Showbizznieuws heet van de naald

Showbizznieuws heet van de naald

Niets beter dan een modderbad tegen de hitte als we Kate Hudson mogen geloven, Aïsha en Philip Cracco zijn de Facebookleugens beu en het is hommeles tussen Acht en de VRT omtrent een documentaire over Vive le Vélo. Lees er hier alles over!

VRT niet opgezet met 'Vive le Vélo trouvé'

VRT niet opgezet met 'Vive le Vélo trouvé' © Photonews

Van mediavrede tussen de VRT en Medialaan is even geen sprake. Oorzaak van het dispuut is de documentaire Vive le vélo trouvé op Acht. Via het populaire Ronde van Frankrijkprogramma Vive le Vélo met presentator Karl Vannieuwkerke werd drie jaar geleden geld ingezameld voor Unicef. Met dat geld werden 1023 fietsen aangekocht die gebruikt hadden moeten worden om zieke kinderen of medicijnen te vervoeren in Burundi, maar als we de documentairemakers mogen geloven heeft dat land niet veel fietsen gezien. Bij de openbare omroep konden ze niet lachen met het verhaal: 'De VRT lijdt hierdoor imagoschade. Indertijd werd te goeder trouw voor een betrouwbare partner - Unicef - gekozen, en de uitvoering aan VRT-zijde was volledig correct’, klinkt het daar. Bij Medialaan susten ze de gemoederen door de naam van de documentaire aan te passen (Trouve le Vélo is het nu), de promotiefilmpjes te stoppen en de fragmenten uit het programma ‘Vive le Vélo’ weg te knippen.

'Ik heb hem nooit toestemming gegeven om me bitch te noemen'

'Ik heb hem nooit toestemming gegeven om me bitch te noemen' © Photonews

Tussen Taylor Swift en Kanye West is het ook weer hommeles. Twistpunt is het nummer Famous, waarin West haar naam gebruikt en haar omschrijft met het woord ‘bitch’. De zangeres is razend en suggereert dat ze nooit toestemming heeft gegeven, maar Kim Kardashian - mevrouw West - gooide opnames online van een gesprek van haar man met Taylor. In de video’s vraagt West of hij haar naam mag gebruiken in een van zijn nummers. ‘Het is een soort compliment. Ik waardeer het enorm dat je om mijn goedkeuring vraagt. Bedankt’, reageert ze. Volgens de countrykoningin heeft dat niets te betekenen: ‘Hij pleegt gewoon karaktermoord en ik heb hem zeker nooit toestemming gegeven om me bitch te noemen’, besluit ze.

Aïsha en Philip Cracco niet uit elkaar, ontstemd om roddel

Aïsha en Philip Cracco niet uit elkaar, ontstemd om roddel © Photonews

Aïsha en Philip Cracco uit The Sky is the Limit zijn kwaad. De reden is een hardnekkige roddel op Facebook als zou het koppel uit elkaar zijn. ‘Philip heeft haar aan de deur gezet’, stond er. ‘Geen idee waar die vreselijke leugen vandaan komt. We zijn nog steeds gelukkig samen. Omdat er nog werk op de zaak was, is Aisha twee dagen na mij naar Marbella vetrokken. Misschien heeft dat voor verkeerde conclusies gezorgd’, aldus een verongelijkte Philip in Dag Allemaal.

Johnny Depp verkoopt nu ook immens landgoed in Frankrijk

Johnny Depp verkoopt nu ook immens landgoed in Frankrijk © Photonews

Onlangs zette hij z’n woning in Venetië te koop en nu verkoopt Johnny Depp ook een landgoed in Frankrijk. Hij vraagt er twee keer zoveel voor als twee jaar geleden, toen het domein ook al eens te koop werd aangeboden. Voor 50 miljoen euro krijg je een landgoed dat ooit een compleet dorp was. Er staan twaalf gebouwen met onder andere een restaurant, een wasserette, twee zwembaden, een skatepark en een wijnkelder. Het domein ligt op zo’n 25 kilometer van de Azurenkust en Johnny verbleef er vaak met Vanessa Paradis. ‘Meneer Depp vindt dit een gepaste prijs’, vertelt de makelaar, die verder laat weten al met interesse te kunnen schermen van een aantal miljardairs.

K3 pakt uit met beiaardconcert

K3 pakt uit met beiaardconcert © Photonews

De dames van K3 hebben een concert ten beste gegeven op 100 meter hoogte, meer bepaald in de toren van de Antwerpse kathedraal, onder begeleiding van een beiaard. ‘Ongeveer 460 trappen moesten we naar boven klimmen. Gelukkig had beiaardier Liesbeth ons aangeraden dat rustig aan te doen om niet helemaal buiten adem boven toe te komen. Onze danspasjes ­hebben we hoe dan ook achterwege gelaten. We stonden precies in een mini-tuinhuisje te zingen. Maar het was een unieke ervaring’, lieten Klaasje, Hanne en Marthe weten.

Kate Hudson geniet van modderbad op Ibiza

Kate Hudson geniet van modderbad op Ibiza © Photonews

Actrice Kate Hudson neemt vakantie op Ibiza en dat zullen we geweten hebben. De paparazzi kiekten haar toen ze samen met enkele vriendinnen een modderbad nam. Dat ze gefotografeerd werd had ze blijkbaar wel in de gaten, want op een gegeven moment wees ze recht naar de cameralens.

Pippa Middleton gaat trouwen

Pippa Middleton gaat trouwen © Photonews

Pippa Middleton is verloofd. Haar vriend James heeft haar ten huwelijk gevraagd tijdens een uitje in het Lake District. 'Juffrouw Pippa Middleton en de heer James Matthews zijn verheugd om aan te kondigen dat ze zich op 17 juli verloofd hebben en van plan zijn om volgend jaar te trouwen', klonk het in het officiële persbericht.

Louis Talpe heeft triatlon achter de kiezen

Louis Talpe heeft triatlon achter de kiezen © Photonews

Louis Talpe is een sportief heerschap. In het Duitse plaatsje Roth nam hij een paar dagen geleden deel aan zijn eerste volledige triatlon. 'Ik heb maar zestien weken voorbereiding gehad tussen twee werkopdrachten door. Mijn broer heeft vorig jaar meegedaan aan de Iron Man, en dat werkte aanstekelijk. Ik ben ook beginnen trainen en ik heb aan enkele kwartwedstrijden deelgenomen. Dat lukte aardig, wat me vertrouwen gaf', vertelt 'Mega Toby', die gecoacht werd door Luc Van Lierde.

Opnames nieuw programma met Niels Destadsbader en Rob Vanoudenhoven lopen uit de hand

Opnames nieuw programma met Niels Destadsbader en Rob Vanoudenhoven lopen uit de hand © Photonews

De opnames van een nieuw VTM-programma met Niels Destadsbader en Rob Vanoudenhoven zijn lichtjes uit de hand gelopen. De twee volgden Francesco Vanderjeugd, de jonge burgemeester van Staden, en zijn vriendin. Maar die rook onraad en verwittigde prompt de politie. Aangezien Vanderjeugd onlangs af te rekenen kreeg met een stalker, was hij erg op zijn hoede. Er kwamen agenten ter plaatse, maar Rob Vanoudenhoven, Niels Destadsbader en Francesco’s broer bleken in de mobilhome te zitten die hem achtervolgde. Het hele opzet kadert in een tv-programma dat volgend jaar op het scherm komt.

Tanja Dexters kiest voor roze haarkleur

Tanja Dexters kiest voor roze haarkleur © Instagram

Voor Tanja Dexters zijn het geen te beste tijden nadat haar vriend Miguel haar aan de kant schoof voor een jongere vrouw, maar de Molse ex-miss blijft niet bij de pakken zitten. Ze postte op Instagram een foto van haar nieuwe haarkleur. Ze koos voor roze. ‘I've got that MILF color’, stond er in het bijschrift. De haren van Tanja waren eerder al eens roze, maar ook paars en uiteraard blond. ‘Ik heb het gevoel dat het maar een flirt is’, wilde ze nog kwijt over het nieuwe lief van haar ex-vriend.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook