Deze actrices op leeftijd zien er nog verbluffend goed uit

De 58 jarige actrice Sharon Stone postte onlangs op Instagram een foto van zichzelf in het zwembad, mét bikini en zonder make-up. En eerlijk, ze ziet er fantastisch uit en wordt dan ook bedolven onder de complimentjes. Maar zij is zeker niet de enige actrice 'op leeftijd' die er nog stralend uitziet. Kijk en oordeel zelf ...

Sharon Stone (48)

Sharon Stone (48) © Sharon Stone op Instagram


Sharon Stone verwierf in de jaren '90 grote bekendheid door haar rol in Paul Verhoevens 'Basic Instinct'. Inmiddels is de actrice 58 jaar en ze zit duidelijk lekker in haar vel.

Meryl Streep (67)

Meryl Streep (67) © Matt Crossick/Empics Entertainment/Photo News


Met drie Oscars is Meryl Streep een van de meest gelauwerde actrices van haar generatie. Met haar tijdloze klasse lijkt het bovendien alsof ze alleen maar mooier wordt met de jaren. Momenteel schittert ze in de film Florence Foster Jenkins, die sinds 3 augustus bij ons in de zalen loopt.

Halle Berry (50)

Halle Berry (50) © Xavier Collin/Image Press/Photo News


Ook op Halle Berry lijkt de tijd niet echt vat te hebben. Haar geheim : vier keer per week anderhalf uur sporten en een dieet met veel verse groenten en proteïnen.

Jane Seymour (65)

Jane Seymour (65) © Alberto Terenghi/Empics Entertainment/Photo News


Deze roodharige Brits-Amerikaanse actrice ken je waarschijnlijk vooral door haar hoofdrol in Dr. Quinn, Medicine Woman en als Bondgirl Solitaire in 'Live and Let Die' (1973). Door een knieblessure in haar late tienerjaren zag ze haar balletcarrière in het water vallen, maar dat weerhield er haar niet van om zeer regelmatig te sporten. Op haar 65ste blijft ze in vorm door te golfen en te tennissen.

Diane Keaton (70)

Diane Keaton (70) © Kaminski / Splash News / Photo News


Diane Keaton kennen we vooral van haar samenwerking met Woody Allen in de jaren zeventig en haar rol als Kay Adams in The Godfather-trilogie. Als actrice rijfde ze tal van prijzen in de wacht, maar daarnaast is ze ook nog actief als regisseur, producent en fotograaf. Een gezonde levensstijl én een flinke dosis humor liggen naar eigen zeggen aan de basis van haar frisse looks. Ze bewijst dat je ook mooi oud kan worden zonder onder het mes te gaan.

Demi Moore (53)

Demi Moore (53) © Splash News/Photo News


Hoe Demi Moore haar jeugdige uitstraling en slanke lijn behoudt : ze zweert bij een veganistisch dieet waarbij ze elke vorm van bewerkt of gekookt voedsel vermijdt. Ze is dol op fruit en groenten, sapjes, smoothies en soep.

Kim Cattrall (60)

Kim Cattrall (60) © Photofile/Allpix/Photo News


Kim Catrall kennen we vooral als Samantha Jones uit 'Sex and the City', maar ze speelde mee in tal van andere films en series. Ze is geen fan van plastische chirurgie omdat ze er naar eigen zeggen geen behoefte aan heeft om er 20 jaar jonger uit te zien. Haar geheim om in vorm te blijven : regelmatig sporten en 8 glazen water per dag drinken.

Helen Mirren (71)

Helen Mirren (71) © Cannes/Empics Entertainment/Photo News


De Britse actrice Dame Helen Mirren is bij ons vooral bekend geworden door haar hoofdrol als Superintendent Jane Tennison in de detectiveserie Prime Suspect. In 2011 werd ze in het Verenigd Koninkrijk verkozen tot 'Body of the Year'. Daarmee liet ze actrices van 20 tot 30 jaar jonger achter zich. Hoe ze in vorm blijft : door dagelijks met haar honden te gaan wandelen en door op de Wii Fit te spelen.

Michelle Pfeiffer (58)

Michelle Pfeiffer (58) © Fabien Klotchkoff/Kcs Presse/Photo News


Michelle Pfeiffer mag meer dan 20 acteerprijzen op haar naam schrijven. 58 is ze intussen, maar dat is er niet aan te zien. Ze blijft in vorm door te lopen - 8 tot 10 km per dag - en ze houdt zich aan een vet- en gluitenvrij dieet waarbij ze ook suiker en zuivel schrapt.

Sandra Bullock (52)

Sandra Bullock (52) © Hahn Lionel/Empics Entertainment/Photo News


Sandra Bullock is ook al even de 50 gepasseerd, maar dat zou je haar absoluut niet aangeven. Hoe ze er zo jeugdig blijft uitzien : ze gebruikt een stevige anti-aging crème en ze werkt zich behoorlijk in het zweet. Onder begeleiding van personal coach Simone De La Rue doet ze zes dagen per week aan een combinatie van dans en krachttraining, yoga en Pilates.

Kim Basinger (62)

Kim Basinger (62) © Re/Westcom/Empics Entertainment/Photo News


Het lijkt moeilijk te geloven, maar ook Kim Basinger is al even de zestig voorbij. Sinds haar grote doorbraak als Bondgirl Domino Derval in 'Never Say Never Again' uit 1983 speelde ze in maar liefst 28 films mee. Basinger is overtuigd vegetariër en houdt er een gezonde levensstijl op na. En dat zie je.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook