De week in showbizzland

De week in showbizzland

Evy Gruyaert is bevallen van haar tweede, de makers van Baywatch onthulden dat Pamela Anderson een andere actrice uit de reeks deed belissen om ook een borstvergroting te nemen, een acteur uit Thuis beleefde de schrik van zijn leven in San Francisco en De Romeo's maken een actiekomedie. Lees er hier alles over!

Thuis-acteur Christophe Haddad beleefde bange momenten in San Francisco

Thuis-acteur Christophe Haddad beleefde bange momenten in San Francisco © Instagram/Christophe Haddad

Christophe Haddad - Bob in Thuis - vertoeft in Las Vegas en beleefde daar minder aangename momenten. De acteur was er getuige van een gewapende overval. Niemand raakte gewond. ‘Hier in Las Vegas een gewapende overval meegemaakt. Zo dankbaar dat er niet is geschoten. Zo dankbaar dat ik leef’, schreef hij op Instagram.

Evy Gruyaert verwelkomt Helena

Evy Gruyaert verwelkomt Helena © Photonews

Evy Gruyaert is bevallen van een dochter. Het meisje heet Helena. Evy kondigde de zwangerschap begin dit jaar aan in Het Nieuwsblad. Het is het tweede kindje voor Gruyaert en haar partner Frederik. In 2012 beviel ze van een zoon, Alec. Sinds februari dit jaar is de presentatrice op VIER te zien in het programma Stukken van Mensen.

De Romeo's in een actiekomedie

De Romeo's in een actiekomedie © Photonews

De Romeo’s trekken naar de bioscoop. Chris van Tongelen, Gunther Levi en Davy Gilles zullen de hoofdrollen spelen in een Vlaamse actiekomedie met als titel H.I.T., staat te lezen in Het Laatste Nieuws. Ook onder meer Nicole & Hugo, Sergio, Marijn Devalck, Lindsay en Ann Ceurvels vertolken een rol in de prent. ‘Het gaat een echte film worden en geen aaneenschakeling van liedjes. Dat was voor sommige collega's wel even schrikken. Zij dachten aanvankelijk dat het gewoon een film over het leven van De Romeo's zou worden. Eén grote naam die we er erg graag bij hadden gehad, heeft ons zelfs laten weten dat hij niet durft. We hopen natuurlijk dat hij nog bijdraait, maar we begrijpen het wel’, vertelt Romeo Chris Van Tongelen.

'Ze dreigden me in stukken te snijden en in de Dender te gooien'

'Ze dreigden me in stukken te snijden en in de Dender te gooien' © Photonews

Eva Pauwels heeft het niet makkelijk: ze dacht dat ze haar grote liefde gevonden had, maar de man bleek een crimineel met losse handjes. ‘Ik merkte al bij onze eerste nacht samen dat hij een enkelband droeg maar ik zag wel toekomst in onze relatie. Op een bepaald ogenblik kwam hij kwam hij straalbezopen bij me langs met twee zatte vrienden. Hij trok me mee naar de slaapkamer en hoewel ik hem duidelijk maakte dat ik geen seks wilde nam hij me stevig vast. Hij heeft me half bewusteloos geslagen en misbruikt, terwijl zijn vrienden schreeuwden dat ze mij in stukken zouden snijden en in de Dender zouden gooien’, vertelt Eva in TVFamilie. Eva heeft intussen een klacht ingediend bij de lokale politie.

Pat Krimson afgevoerd naar ziekenhuis

Pat Krimson afgevoerd naar ziekenhuis © Photonews

Pat Krimson belandde vorige week in het ziekenhuis nadat hij onwel werd tijdens het winkelen. De drukke agenda van 2Fabiola, zijn taak als alleenstaande vader en andere privébeslommeringen werden hem even te veel. ‘Ik voelde een druk op mijn borstkas. Loredana was bij me en we zijn direct naar het ziekenhuis gereden. Vermoedelijk oververmoeidheid’, aldus Pat. Ondertussen is hij aan de beterhand.

Daisy Van Cauwenbergh gelukkig in de States

Daisy Van Cauwenbergh gelukkig in de States © Photonews

Het is stil rond Daisy Van Cauwenbergh. Er zijn geen exact adres, geen vast telefoonnummer en geen sporen op het internet te vinden van de vroegere presentatrice. De lieden van Dag Allemaal gingen op zoek naar haar. ‘Daisy is gelukkig met haar gezin. Waar dat is, doet er niet toe’, vertelde haar moeder eerst in het blad. Later klonk het dat Daisy, haar man en kinderen nu in North Carolina wonen. Een journalist kreeg haar man uiteindelijk aan de lijn: Daisy, de kinderen en ik zijn gelukkig en meer is er niet over te zeggen’, besloot die.

'Pamela Anderson dreef collega tot borstvergroting'

'Pamela Anderson dreef collega tot borstvergroting' © Photonews

De concurrentiestrijd tussen de actrices uit Baywatch was dermate groot dat Nicole Eggert (Summer in de serie) een borstvergroting nam uit jaloezie op Pamela Anderson. Dat beweert Michael Berk, één van de makers van de serie, in The Hollywood Reporter. ‘Na een weekend meldde ze zich enkele dagen ziek. Toen ze terugkwam naar de set, werd duidelijk dat ze een borstvergroting had ondergaan. Dat was een probleem, want tijdens eerdere opgenomen afleveringen had ze kleinere borsten en dat zou opvallen. Daarom probeerden we het een beetje te camoufleren’, verklapt scenarist Douglas. Later liet Nicole haar borsten opnieuw verkleinen.

'Ik heb zelf weinig moeten verleiden, mannen namen het initiatief'

'Ik heb zelf weinig moeten verleiden, mannen namen het initiatief' © SBS Belgium

Het VIER-programma Mijn Lief is Vrijgezel deed afgelopen week stof opwaaien. Het opzet: vrijgezel Deena leert tijdens elke aflevering één man kennen die beweert dat hij vrijgezel is. Kon ze aan het einde van de week de echte vrijgezel aanduiden, dan won ze een reis. Duidde ze een man aan die een ­relatie heeft, dan mocht die met zijn partner op reis. Het werd dat laatste, maar Deena liet zich niet onbetuigd: maandag kuste ze Ronny even op de mond, dinsdag draaide ze autoverkoper Lieven een tong. Deena trekt zich weinig aan van de commentaren: ‘Het is een spel, ik doe alsof. De koppels weten waaraan ze beginnen. Als ik een partner zou hebben, zou ik nooit meedoen. Ik heb zelf weinig moeten verleiden, de mannen namen het initiatief. Als ik had gewild, had ik meer met hen kunnen doen’, aldus de verleidster.

Sofie Lemaire en Bent Van Looy brengen de Vlaming een beetje cultuur bij

Sofie Lemaire en Bent Van Looy brengen de Vlaming een beetje cultuur bij © Photonews

Sofie Lemaire en Bent Van Looy presenteren binnenkort een culturele talkshow op Canvas. De inhoud is ruim: onder meer literatuur, comedy, schilderkunst en design komen aan bod. Het programma zal live worden uitgezonden vanuit Antwerpen en er zullen geregeld liveoptredens en -performances te zien zijn.

Robert De Niro ontkent cocaïnegebruik

Robert De Niro ontkent cocaïnegebruik © Photonews

Acteur Robert De Niro ontkent formeel dat hij ooit drugs heeft gebruikt. De Niro kwam onlangs in nauwe schoentjes terecht nadat voormalig profhonkballer Lenny Dykstra in zijn biografie had verkondigd dat hij cocaïne snoof met de acteur. ‘Ik denk dat hij geen idee had wie ik was maar het was duidelijk niet de eerste keer dat hij cocaïne gebruikte’, schreef de sporter.


Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook