Nu in de zalen (17 augustus)

In dit dossier vind je niet enkel de nieuwe releases van deze week, maar ook de blockbusters die nog steeds in de zalen draaien. Zo mis je geen enkele goede film!

Star Trek Beyond

Star Trek Beyond


De crew van de Enterprise, bestaande uit o.a. Captain Kirk (Chris Pine), Spock (Zachary Quinto), Uhura (Zoe Saldana), Bones (Karl Urban), Scotty (Simon Pegg) en Sulu (John Cho), verkent de verste uithoeken van de ruimte in de nieuwe bioscoopfilm Star Trek Beyond. De bemanning krijgt te maken met een mysterieuze nieuwe vijand die de Federatie zwaar op de proef stelt.

Star Trek Beyond is het langverwachte nieuwe deel van de populaire Star Trek franchise. Het derde deel is opnieuw geproduceerd door J.J. Abrams (Star Wars: The Force Awakens) en is geregisseerd door Justin Lin (Fast Five, Fast & Furious 6).

Regisseur : Justin Lin
Met : Chris Pine, Zachary Quinto, Idris Elba, Simon Pegg, Zoe Saldana
Genre : Science fiction, Actie, Avontuur

Deze film heeft een score van 7.5 op IMDb

Lights Out

Lights Out


Van producent James Wan (regisseur The Conjuring) komt een verhaal over een onbekende angst die schuilt in het donker. Toen Rebecca (Teresa Palmer) haar ouderlijk huis verliet, verwachtte zij ook haar angsten uit haar kindertijd achter te laten. Tijdens haar jeugd was ze nooit helemaal zeker wat wel en wat niet echt was, zodra de lichten uit gingen... Nu ervaart haar kleine broertje Martin (Gabriel Bateman), dezelfde onverklaarbare en huiveringwekkende gebeurtenissen. Een angstaanjagende entiteit met een mysterieuze connectie met hun moeder Sophie (Maria Bello), duikt opnieuw op. Naarmate Rebecca dichter bij de waarheid komt, valt niet langer te ontkennen dat al hun levens in gevaar zijn zodra de lichten uit gaan.

Regisseur : David F. Sandberg
Met : Teresa Palmer, Maria Bello, Billy Burke
Genre : Horror

Deze film heeft een score van 7.0 op IMDb

Equals

Equals


Op het tonen van emotie staan zware straffen die het leven van de bewoners ondragelijk maakt. Wanneer Nia en Silas elkaar ontmoeten ontstaan er gevoelens voor elkaar die per dag sterker worden waardoor het verbergen van deze liefde steeds moeilijker wordt. Met gevaar voor eigen leven proberen ze bij elkaar te zijn, maar wanneer de angst om opgesloten te worden zo groot wordt, zien ze nog maar één uitweg, eentje die fatale gevolgen kan hebben...

Regisseur : Drake Doremus
Met : Kristen Stewart, Nicholas Hoult, Guy Pearce, Jacki Weaver
Genre : Drama

Deze film heeft een score van 6.1 op IMDb

Top 5 : 1. Jason Bourne

Top 5 : 1. Jason Bourne


Matt Damon is terug als Jason Bourne in de nieuwe gelijknamige actie-thriller. Na The Bourne Supremacy en The Bourne Ultimatum regisseert Paul Greengrass ook het nieuwe hoofdstuk uit de Bourne franchise.

In Jason Bourne keert de voormalige meest dodelijke agent van de CIA, Jason Bourne, terug vanuit de anonimiteit. Damon wordt in deze film bijgestaan door Alicia Vikander, Vincent Cassel en Tommy Lee Jones. Ook Julia Stiles keert terug in de Bourne cast. Gebaseerd op de personages gecreëerd door Robert Ludlum.

Regisseur : Paul Greengrass
Met : Matt Damon, Tommy Lee Jones, Alicia Vikander, Vincent Cassel, Julia Stiles
Genre : Thriller, Actie

Deze film heeft een score van 7.4 op IMDb

Matt Damon: van sympathieke knul tot superagent

Top 5 : 2. Huisdiergeheimen

Top 5 : 2. Huisdiergeheimen


Wat spoken huisdieren uit wanneer de baasjes van huis zijn? In The Secret Life of Pets (Huisdiergeheimen) volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloë, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norman en het schattige maar gestoorde konijntje Snowball.

Regisseur: Chris Renaud
Stemmen : Kevin Hart, Jenny Slate, Ellie Kemper, Albert Brooks, Lake Bell (Originele versie) / Sven De Leijer, Sebastien Dewaele, Eline De Munck, Bart Cannaerts, Sean D'hondt, Walter Baele, Warre Borgmans e.a. (Vlaamse versie)
Genre : Animatiefilm

Deze film heeft een score van 6.8 op IMDb

Top 5 : 3. Suicide Squad

Top 5 : 3. Suicide Squad


Het voelt goed om slecht te zijn... Stel een team van 's werelds meest gevaarlijke gevangen genomen superschurken samen en geef hen de meest krachtige wapens die er bestaan. Stuur ze vervolgens op missie om een onverslaanbare entiteit te vernietigen. Maar wat gebeurt er van zodra ze zich realiseren dat ze niet geselecteerd zijn om te slagen? Besluiten ze te sterven in een poging tot succes of wordt het ieder voor zich en breekt alle chaos los?

Regisseur: David Ayer
Met : Jared Leto, Margot Robbie, Will Smith, Cara Delevingne, Ben Affleck e.a.
Genre : Actie

Deze film heeft een score van 7.1 op IMDb

Top 5 : 4. Ghostbusters

Top 5 : 4. Ghostbusters


Dertig jaar na de release van de succesvolle originele film is Ghostbustersterug en volledig ge-reboot voor een nieuwe generatie. Regisseur Paul Feig (Spy, Bridesmaids) combineert alle paranormale elementen uit de originele franchise met een komisch verhaal vol nieuwe personages die de wereld gaan redden deze zomer.

Regisseur : Paul Feig
Met : Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones, Chris Hemsworth, Charles Dance, Michael Kenneth Williams
Genre : Komedie, Actie

Deze film heeft een score van 5.4 op IMDb

Top 5 : 5. Now You See Me 2

Top 5 : 5. Now You See Me 2


's Werelds meest beruchte illusionisten zijn terug! Een jaar nadat ze de FBI te slim af waren en het publiek verbluften met hun Robin Hood-achtige spektakels, maken ze een onvrijwillige comeback. Walter Mabry, een wonderkind uit de computerwereld, dwingt de groep een haast onmogelijke stunt uit te voeren. Voor de illusionisten is er maar één uitweg: ze moeten een nog waanzinnigere stunt bedenken om hun naam te zuiveren en het meesterbrein achter dit alles te ontmaskeren.

Regisseur : Jon Chu
Met : Jesse Eisenberg, Daniel Radcliffe, Lizzy Caplan, Morgan Freeman, Woody Harrelson, Mark Ruffalo, Dave Franco, Michael Caine
Genre : Komedie, Actie

Deze film heeft een score van 7.0 op IMDb

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook