De sappigste showbizznieuwtjes van de week

De sappigste showbizznieuwtjes van de week

The Voice-deelneemster Jamilla Baidou en Tegen de Sterren op-acteur Chris Van Espen kondigden een relatie aan maar dezelfde dag lieten ze al weten dat ze uit elkaar zijn, BBC-presentatrice Helen Skelton verhit de gemoederen door de Olympische Spelen te becommentariëren in korte rokjes met diep uitgesneden decolletés, Showbizz Bart gaat aan de slag voor Radio 2 en het Limburgse Instagrammodel Marisa zit in zak en as want haar account is geblokkeerd. Dat alles en nog veel meer lees je hier!

Koen De Bouw vijf maanden naar Hollywood voor Amerikaanse serie

Koen De Bouw vijf maanden naar Hollywood voor Amerikaanse serie © Photonews

Koen De Bouw zal binnenkort voor vijf maanden naar Hollywood verhuizen voor de opnames van 'The Last Tycoon', een nieuwe tv-serie waarin hij een vaste rol zal vertolken. Nadat de acteur eerder rollen in 24 en Homeland moest afzeggen wegens een te drukke agenda, heeft hij nu toch zijn eerste grote Amerikaanse tv-rol te pakken. Dat vertelt hij dinsdag zelf in Het Laatste Nieuws. Het gaat om de reeks ‘The Last Tycoon’ die op betaalzender Amazon te zien zal zijn. De serie speelt zich af in het Hollywood van de jaren dertig en is gebaseerd op het gelijknamige boek van F. Scott Fitzgerald. De Bouw zal de rol spelen van Tomas Szep, een Hongaarse inwijkeling en het hoofd van een veiligheidsdienst in Hollywood.

De Kotmadam is de langstlopende Vlaamse tv-serie

De Kotmadam is de langstlopende Vlaamse tv-serie © Photonews

'De Kotmadam' is de langstlopende Vlaamse tv-serie en dus werden hoofdrolspelers Katrien Devos en Mark Verstraete in de bloemetjes gezet. Dat gebeurde aan het standbeeld van De Kotmadam op de Oude Markt in Leuven. ‘In september start het 22ste seizoen. Zelfs de herhaling van seizoen één haalt in prime time een marktaandeel van 28 procent. Dat is fenomenaal voor een Vlaamse komische tv-serie’, klinkt het bij vtm. ‘Nooit gedacht dat we het zo lang zouden volhouden’, lachte ‘Kotmadam’ Katrien Devos. En ze stoppen er nog niet mee, want de 23ste jaargang is al ingeblikt.

Showbizz Bart naar Radio 2

Showbizz Bart naar Radio 2 © Photonews

Showbizz Bart zal vanaf september elke week te horen zijn op Radio 2 in de programma's 'Start je dag' en 'Spits'. Hij zal verslag gaan uitbrengen van de belangrijkste gebeurtenissen uit in de showbizzwereld. ‘Het is echt fantastisch dat ik voor Radio 2 mag gaan werken, ik ben er ontzettend enthousiast over. Dank aan Medialaan en mijn voormalige collega’s’, laat hij weten in een persbericht.

Helen Skelton laat de Olympische vlam in de pan slaan

Helen Skelton laat de Olympische vlam in de pan slaan © Photonews

Nu de Olympische Spelen bezig zijn zit menig sportliefhebber aan de buis gekluisterd. Aan de andere kant van Het Kanaal zijn niet alleen de atleten de sterren: de bijzondere aandacht van de Britten gaat ook uit naar presentatrice Helen Skelton. Die laat zich in de studio opmerken door diep uitgesneden decolletés en korte rokjes. Op de sociale media werd geamuseerd gereageerd: menigeen vroeg zich af of ze wel ondergoed droeg en maakte de vergelijking met Sharon Stone in ‘Basic Instinct’. ‘Dan hebben we tenminste wat om naar te kijken als de sporters er niks van bakken’, redeneren ze. Maar de iets conservatievere Engelsen vonden haar kledingstijl een schande: ‘Ze zou zich moeten schamen, er kijken ook kinderen’, twitterde een dame.

Vijfde kindje voor Jamie Oliver en vrouw Jools

Vijfde kindje voor Jamie Oliver en vrouw Jools © Photonews

Jamie Oliver is opnieuw papa geworden. Het is al de vijfde spruit voor de bekende tv-kok en z’n vrouw Jools. Het nieuws werd de wereld ingestuurd via Instagram. ‘Het is een jongen! Iedereen in de Oliver-familie is enorm blij’, schreef Jamie bij de bijbehorende foto. De naam is nog niet bekendgemaakt, maar dat die bijzonder zal zijn is quasi zeker: zijn andere kinderen heten immers Poppy Honey, Daisy Boo, Buddy Bear en Petal Blossom.

Account van 'knapste vrouw van Instagram' is geblokkeerd wegens te naakt

Account van 'knapste vrouw van Instagram' is geblokkeerd wegens te naakt © Instagram

De Limburgse Marisa Papen werd onlangs verkozen tot knapste vrouw van Instagram, maar daar is ze vet mee: haar account werd geblokkeerd omdat haar naaktfoto’s te expliciet waren, ook al zorgt ze ervoor dat strategische plaatsen steeds aan het oog onttrokken blijven. ‘Het is al de vierde keer dat ze me blokkeren, maar nu duurt het wel erg lang. Ik probeer de juiste mensen te bereiken maar voorlopig zonder succes. Dit is een streep door mijn rekening. Mijn inkomen hangt van die site af’, aldus Marisa, die de hele wereld rondreist voor fotoshoots.

Chris en Jamilla kondigden begin en einde relatie aan op één dag

Chris en Jamilla kondigden begin en einde relatie aan op één dag © Photonews

Bij de boekskes wreven ze zich al in de handen, want met Tegen de Sterren op-acteur Chris Van Espen en The Voice-deelneemster Jamilla Baidou hadden ze een nieuw showbizzkoppel om hun pijlen op te richten: ‘We hebben het twee maanden bewust stilgehouden, maar hier zijn we’, postte Jamilla op Facebook met een fotootje erbij. Nog dezelfde dag liet ze al weer weten dat het over was tussen haar en grapjas Chris. Hij was blijkbaar met een andere vrouw op stap geweest. ‘Ik voelde me meteen heel gemakkelijk bij haar. Ze heeft veel gevoel voor humor’, aldus de acteur, die veertien jaar ouder is dan Jamilla. Maar de euforie was dus van korte duur, want de jonge vrouw liet later weten dat ze zich ‘belogen en bedrogen’ voelde en dat het over en uit was.

Lesley-Ann Poppe beconcurreert ex met nieuwe schoonheidsschool

Lesley-Ann Poppe beconcurreert ex met nieuwe schoonheidsschool © Photonews

Lesley-Ann Poppe richt een nieuw schoonheidsinstituut op, dat Beauty Academy gaat heten. Ze gaat zo haar ex beconcurreren, die nog steeds actief is in de Schoonheidsschool die hij samen met haar oprichtte. Je kan er verschillende opleidingen volgen. Lesley-Ann beklemtoont dat de lessen maar half zo duur zijn dan die van andere schoonheidsscholen:  ‘Dat komt omdat we werken met een pop-uplocatie, die maar vijf maanden open is; Andere scholen moeten een heel jaar de kosten van hun gebouw betalen en rekenen dat door aan studenten’, laat ze weten.

Renée Zellweger is roddels over plastische chirurgie beu

Renée Zellweger is roddels over plastische chirurgie beu © Photonews

Renée Zellweger is het beu. Toen ze bijna twee jaar geleden op de uitreiking van de Elle Awards in Hollywood verscheen suggereerden de populaire media dat ze zich aan plastische chirurgie had gewaagd. Na twee jaar gonst het nog steeds van de geruchten. Daarom liet ze een open brief publiceren in ‘The Huffington Post’. ‘Dit was het zoveelste verhaal op de grote mesthoop die elke dag door de roddelpers wordt opgehoogd en gevoed wordt door mensen die een vorm van laffe wreedheid uitoefenen vanop hun anonieme spreekgestoelte op het internet. Mensen die leven van een zelfverzonnen schandaaltje kapen mijn leven’, schreef ze.

Stijn uit 'Blind Getrouwd' reed met auto dwars door slagboom

Stijn uit 'Blind Getrouwd' reed met auto dwars door slagboom © Photonews

Stijn uit ‘Blind Getrouwd’ is het moeten gaan uitleggen bij de rechter. Blijkbaar heeft hij vorig jaar een slagboom aan flarden gereden in een Kortrijkse parking. Hij ging ervandoor, maar de bewakingscamera’s registreerden alles. Nadien kreeg hij tot twee maal toe een minnelijke schikking voorgesteld, maar daar ging hij niet op in. De man was zelf niet aanwezig op de rechtbank. Zijn advocaat vraagt de opschorting. Hij riskeert een geldboete van 300 euro.

Véronique Leysen is in blijde verwachting

Véronique Leysen is in blijde verwachting © Photonews

Véronique Leysen is zwanger. De ex-Ketnetwrapster en haar vriend, VRT-presentator Thomas Vanderveken, zijn in de wolken: ‘Whoaahhhhhh! The word is out! Thank you for all your wishes! We're expecting a little Mozart’, schreef ze bij een foto die ze online gooide.

Handgemeen tussen Lindsay Lohan en verloofde op strand

Handgemeen tussen Lindsay Lohan en verloofde op strand

Wat een gezellige vakantie moest worden voor Lindsay Lohan en haar verloofde Egor is uitgelopen op een partijtje duwen en trekken op het strand van het Griekse eiland Mykonos. Dat gebeurde twee weken geleden, maar de foto’s lekten nu pas uit. Lindsay zou de gsm van Egor uit de auto hebben gegooid waarna de ruzie verderging op het strand, waar haar vriend haar hardhandig vastgreep. ’Hij had te veel gedronken en draaide door’, vertelde ze er achteraf over. De tabloids deden er uiteraard nog een flinke schep bovenop.
 

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook