Deze sterren hebben het niet zo begrepen op hun fans

Een sterrenstatus zorgt voor heel wat privileges, maar er zijn toch ook wel 'nadelen' aan verbonden. Sommige celebs kunnen geen stap buiten de deur zetten zonder bijna omvergeduwd te worden door hysterische fans met camera's of smartphones in de aanslag. En dat is allesbehalve leuk. Maar anderzijds : zonder fans zouden ze geen beroemdheid geworden zijn. En dus kun je je fans maar beter met het nodige respect behandelen. Al is niet iedere ster die mening toegedaan. Deze beroemdheden hebben het alleszins niet zo begrepen op hun fans...

Deze sterren hebben het niet zo begrepen op hun fans © Photo News

Meryl Streep

Meryl Streep © Paul Hennessy/Polaris/Photo News


Volgens insiders was de rol van ongenietbare tang in 'The Devil Wears Prada' Meryl Streep op het lijf geschreven. De actrice heeft dan ook een kwalijke reputatie als het op haar omgang met het 'gewone volk' aankomt. Zo zou ze in de supermarkt altijd voorsteken aan de kassa en liet ze zelfs de hele straat afsluiten tijdens de verbouwingswerken aan haar miljoenenvilla.

Julia Roberts

Julia Roberts © Splash News/Photo News


Hollywoods publiekslieveling Julia Roberts blijkt in het echte leven ook niet zo'n lieverdje te zijn. Ze heeft last van stemmingswisselingen en kan bijzonder kattig uit de hoek komen. Soms is ze ronduit onbeschoft, vooral dan tegen critici die het aandurven iets minder lovende woorden over haar te publiceren.

Bruce Willis

Bruce Willis © Splash News/Photo News


Bruce Willis blijkt niet alleen een moeilijke acteur om mee samen te werken, ook naast de set gedraagt hij zich niet altijd zo netjes. Zo zou hij in een winkelcentrum zelfs een aantal kinderen hebben uitgescholden die hem herkenden en naar hem wezen. Foei Bruce !

Shia LaBeouf

Shia LaBeouf © Piero Oliosi/Polaris/Photo News


Shia LaBeouf is ook al niet zo'n lieverdje. De aanvaringen met zijn fans zijn te talrijk om op te noemen, en hij zou al meermaals op de vuist gegaan zijn met mensen die te dicht in zijn buurt kwamen. Hij uitte zelfs al regelrechte doodsbedreigingen aan een aantal fans. Er wordt dan ook beweerd dat de acteur gewoonweg gestoord is.

Dan Aykroyd

Dan Aykroyd © Suzan/Empics Entertainment/Photo News


Je zou het komiek Dan Aykroyd niet aangeven, maar ook hij kan behoorlijk gemeen uit de hoek komen. Hij heeft echte diva-streken, eist voorkeursbehandelingen in cinema's en restaurants en zijn - al dan niet dronken - scheldpartijen zijn legendarisch.

Justin Bieber

Justin Bieber © Splash News/Photo News


Tieneridool Justin Bieber misdraagt zich ook geregeld tegenover zijn fans. Hij heeft dan ook vaak te maken met krijsende en gillende bakvissen, maar dat mag geen excuus zijn. Spuwen naar je fans is dan ook not done, Justin !

Rihanna

Rihanna © Empics Entertainment/Photo News


Dat Rihanna het hoog in haar bol heeft, is algemeen bekend. Zo liet ze onlangs op Pukkelpop haar publiek bijna een uur lang wachten, gewoon omdat ze nog geen zin had om op te treden. En daarmee was ze zeker niet aan haar proefstuk toe. Op Twitter maakte ze ooit een 16-jarige fan belachelijk omdat het meisje er volgens de zangeres nogal sletterig uitzag in haar baljurk (die trouwens heel erg leek op een creatie die Rihanna zelf ooit had gedragen). Iets wat haar door heel wat fans niet in dank werd afgenomen.

Jerry Seinfeld

Jerry Seinfeld © Deborah Lowery/Polaris/Photo News


Acteur en stand-up comedian Jerry Seinfeld is waarschijnlijk een van de grootste gemeneriken die er op deze wereld rondlopen. Volgens vele van zijn intussen ex-fans is hij een ongelooflijk arrogante klootzak die iedereen zomaar zonder aanleiding trakteert op een scheldpartij en hotelpersoneel en crewleden behandelt als het vuil van de straat.

Christian Bale

Christian Bale © Empics Entertainment/Photo News


Christian Bale zou dringend een cursus woedebeheersing mogen volgen. Vloeken en schelden zijn dagelijkse kost, en daar blijft het doorgaans niet bij. Een tijdje geleden schold hij enkele jonge meisjes die hem om een handtekening vroegen de huid vol, en er was ook een incident waarbij hij een fan te lijf ging met een schroevendraaier.

Michael Jordan

Michael Jordan © Anthony J. Causi/Splash News/Photo News


Michael Jordans gedraag laat ook vaak te wensen over. Zijn zelfingenomenheid en onbeschoftheid is legendarisch. Toppunt van arrogantie was wel zijn speech tijdens de inhuldiging van zijn ster op de Walk of Fame. Daarin fulmineerde de voormalige basketter 23 minuten lang tegen al wie hem ooit maar een duimbreed in de weg legde.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook