Deze sterren maken er nogal een potje van in bed

Is jouw ultieme one night stand een topmodel of een hottie uit Hollywood? Stop dan maar met dromen, want ook de grootste sterren durven al eens te klungelen onder de lakens. Als we de geruchten mogen geloven, bakken deze celebs er niks van in bed.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston © Michele Amoruso/Empics Entertainment/Photo News


Volgens een aantal van Jennifers vroegere minnaars is de  actrice eerder "koud" in de slaapkamer. En ze gebruikt maar al te graag uitvluchten om toch maar geen seks te moeten hebben.

Lil Wayne

Lil Wayne © Splash News/Photo News


Lil Wayne heeft ook al geen al te goeie reputatie als het op bedprestaties aankomt. Een gelekte sekstape van de Amerikaanse rapper lijkt dat alleen maar te bevestigen. "Een saaie bedoening" en "een dooie boel" zijn nog de meest vriendelijke commentaren die op het internet circuleren.

50 Cent

50 Cent © Splash News/Photo News


Een erotische danseres heeft het als volgt over de bedprestaties van 50 Cent : "Hij praat graag tijdens te seks, hij is veel te klein geschapen en hij bakt er niks van. Op een schaal van 1 tot 10 geef ik hem een 3. Hij verdient waarschijnlijk nog minder, maar ik geef hem extra punten omdat hij respectvol is."

Angelina Jolie

Angelina Jolie © Hahn Lionel/Empics Entertainment/Photo News


Volgens Billy Bob Thornton, een van de exen van Angelina Jolie, is de actrice die meer dan eens werd uitgeroepen tot meest sexy vrouw ter wereld helemaal niet zo een stoeipoes in bed. Brad Pitt, Jolie's huidige echtgenoot, vertelt dan weer een ander verhaal. Hij beweert dat het er in de slaapkamer uiterst opwindend aan toe gaat.

Drake

Drake © Splash News/Photo News


Cyn Santana, de ex-vriendin van de Canadese rapper Drake, was absoluut niet onder de indruk van diens bedprestaties. Santana zei dat hij een zeer egoïstisch minnaar was. Drake deed volgens haar ook niets liever dan zichzelf bewonderen. Het was - nog volgens haar - een nogal vreemde obsessie.

Katy Perry

Katy Perry © Splash News/Photo News


Volgens Russell Brand bakte Katy Perry er niet zoveel van tussen de lakens. En eigenaardig of niet, Perry vindt net hetzelfde van Brand. Misschien pasten ze gewoon niet bij elkaar. Ofwel maken ze er gewoon alletwee een potje van in bed.

Nick Lachey

Nick Lachey © Sam Simmonds/Polaris/Photo News


Jessica Simpson klapte ook al uit de biecht over de povere bedprestaties van haar ex Nick Lachey. "Nicks kleine piemel was soms een probleem", zo beweert ze. "Toen we de eerste keer seks hadden, heb ik er nauwelijks iets van gevoeld en heb ik een orgasme gefaket. Ik had echt medelijden met hem".

Hugh Hefner

Hugh Hefner © Tom Donoghue/Polaris/Photo News


Het zal je misschien verwonderen, maar de man die berucht is om zijn seksdrive bakt er eigenlijk niet zo veel van in bed. Volgens zijn ex-verloofde Crystal Harris bleek dat het er niet zo heet aan toe ging in de slaapkamer. "Hij nam zelfs niet de moeite om zijn kleren uit te doen. Ik heb hem zelfs nog nooit naakt gezien", zei Harris. "Het was erop en eraf met Hef. Ronduit vervelend."

Shaq

Shaq © Acny 260107 M/Splash News/Photo News


Basketter Shaquille O’Neal deelde de lakens met model Karrine Steffans, die niet te beroerd is om een boekje open te doen over haar bedervaringen met een aantal sterren. Ze vertelt dat Shaq eigenlijk niet zo slecht was in bed, maar dat hij zich wel de hele tijd excuseerde omdat hij dacht dat hij slecht was. Ook nogal vervelend, inderdaad.

Elvis Presley

Elvis Presley © Photo News


Elvis mag dan al een notoir rokkenjager geweest zijn, maar de meeste vrouwen die ooit in zijn slaapkamer belandden zijn niet echt te spreken over zijn bedprestaties. Of om het met Natalie Wood te zeggen : "Elvis kon gewoon niet neuken.” Kort en bondig.

Taylor Swift

Taylor Swift © Dennis Van Tine/Empics Entertainment/Photo News


Zangeres Taylor Swift heeft al heel wat romances achter de rug. Ze was samen met Harry Styles, John Mayer, Jake Gyllenhal en een heleboel andere beroemdheden. Maar het draaide telkens op niets uit, blijkbaar omdat Taylor het alleen bij kussen wou houden en nooit verder wilde gaan. Nogal een preutse griet dus.

Young Jeezy

Young Jeezy © Wikipedia


De Amerikaanse rapper Jeezy schept in zijn songs vaak op over zijn bedprestaties, maar die zijn eigenlijk niet veel soeps. Een van zijn groupies beweert dat hij maar een standje kent, de missionarishouding, en dat hij er dan ook nog niks van bakt. Een grote mond maar een klein....

Paris Hilton

Paris Hilton © Piero Oliosi/Polaris/Photo News


Over Paris Hilton zijn de meningen verdeeld. Volgens ex Nick Carter is ze overdreven preuts en houdt ze absoluut niet van seks. "Ze moest al behoorlijk wat drank achteroverslaan of drugs nemen om in de stemming te komen, en meestal was ze zelfs te dronken om nog te presteren", aldus de zanger. Carter beweert dat hij haar meer dan eens laveloos van de grond heeft moeten rapen en in bed stoppen. Een heel ander geluid horen we van producer en zakenman Joe Francis. Volgens hem is Hilton dan weer absoluut top in bed.

Bradley Cooper

Bradley Cooper © Matt Crossick/Empics Entertainment/Photo News


In 2011 werd Bradley Cooper door het Amerikaanse tijdschrift People uitgeroepen tot 'sexiest man alive', maar dat kwam waarschijnlijk enkel door zijn looks. Volgens een van zijn exen is Cooper gewoon vreselijk in bed. Bovendien houdt hij er de vreemde gewoonte op na om stemmetjes en vreemde accenten na te doen tijdens het liefdesspel. Creepy !

Eminem

Eminem © Dennis Van Tine/Empics Entertainment/Photo News


 Kim Mathers en Eminem vechten hun vete publiekelijk uit. Volgens Mathers is Eminem niet zo geweldig in bed. "Hij brengt er meestal niet veel van terecht. Als je naar bed wil met Marshall, zorg er dan maar voor dat je een blauw pilletje bij je hebt, want anders werkt het niet."

Ben Affleck

Ben Affleck © Tom Donoghue/Polaris/Photo News


Jennifer Lopez brak in 2004 na twee jaar haar verloving af met Ben Affleck. Een van de redenen : de acteur was een grote teleurstelling in bed. Ook over zijn stijl was J.Lo niet te spreken : "hij heeft hoegenaamd geen idee wat te dragen of hoe zich te kleden".

Charlie Sheen

Charlie Sheen © Ian West/Empics Entertainment/Photo News


Charlie Sheen staat bekend om zijn seksverslaving en is dan ook een notoir hoerenloper. Toch blijken zijn bedprestaties niet om over naar huis te schrijven. Zijn ex-vrouw Denise Richards verklapt dat de acteur in bed vooral bezig was met zijn eigen plezier. Hij wilde ook steeds porno kijken tijdens het liefdesspel.

Tiger Woods

Tiger Woods © Brian Snyder / Reuters/X90051/Photo News


Tiger Woods is niet alleen de beste golfer aller tijden. Hij staat vooral bekend om zijn seksverslaving en kwam dan ook geregeld in het nieuws vanwege een hele reeks buitenechtelijke affaires. Toch blijkt hij helemaal niet zo goed te zijn in bed. Volgens zijn intussen ex-echtgenote was hij niet in staat om haar ook maar één orgasme te bezorgen.

Boy George

Boy George © Photo News


In de hoogdagen van Culture Club hadden leadzanger Boy George en drummer Jon Moss een relatie, en dat zorgde voor heel wat drama. Van seks kwam er trouwens niet veel in huis want Georgie verkoos doorgaans een kopje thee boven een potje neuken.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook