomer. Nadat opperschurk Shredder uit gevangenschap ontsnapt, bundelt hij zijn krachten met de gestoorde wetenschapper Baxter Stockman (Tyler Perry) en zijn twee hulpjes Bebop (Gary Anthony Williams) en Rocksteady (Stephen "Sheamus" Farrelly). Samen onthullen ze een duivels plan om te wereld over te nemen. Wanneer de Turtles zich klaarmaken om Shredder en zijn team tegen te houden, komen ze voor een nog groter kwaad te staan met gelijkaardige intenties: de beruchte Krang.

Regisseur : Dave Green
Cast : Megan Fox, Will Arnett, Laura Linney
Genre: Actie, Avontuur

Deze film heeft een score van 6.4 op IMDb

Top 5 : 5. The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist

Top 5 : 5. The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist


De paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren reizen in 1977 af naar Engeland om de alleenstaande moeder Peggy Hodgson en haar vier kinderen bij te staan, en in het bijzonder haar dochter Janet die bezeten lijkt.

Regisseur : James Wan
Cast : Patrick Wilson, Vera Farmiga, Madison Wolfe
Genre : Horror

Deze film heeft een score van 9.1 op IMDb

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook