Nu in de zalen (3 augustus)

In dit dossier vind je niet enkel de nieuwe releases van deze week, maar ook de blockbusters die nog steeds in de zalen draaien. Zo mis je geen enkele goede film!

Florence Foster Jenkins

Florence Foster Jenkins


De New Yorkse erfgename en socialite Florcence doet er alles aan om haar droom uit te laten komen: een groots zangeres worden. De stem die ze in haar hoofd hoort is prachtig, maar voor anderen klinkt haar gezang vreselijk vals. Haar echtgenoot en manager, St. Clair Bayfield, een aristocratische Engelse acteur, is vastbesloten om zijn geliefde Florence tegen de waarheid te beschermen. Wanneer Florence besluit een openbaar concert in Carnegie Hall te geven, komt hij voor de grootste uitdaging van zijn leven te staan...

Regisseur : Stephen Frears
Met : Meryl Streep, Hugh Grant, Rebecca Ferguson
Genre : Komedie, drama

Deze film heeft een score van 7.1 op IMDb

Hugh Grant over zijn nieuwe film: "Ik ben minder slecht dan anders"

Florence Foster Jenkins: prachtig, met alle juiste valse noten

Suicide Squad

Suicide Squad


Het voelt goed om slecht te zijn... Stel een team van 's werelds meest gevaarlijke gevangen genomen superschurken samen en geef hen de meest krachtige wapens die er bestaan. Stuur ze vervolgens op missie om een onverslaanbare entiteit te vernietigen. Maar wat gebeurt er van zodra ze zich realiseren dat ze niet geselecteerd zijn om te slagen? Besluiten ze te sterven in een poging tot succes of wordt het ieder voor zich en breekt alle chaos los?

Regisseur: David Ayer
Met : Jared Leto, Margot Robbie, Will Smith, Cara Delevingne, Ben Affleck e.a.
Genre : Actie

Bad Moms

Bad Moms


Amy Mitchell is helemaal klaar met haar leventje als oververmoeide, werkende moeder. Ze moet haar kids vrijwel eigenhandig opvoeden, naar sport brengen, ze moet naar ouderavonden én ze moet presteren op haar werk. Tot ze besluit dat dit niet langer vol te houden is en ze samen met twee andere zwaar gestreste moeders kiest even 'bad moms' te zijn. Maar dat pikken de keurige moeders van de school absoluut niet...

Regisseurs : Jon Lucas & Scott Moore
Met : Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn, Christina Applegate, Jada Pinkett Smith, Jay Hernandez
Genre : Komedie

Deze film heeft een score van 6.6 op IMDb

Huisdiergeheimen

Huisdiergeheimen


Wat spoken huisdieren uit wanneer de baasjes van huis zijn? In The Secret Life of Pets (Huisdiergeheimen) volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloë, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norman en het schattige maar gestoorde konijntje Snowball.

Regisseur: Chris Renaud
Stemmen : Kevin Hart, Jenny Slate, Ellie Kemper, Albert Brooks, Lake Bell (Originele versie) / Sven De Leijer, Sebastien Dewaele, Eline De Munck, Bart Cannaerts, Sean D'hondt, Walter Baele, Warre Borgmans e.a. (Vlaamse versie)
Genre : Animatiefilm

Deze film heeft een score van 6.8 op IMDb

The Shallows

The Shallows


Nancy gaat in een verlaten baai surfen. Deze baai blijkt echter ook het jachtterrein te zijn van een gigantische witte haai. Hoewel ze maar 180 meter van het strand verwijderd is, blijkt overleven de ultieme test te zijn van wilskracht. Dit vergt van Nancy al haar intelligentie, vindingrijkheid en vastberadenheid.

Regisseur: Jaume Collet-Serra
Met : Blake Lively, Oscar Jaenada, Sedona Legge
Genre : Thriller

Deze film heeft een score van 6.9 op IMDb

Top 5 : 1. Independence Day: Resurgence

Top 5 : 1. Independence Day: Resurgence


We wisten altijd al dat ze terug zouden komen. Na het succes van Independence Day levert het volgende epische hoofdstuk een wereldwijde catastrofe van onvoorstelbare grootte. Door gebruik te maken van buitenaardse technologie hebben de verschillende naties op aarde samengewerkt aan een immens verdedigingsprogramma om zo de planeet te beschermen. Maar niets kan ons voorbereiden op de geavanceerde en ongekende kracht van de buitenaardse wezens. Alleen de vindingrijkheid van een aantal moedige mannen en vrouwen kan onze wereld nog redden van de ondergang.

Regisseur : Roland Emmerich
Met : Liam Hemsworth, Jeff Goldblum, Maika Monroe, Charlotte Gainsbourg, Vivica A. Fox
Genre : Science fiction, Actie

Deze film heeft een score van 5.9 op IMDb

Top 5 : 2. Now You See Me 2

Top 5 : 2. Now You See Me 2


's Werelds meest beruchte illusionisten zijn terug! Een jaar nadat ze de FBI te slim af waren en het publiek verbluften met hun Robin Hood-achtige spektakels, maken ze een onvrijwillige comeback. Walter Mabry, een wonderkind uit de computerwereld, dwingt de groep een haast onmogelijke stunt uit te voeren. Voor de illusionisten is er maar één uitweg: ze moeten een nog waanzinnigere stunt bedenken om hun naam te zuiveren en het meesterbrein achter dit alles te ontmaskeren.

Regisseur : Jon Chu
Met : Jesse Eisenberg, Daniel Radcliffe, Lizzy Caplan, Morgan Freeman, Woody Harrelson, Mark Ruffalo, Dave Franco, Michael Caine
Genre : Komedie, Actie

Deze film heeft een score van 7.0 op IMDb

Top 5 : 3. De GVR

Top 5 : 3. De GVR


In De GVR (De Grote Vriendelijke Reus), gebaseerd op Roald Dahl’s wereldberoemde gelijknamige boek, maakt het eenzame weesmeisje Sofie (Ruby Barnhill) kennis met de magische reuzenwereld. Wanneer ze ’s nachts wakker ligt, wordt ze plotseling uit haar bed geplukt en ontvoert. Maar Sofie heeft niets te vrezen; het is de Grote Vriendelijke Reus (Oscarwinnaar Mark Rylance). Een reus die misschien eigenaardige woorden gebruikt, maar geen vlieg kwaad doet. Ze komt er echter al snel achter dat zijn soortgenoten minder vriendelijk zijn en samen met de GVR smeed ze een plan om alle kinderen in de wereld te beschermen tegen de kwaadaardige reuzen.

De verfilming is in handen van de legendarische regisseur Steven Spielberg in samenwerking met Disney. Het is de eerste film van Spielberg waarbij het team achter kaskraker E.T. weer betrokken is. Het boek won diverse prijzen en is één van de bekendste kinderboeken aller tijden. Dit jaar is het precies 100 jaar geleden dat de legendarische kinderboekenschrijver Roald Dahl werd geboren.

Regisseur : Steven Spielberg
Met : Rebecca Hall, Bill Hader, Mark Rylance
Genre : Fantasy, Avontuur

Deze film heeft een score van 7.2 op IMDb

Het allerbeste van Steven Spielberg

Top 5 : 4. Ice Age: Collision Course

Top 5 : 4. Ice Age: Collision Course


Scrats epische achtervolging van het ongrijpbare eikeltje zorgt er deze keer voor dat hij in de ruimte terechtkomt waarbij hij per ongeluk een kosmische kettingreactie teweegbrengt die de wereld van Ice Age volledig dreigt te veranderen. Om zichzelf te redden moeten Sid, Manny, Diego en de rest van de kudde hun huis verlaten en beginnen ze aan een reis vol humor en avontuur door nieuwe, exotische landen waarbij ze een groot aantal nieuwe, kleurrijke karakters ontmoeten.

Regisseur: Mike Thurmeier & Galen T. Chu
Stemmen : John Leguizamo, Denis Leary, Queen Latifah (origenele versie) / Kevin Janssens, Koen De Graeve, Lucas Van Den Eynde, Tania Van der Sanden, Frank De Boosere (Vlaamse versie)
Genre: Komedie, Avontuur, Animatie

Deze film heeft een score van 6.3 op IMDb

Top 5 : 5. The Legend of Tarzan

Top 5 : 5. The Legend of Tarzan


Het is al jaren geleden dat de man die ooit bekend stond als Tarzan de jungle van Afrika achter zich liet voor een nieuw leven als John Clayton, Lord Greystoke, met zijn geliefde vrouw, Jane aan zijn zijde. Nu is hij uitgenodigd om terug te keren naar Congo als een handelsafgezant van het parlement. Hij is zich er echter niet van bewust dat hij als pion fungeert binnen een gevaarlijk spel vol hebzucht en wraak onder leiding van de Belgische kapitein Leon Rom. Maar zij die achter dat moorddadige plan zitten, hebben geen idee wat ze met hun acties zullen ontketenen.

Regisseur : David Yates
Met : Alexander Skarsgard, Margot Robbie, Samuel L. Jackson, Christoph Waltz, John Hurt
Genre: Actie, Avontuur

Deze film heeft een score van 7.6 op IMDb

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook