Het heetste showbizznieuws van de week

Het heetste showbizznieuws van de week


Laura Tesoro waagt zich aan een job als presentatrice, Ozzy Osbourne geeft z'n seksverslaving openlijk toe, Sharon Stone prijst zichzelf aan in bikini en Orlando Bloom ging peddelen in z'n adamskostuum. Lees er hier alles over!

Laura Tesoro gaat presenteren

Laura Tesoro gaat presenteren © Photonews


De Belgische Eurosong-heldin Laura Tesoro slaat een nieuwe weg in. Ze gaat samen met Koen Wauters het vierde seizoen van de talentenjacht Belgium’s Got Talent presenteren. ‘Hij was ooit mijn coach, hij werd dan een goede vriend en nu mogen we ook als duo samenwerken. Te gek dat ik Belgium's Got Talent nu ook samen met Koen Wauters mag presenteren. Ik weet echt dat ik in goede handen ben. Ik kan veel van Koen leren, maar ik wil me vooral laten verbazen door de kandidaten’, laat Laura weten. In de jury zetelen An Lemmens, Stan Van Samang, Dan Karaty en Niels Destadsbader.

Ozzy in therapie om seksverslaving

Ozzy in therapie om seksverslaving © Photonews


Ozzy Osbourne heeft op zijn Facebook-pagina onthuld dat hij een therapie volgt om een seksverslaving te bekampen. Hij wil zijn vrouw ook terug. Die kondigde een tijdje geleden aan dat ze van hem wilde scheiden. Ozzy moest zijn verslaving toegeven nadat de Amerikaanse haarstyliste Michelle Pugh verklapte dat zij één van zijn maîtresses was. ‘Haar verklaringen zijn dan wel uit de context gerukt maar ik wil me toch verontschuldigen bij alle andere vrouwen waarmee ik seks heb gehad’, besluit de rocker. Opmerkelijk feit: hij dient zelfs klacht in tegen zijn dochter Kelly om een serie ‘verwijtende tweets’ over zijn 'aandoening'.

Gert Verhulst presenteert nieuwe vtm-spelshow

Gert Verhulst presenteert nieuwe vtm-spelshow © Photonews


Gert Verhulst zal dit najaar te zien zijn in Het Grootste Licht, een nieuw spelprogramma op vtm waar hij bizarre opdrachten geeft aan een vijfkoppig panel. Ruth Beeckmans assisteert hem. De slachtoffers moeten bijvoorbeeld zo snel mogelijk een groot ijsblok laten smelten of een paard schilderen terwijl ze paardrijden. De spelshow is gebaseerd op het Britse programma Taskmaster.

Bikinifoto Sharon Stone oogst succes

 Bikinifoto Sharon Stone oogst succes © Instagram


Fans van Sharon Stone werden van hun sokken geblazen toen ze een foto van zichzelf in bikini en zonder make-up op internet gooide. Sharon is ondertussen 58. ‘It’s so hot today’, scheef ze onder het kiekje. Het sorteerde effect, want ze werd bedolven onder de complimentjes.

Nieuwe namen voor De Slimste Mens ter Wereld

Nieuwe namen voor De Slimste Mens ter Wereld © Photonews


Erik Van Looy heeft met Freddy De Vadder en Jan-Jaap van der Wal twee nieuwe namen bekendgemaakt voor het aankomende seizoen van De Slimste Mens ter Wereld. Eerder werd al meegedeeld dat Olga Leyers, Gilles Van Bouwel en Sam Gooris hun opwachting maken in de populaire televisiequiz, die traditioneel het kijkcijferkanon van VIER is.

Josje stelt de cover van haar boek voor

Josje stelt de cover van haar boek voor © Instagram


Nu Josje officieel geen K3-zangeres meer is, brengt ze een boek uit. De cover van dat omvangrijke naslagwerk met de titel #Dresscodejosje stelde ze afgelopen maandag aan haar fans voor op Instagram. Ze omschrijft het boek als ‘al m'n inspiratie, modefratsen en dresscodes in een boek’. Begin september zou het in de boekhandel moeten liggen.

Like Mike heeft relatie met model

Like Mike heeft relatie met model © Photonews


Like Mike brak een maand geleden met zijn vriendin Sara na een relatie van elf jaar. Nu heeft hij al een nieuwe vriendin. Ze heet Alli Danielle en is een Amerikaans model. Ze hebben er zelfs al een eerste reisje samen opzitten.

De Bomma viert haar negentigste verjaardag

De Bomma viert haar negentigste verjaardag © Photonews


Annie ‘De Bomma’ Geeraerts uit Familie is 90 geworden en ze denkt nog lang niet aan stoppen. Ze vertolkt de rol al sinds het prille begin in 1992. Samen met Ray Verhaeghe, die even oud is en de rol van Albert vertolkt, komt ze nog aan twee draaidagen per maand, maar dat kan haar niet deren. ‘Dankzij de reeks heb ik een doel. Bovendien is het fijn om op mijn leeftijd nog zoveel voor mensen te mogen betekenen’, vertelt ze in een interview met Story. Haar verjaardag viert ze in Oostduinkerke met een wandeling en een etentje in het gezelschap van haar familie.

Geen eindejaarsshow voor Geert Hoste

Geen eindejaarsshow voor Geert Hoste © Photonews


Geert Hoste zal voor het eerst in jaren geen eindejaarsshow in elkaar steken voor theaters. De West-Vlaamse cabaretier wil meer tijd maken voor radioshows en opinies. Hij gaat zich ook inzetten als vrijwilliger. ‘Ik zal dit najaar wel nog iedere zondagavond op vtm te zien zijn en ik werk aan een nieuwe reeks voor Eén, die vanaf eind oktober op tv komt’, laat Geert weten.

Orlando Bloom ging naakt peddelen

Orlando Bloom ging naakt peddelen © Twitter


De goegemeente likt duimen en vingers af bij de vakantiefoto’s die sluwe paparazzi maakten van Orlando Bloom. Daarop is te zien hoe hij op vakantie in Italië gaat naaktpeddelen met z’n vriendin Katy Perry. Sinds de foto’s aan de oppervlakte kwamen zijn de schertsende commentaren op het internet niet van de lucht.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook