Nu in de zalen (24 augustus)

In dit dossier vind je niet enkel de nieuwe releases van deze week, maar ook de blockbusters die nog steeds in de zalen draaien. Zo mis je geen enkele goede film!

War Dogs

War Dogs


Gebaseerd op waargebeurde feiten, volgt War Dogs twee bevriende twintigers die in Miami wonen tijdens de eerste oorlog in Irak. Ze proberen winst te maken met een nog vrij onbekend initiatief van de overheid; kleine ondernemingen kunnen bieden op contracten van het Amerikaanse leger. Ze beginnen klein maar al snel lopen de bedragen op en nemen zij het er goed van. Het duo krijgt het wel heel heet onder de voeten wanneer ze op het punt staan een 300 miljoen dollar deal te sluiten om het Afghaanse leger te bewapenen. Een deal die ze in contact brengt met een paar zeer verdachte partijen. Niet de meest onbelangrijke daarvan is de Amerikaanse overheid.

Regisseur : Todd Philips
Met : Miles Teller, Jonah Hill, Bradley Cooper
Genre : Oorlog, Komedie, Drama

Deze film heeft een score van 7.4 op IMDb

Central Intelligence

Central Intelligence


Een CIA-agent die als kind werd gepest gaat naar de reünie van zijn middelbare school. Hij beweert bezig te zijn met een uiterst geheim onderzoek en roept de hulp in van een accountant die vroeger bij hem op school zat en heel populair was. De onvoorspelbare CIA-agent sleept zijn oud-klasgenoot mee in een wereld van schietpartijen, verraad en spionage. Wanneer de brave accountant beseft in wat voor een gevaarlijke situatie hij beland is, is er geen weg terug meer.

Regisseur : Rawson Marshall Thurber
Met : Dwayne Johnson, Kevin Hart, Aaron Paul, Amy Ryan
Genre : Komedie

Deze film heeft een score van 6.6 op IMDb

Kiki, el amor se hace

Kiki, el amor se hace


Kiki, el amor se hace benadert seks en liefde met behulp van vijf verhalen. Het getrouwde stel Paco en Ana willen de passie van hun seksuele relatie, lang verwaarloosd, nieuw leven in blazen. Jose Luis probeert de affectie van zijn vrouw Paloma, die na een ongeluk in een rolstoel terecht is gekomen, te redden. Ma Candelaria en Antonio willen ouders worden, maar zij blijft onbevredigd. Álex tracht Natalia’s fantasieën waar te maken, terwijl zij begint te twijfelen of hij haar ooit ten huwelijk zal vragen. En Sandra is een alleenstaande vrouw, midden in de zoektocht naar ware liefde. Allen beminnen, vrezen en onderzoeken hun diverse seksuele parafilieën en de verschillende kanten van seksualiteit, terwijl ze de weg naar geluk proberen te vinden.

Regisseur : Paco Leon
Met : Paco Leon, Natalia de Molina, David Mora
Genre : Komedie

Deze film heeft een score van 7.0 op IMDb

Meester Kikker

Meester Kikker


Een alledaagse klas met heel gewone kinderen en een doodgewone meester. Of toch niet? Het leven van de kinderen uit de klas van Meester Frans staat op zijn kop als blijkt dat hij soms spontaan in een kikker verandert. Helemaal niet handig, want hun nieuwe, strenge schooldirecteur Stork ziet de enthousiaste, maar licht chaotische Frans liever vandaag nog dan morgen vertrekken. Sita, wiens moeder Cecile het dierenasiel runt, is ontzettend dol op haar meester. Samen met haar klasgenootje Wouter doet ze er alles aan om haar lievelingsmeester te beschermen. Zeker wanneer blijkt dat hij als kikker maar een kwetsbaar diertje is in de grote mensenwereld en in de niet altijd ongevaarlijke natuur. Vooral voor een heel sluwe ooievaar moet hij oppassen...

Regisseur : Anna van der Heide
Met : Georgina Verbaan, Wine Dierickx
Genre : Familiefilm

Top 5 : 1. Star Trek Beyond

Top 5 : 1. Star Trek Beyond


De crew van de Enterprise, bestaande uit o.a. Captain Kirk (Chris Pine), Spock (Zachary Quinto), Uhura (Zoe Saldana), Bones (Karl Urban), Scotty (Simon Pegg) en Sulu (John Cho), verkent de verste uithoeken van de ruimte in de nieuwe bioscoopfilm Star Trek Beyond. De bemanning krijgt te maken met een mysterieuze nieuwe vijand die de Federatie zwaar op de proef stelt.

Star Trek Beyond is het langverwachte nieuwe deel van de populaire Star Trek franchise. Het derde deel is opnieuw geproduceerd door J.J. Abrams (Star Wars: The Force Awakens) en is geregisseerd door Justin Lin (Fast Five, Fast & Furious 6).

Regisseur : Justin Lin
Met : Chris Pine, Zachary Quinto, Idris Elba, Simon Pegg, Zoe Saldana
Genre : Science fiction, Actie, Avontuur

Deze film heeft een score van 7.5 op IMDb

Top 5 : 2. Huisdiergeheimen

Top 5 : 2. Huisdiergeheimen


Wat spoken huisdieren uit wanneer de baasjes van huis zijn? In The Secret Life of Pets (Huisdiergeheimen) volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloë, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norman en het schattige maar gestoorde konijntje Snowball.

Regisseur: Chris Renaud
Stemmen : Kevin Hart, Jenny Slate, Ellie Kemper, Albert Brooks, Lake Bell (Originele versie) / Sven De Leijer, Sebastien Dewaele, Eline De Munck, Bart Cannaerts, Sean D'hondt, Walter Baele, Warre Borgmans e.a. (Vlaamse versie)
Genre : Animatiefilm

Deze film heeft een score van 6.8 op IMDb

Top 5 : 3. Suicide Squad

Top 5 : 3. Suicide Squad


Het voelt goed om slecht te zijn... Stel een team van 's werelds meest gevaarlijke gevangen genomen superschurken samen en geef hen de meest krachtige wapens die er bestaan. Stuur ze vervolgens op missie om een onverslaanbare entiteit te vernietigen. Maar wat gebeurt er van zodra ze zich realiseren dat ze niet geselecteerd zijn om te slagen? Besluiten ze te sterven in een poging tot succes of wordt het ieder voor zich en breekt alle chaos los?

Regisseur: David Ayer
Met : Jared Leto, Margot Robbie, Will Smith, Cara Delevingne, Ben Affleck e.a.
Genre : Actie

Deze film heeft een score van 7.1 op IMDb

Top 5 : 4. Jason Bourne

Top 5 : 4. Jason Bourne


Matt Damon is terug als Jason Bourne in de nieuwe gelijknamige actie-thriller. Na The Bourne Supremacy en The Bourne Ultimatum regisseert Paul Greengrass ook het nieuwe hoofdstuk uit de Bourne franchise.

In Jason Bourne keert de voormalige meest dodelijke agent van de CIA, Jason Bourne, terug vanuit de anonimiteit. Damon wordt in deze film bijgestaan door Alicia Vikander, Vincent Cassel en Tommy Lee Jones. Ook Julia Stiles keert terug in de Bourne cast. Gebaseerd op de personages gecreëerd door Robert Ludlum.

Regisseur : Paul Greengrass
Met : Matt Damon, Tommy Lee Jones, Alicia Vikander, Vincent Cassel, Julia Stiles
Genre : Thriller, Actie

Deze film heeft een score van 7.4 op IMDb

Matt Damon: van sympathieke knul tot superagent

Top 5 : 5. Lights Out

Top 5 : 5. Lights Out


Van producent James Wan (regisseur The Conjuring) komt een verhaal over een onbekende angst die schuilt in het donker. Toen Rebecca (Teresa Palmer) haar ouderlijk huis verliet, verwachtte zij ook haar angsten uit haar kindertijd achter te laten. Tijdens haar jeugd was ze nooit helemaal zeker wat wel en wat niet echt was, zodra de lichten uit gingen... Nu ervaart haar kleine broertje Martin (Gabriel Bateman), dezelfde onverklaarbare en huiveringwekkende gebeurtenissen. Een angstaanjagende entiteit met een mysterieuze connectie met hun moeder Sophie (Maria Bello), duikt opnieuw op. Naarmate Rebecca dichter bij de waarheid komt, valt niet langer te ontkennen dat al hun levens in gevaar zijn zodra de lichten uit gaan.

Regisseur : David F. Sandberg
Met : Teresa Palmer, Maria Bello, Billy Burke
Genre : Horror

Deze film heeft een score van 7.0 op IMDb

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook