De lekkerste showbizzhapjes van de week

De lekkerste showbizzhapjes van de week

Christoff heeft medelijden met mensen die zich laatdunkend uitlaten over schlagermuziek, Jennifer Aniston is de roddelpersbullshit beu, de zanger van One Direction heeft een Belgisch lief en Karl Vannieuwkerke moest ei zo na naakt Vive le Vélo presenteren. Lees er hier alles over.

‘Medelijden met mensen die neerkijken op mijn muziek’

‘Medelijden met mensen die neerkijken op mijn muziek’ © Photonews

Christoff viert 25 jaar carrière met een nieuw album en drie uitverkochte jubileumconcerten, maar hij krijgt er nog altijd grijze haren van dat mensen neerkijken op zijn muziek. 'Ik heb daar medelijden mee’, laat hij optekenen. Vorig jaar uitte hij ook al zijn onvrede over het feit het genre stiefmoederlijk behandeld werd tijdens de MIA’s. ‘Dat is niet in dovemansoren gevallen. Onlangs zijn we met de mensen van de MIA’s gaan samenzitten om te brainstormen over hoe de Vlaamse muziek meer respectvol aan bod kan komen. Ik vind het mijn plicht om in de bres te springen voor mijn collega’s, ik hoop dat ze mij dat in dank zullen afnemen', vervolgt hij. De zanger is ook populair in het buitenland, vooral met KLUBBB3 - een trio dat hij vormt met Jan Smit en Florian Silbereisen - en binnenkort lanceert hij zelfs een eigen schoenenlijn.

Jennifer Aniston zet roddeljournalisten op hun plaats na zwangerschapsroddels

Jennifer Aniston zet roddeljournalisten op hun plaats na zwangerschapsroddels © Photonews

Jennifer Aniston heeft genoeg van de roddelpers en de manier waarop die omgaat met bekende vrouwen. ‘Eet ze teveel? Is ze wel gelukkig getrouwd? Ik heb nooit aandacht besteed aan de persroddels maar ik ben het wel beu. Het bekritiseren, speculeren en bodyshamen van mensen onder het mom van journalistiek. En dan vooral die zwangerschapsroddels: net of ik als vrouw pas wat waard ben als ik kinderen op de wereld zet. Daar zijn journalisten meer mee bezig dan met schietpartijen, bosbranden en politiek nieuws. Mensen hebben het wel gehad met die bullshit’, foetert Jennifer.

One Direction-frontman slaat Belgische aan de haak

One Direction-frontman slaat Belgische aan de haak © Photonews

De Britse tabloids weten het zeker: One Direction-zanger Niall Horan heeft een relatie met de Belgische Céline Helene. De twee werden gespot tijdens een concert van Mumford & Sons in Londen en de blaadjes hadden er meteen een vette kluif aan: ‘Niall heeft Céline geen enkel moment uit het oog verloren en lijkt echt verliefd’, aldus een anonieme bron. De jongedame is van rijke komaf: haar vader is bedrijfsleider, ze volgde in Portugal les aan een privéschool waarvoor het inschrijvingsgeld rond de 120 000 euro schommelt, golft graag en is niet vies van een feestje in Knokke. Bovendien raakte ook bekend dat ze vlot vijf talen spreekt, dat ze cheerleader was aan de universiteit van Exeter en dat ze haar tijd verdeelt tussen Portugal, het Verenigd Koninkrijk en België.

Taylor Swift best verdienende beroemdheid

Taylor Swift best verdienende beroemdheid © Photonews

De Amerikaanse zangeres Taylor Swift verdiende tussen juni 2015 en mei 2016 ruim 128 miljoen euro en staat daarmee op nummer één van Forbes-lijst met best verdienende beroemdheden. De tweede plaats wordt gedeeld door de vier bandleden van One Direction. Schrijver James Patterson, voetballer Cristiano Ronaldo en televisiepersoonlijkheid Dr. Phil maken de top 5 compleet.

Officieel: ex Tanja Dexters heeft nieuwe relatie

Officieel: ex Tanja Dexters heeft nieuwe relatie © Photonews

Het is definitief over tussen Tanja Dexters en haar ex Miguel. Hij en zijn nieuwe vriendin Robin vertoeven op Ibiza en hebben enkele verliefde foto’s gepost van dat verblijf. ‘Een prachtig huwelijksfeest in dit wondermooie hotel met mijn grote liefde’, stond er in een bijschrift te lezen. Tanja drukte eerder haar vrees uit dat het geflikflooi al langer aan de gang was: ‘Vier jaar geleden begon hij met een meisje te flirten dat voor hem werkt. Hij beweert nu nog steeds dat ze geen relatie hebben, maar ik ben niet naïef, he’, meldde de blondine enkele weken geleden in de pers. Een interview waarover haar ex niet te spreken was, trouwens.

Johnny Depp verkoopt zijn optrekje in Venetië

Johnny Depp verkoopt zijn optrekje in Venetië © Photonews

Volgens de Italiaanse kranten heeft Johnny Depp zijn 17de-eeuwse stulpje met uitzicht op het Canal Grande in Venetië te koop gezet. Het Palazzo Donà Sanguiantoffetti, dat ooit eigendom was van een familie van notabelen, moet 9,8 miljoen euro kosten. Voor die prijs krijg je zeven slaapkamers, negen badkamers, planfonds afgewerkt met fresco’s en een private aanlegsteiger. Depp kocht de eigendom in 2011 nadat hij een tijd in de Italiaanse stad was voor de opnames van The Tourist, een film waarin hij aan de zijde van Angelina Jolie acteerde.

Concert Rihanna in Nice afgelast

Concert Rihanna in Nice afgelast © Photonews

Rihanna zou vrijdagavond optreden in Nice maar na de aanslag gaat dat concert niet door. De zangeres trekt met haar Anti-tour door Europa. Ze was donderdag al in de Franse stad en haar woordvoerder wist te melden dat ze veilig is.


Kleren Karl Vannieuwkerke uit auto gestolen

Kleren Karl Vannieuwkerke uit auto gestolen © Photonews

Voor Karl Vannieuwkerke is het een drukke sportzomer. Het EK is nog maar pas achter de rug en hij is weer volop in de weer voor de Tour de France met zijn talkshow Vive le Vélo. De Ronde begon voor hem echter met een domper op de feestvreugde: het passagiersraampje van z’n auto werd vernield en men ging ervandoor met z’n kleren. ‘Dan gaan we vanaf morgen dan maar naakt Vive le vélo moeten presenteren. Dat wil niemand zien’, grapte hij op zijn Facebook-pagina. Gelukkig kreeg hij nieuwe kleren toegestuurd.

Radiozender SBS komt er niet

Radiozender SBS komt er niet © SBS Belgium

Bij SBS - het moederbedrijf van VIER en VIJF - mogen ze de hoop op een eigen radiozender voorlopig opbergen. Dat is op een ministerraad beslist. De motivatie luidde dat er geen radiolicentie kan uitgereikt worden zonder de andere zenders te veel te belasten. Bij SBS zijn ze lichtjes ontgoocheld. 'In Wallonië zitten meer landelijke radio's op een even grote FM-band. Technisch is het mogelijk', klinkt het bij hen.

Adele jaagt hotelmedewerkers op stang met pizza-escapades

Adele jaagt hotelmedewerkers op stang met pizza-escapades © Photonews

Zelfs Adele heeft sterallures, zo staat te lezen in Ok Magazine. Dat bleek toen ze tijdens een hotelovernachting in Oxford zin had in pizza. Het personeel deed al het mogelijke om haar een pizza te bezorgen, maar ze wilde een exemplaar uit haar favoriete zaak die zo’n honderd kilometer verderop is gelegen. Daar werd voor gezorgd maar toen puntje bij paaltje kwam wilde ze de pizza niet meer omdat het te lang had geduurd.

Nieuwe reeks volgt het doen en laten van de Antwerpse politie

Nieuwe reeks volgt het doen en laten van de Antwerpse politie

Eén start in oktober met opnames voor Politie Antwerpen 24/7, een nieuwe reeks die de dagelijkse politiewerking laat zien. ‘Een hele brede waaier aan cases komt aan bod om de dienstverlening in de stad en op verschillende kantoren van Antwerpen te tonen. Politie Antwerpen 24/7' volgt verhalen van het noodnummer 101 en het infonummer de Blauwe Lijn, de wijkwerking, het verkeersteam, en het fiets-, honden- en evenemententeam. Maar de cameraploeg gaat ook mee met de interventieploegen en de mobiele eenheid’, vertellen ze bij de VRT. Bovenstaand gedenkwaardig filmpje komt uit Het leven zoals het is: Politie, een voorganger van die nieuwe reeks.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook