Beroemde kontjes van het jaar

Tom Hiddleston heeft de beste Britse kont in de showbizz. De acteur won althans de prijs voor ‘kont van het jaar’. In een seksscène van het BBC-drama ‘The Night Manager’ laat de 35-jarige lover van zangeres Taylor Swift zijn blote billen zien. Het hete fragment werd al snel een internetsensatie en leverde hem nu de Britse onderscheiding voor 'Rear of the Year 2016' op. Tom is trouwens niet de enige die dit jaar wordt geroemd vanwege zijn billen. Britse soap-actrice Jennifer Metcalfe kreeg dit jaar de prijs van mooiste vrouwelijke bilpartij. Eerder werden de achterwerken van onder meer Daniel Radcliffe, Olly Murs en Natasha Hamilton beloond. Een overzicht van de mooiste Britse kontjes van de voorbije vijf jaar...

Tom Hiddleston

Tom Hiddleston


Tom Hiddleston’s kont kreeg meer dan tienduizend stemmen en versloeg daarmee de achterwerken van acteurs Idris Elba en Jamie Dornan. Toms bilpartij sleepte zoveel stemmen in de wacht nadat die in maart te zien was in de tv-serie The Night Manager. Voor een seksscène liet Tom zijn broek zakken en stills van die scène werden veelvuldig verspreid en besproken op social media.

Jennifer Metcalfe

Jennifer Metcalfe © Peter Byrne/Empics Entertainment/Photo News


Britse soap-actrice Jennifer Metcalfe kreeg dit jaar de prijs van mooiste vrouwelijke bilpartij.  Bij de uitreiking van de prijs dankte ze haar ouders voor haar goede genen.

Kym Marsh

Kym Marsh © www.rearoftheyearcompetition.com


Coronation Street-actrice en singer-songwriter Kym Marsh heeft een uitgebreide schare fans achter zich. Het feit dat ze haar bilpartij geregeld showt in een strakke jeans is daar niet vreemd aan. Het leverde haar de  'Rear of the Year 2015' op. "Die extra fitness-sessies hebben duidelijk resultaat opgeleverd", zei ze toen ze de award in ontvangst mocht nemen.

Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe © Avnp 310107 A/Splash News/Photo News


De Harry Potter-acteur is intussen een volwassen man geworden en dat zullen we geweten hebben. Zijn naaktperformance in Peter Shaffers 'Equus' in de Londense en New Yorkse theaters leverde hem de mannelijke 'Rear of the Year 2015' op.

Carol Vorderman

Carol Vorderman © www.rearoftheyearcompetition.com


Carol Vorderman, de voormalige presentatrice van het populaire tv-programma 'Countdown', won de award maar liefst twee keer : in 2011 en in 2014. In 2011 moest zelfs Pippa Middleton in de Britse jaarlijkse verkiezing van 'Rear of the Year Award' de duimen leggen tegen de 50-jarige Carol Vorderman. Nadat haar achterwerk een wereldwijde internethit werd na het huwelijk van haar zus met prins William, was Pippa  nochtans de gedoodverfde winnares. Maar het mocht niet baten. Google trouwens eens 'Carol Vorderman' en je zal merken dat heel wat websites aan haar achterwerk gewijd zijn.

De mannelijke winnaar van 'Rear of the Year 2014' was acteur en singer-songwriter Olly Murs.

Flavia Cacace

Flavia Cacace © www.rearoftheyearcompetition.com


Flavia Cacace & Vincent Simone waren de winnaars van 2013. De Italiaanse danseres Flavia Cacace trad samen met haar partner Vincent meermaals op in de BBC-show 'Strictly Come Dancing'. De 'Rear of the Year Award' van 2013 wonnen ze echter niet om hun dance skills. Blijkbaar konden ze het Britse publiek ook nog overtuigen met een paar andere troeven.

Shobna Gulati & John Barrowman

Shobna Gulati & John Barrowman © www.rearoftheyearcompetition.com


Soap-ster en tv-presentatrice Shobna Gulati en Torchwood-acteur John Barrowman sleepten de 'Rear of the Year 2012' in de wacht. Hun campagne voor het merk Wizard Jeans leverde hen aan de andere kant van het Kanaal heel wat bonuspunten op.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook