Nu in de zalen (14 september)

In dit dossier vind je niet enkel de nieuwe releases van deze week, maar ook de blockbusters die nog steeds in de zalen draaien. Zo mis je geen enkele goede film!

A Hologram for the King

A Hologram for the King

Ver weg van huis, in een nieuwe nog onvoltooide stad middenin de woestijn van Saudi Arabië wacht Amerikaanse zakenman Alan Clay samen met enkele medewerkers van een bedrijf dat gespecialiseerd is in holografische presentaties dag na dag op Koning Abdullah. Dit alles om het beslag op zijn huis te voorkomen en de studie van zijn dochter te kunnen bekostigen. Maar vooral om maar ein-de-lijk iets geweldigs te bereiken. Ondertussen beleeft hij een onverwachte romance en ontdekt hij wat écht belangrijk is in het leven

Regisseur : Tom Tykwer
Met : Tom Hanks, Alexander Black, Sarita Choudhury
Genre : Dramatische komedie

Deze film heeft een score van 6.1 op IMDb

Eternité

Eternité

Eind 19de eeuw trouwt Valentine op haar 20ste met Jules. Op het einde van de 20ste eeuw, loopt een jonge Parijse vrouw, de achterkleindochter van Valentine, op een brug recht in de armen van de man van wie ze houdt. Tussen deze twee momenten ontmoeten mannen en vrouwen elkaar, houden ze van elkaar, verlaten ze elkaar. Tijdens een eeuw worden lotsbestemmingen vervuld en een stamboom uitgetekend... Een eeuwigheid...

Regisseur : Tran Anh Hung
Met : Audrey Tautou, Bérénice Bejo, Mélanie Laurent
Genre : Drama

The Infiltrator

The Infiltrator

Undercoveragent Robert Mazur weet als patserige witwasser binnen te dringen in de organisatie van drugskoning Pablo Escobar. Samen met zijn bijdehante collega Emir en 'verloofde' Kathy wint hij als zakenman Bob Musella het vertrouwen van Escobars rechterhand Roberto Alcaino. Het is een venijnige, genadeloze wereld waarin ieder foutje, iedere zin hen het leven kan kosten. Maar als ze het volhouden, kunnen meer dan 80 drugsbazen en corrupte bankiers opgepakt worden en komt één van de grootste witwasbanken ter wereld ten val.

Regisseur : Brad Furman
Met : Bryan Cranston, Diane Kruger, John Leguizamo, Benjamin Bratt, Amy Ryan, Jason Isaacs, Elena Anaya
Genre : Drama, Biografische film

Deze film heeft een score van 7.3 op IMDb

Top 5 : 1. Mechanic : Resurrection

Top 5 : 1. Mechanic : Resurrection

Na de dood van zijn partner is Arthur Bishop gestopt als huurmoordenaar. Maar veel tijd om op een tropisch eiland te genieten van zijn nieuwe liefde krijgt hij niet: zijn meest geduchte vijand kidnapt zijn vriendin Gina en dwingt hem zijn oude werk weer op te pakken. Bishop moet op drie continenten drie onmogelijke moordaanslagen plegen, die er ook nog eens uit moeten zien als ongelukken. Alleen dan blijft Gina in leven.

Regisseur : Dennis Gansel
Met : Jason Statham, Jessica Alba, Tommy Lee Jones, Michelle Yeoh
Genre : Thriller, Actie

Deze film heeft een score van 6.8 op IMDb

Top 5 : 2. Central Intelligence

Top 5 : 2. Central Intelligence

Een CIA-agent die als kind werd gepest gaat naar de reünie van zijn middelbare school. Hij beweert bezig te zijn met een uiterst geheim onderzoek en roept de hulp in van een accountant die vroeger bij hem op school zat en heel populair was. De onvoorspelbare CIA-agent sleept zijn oud-klasgenoot mee in een wereld van schietpartijen, verraad en spionage. Wanneer de brave accountant beseft in wat voor een gevaarlijke situatie hij beland is, is er geen weg terug meer.

Regisseur : Rawson Marshall Thurber
Met : Dwayne Johnson, Kevin Hart, Aaron Paul, Amy Ryan
Genre : Komedie

Deze film heeft een score van 6.6 op IMDb

Top 5 : 3. Ben-Hur

Top 5 : 3. Ben-Hur

Ben-Hur vertelt het meeslepende verhaal van Judah Ben-Hur, een prins die vals wordt beschuldigd van verraad door zijn geadopteerde broer Messala, een officier in het Romeinse leger. Beroofd van zijn titel en gescheiden van zijn familie en de vrouw waarvan hij houdt, wordt Judah gedwongen tot slavernij. Hij keert na jaren op zee terug naar zijn vaderland op zoek naar wraak, maar in plaats daarvan vindt hij verlossing.

Gebaseerd op de tijdloze roman van Lewis Wallace: 'Ben-Hur: A Tale of the Christ'.

Regisseur : Timur Bekmambetov
Met : Jack Huston, Morgan Freeman, Toby Kebbell, Rodrigo Santoro, Haluk Bilginer, Nazanin Boniadi
Genre : Historische film

Top 5 : 4. Suicide Squad

Top 5 : 4. Suicide Squad

Het voelt goed om slecht te zijn... Stel een team van 's werelds meest gevaarlijke gevangen genomen superschurken samen en geef hen de meest krachtige wapens die er bestaan. Stuur ze vervolgens op missie om een onverslaanbare entiteit te vernietigen. Maar wat gebeurt er van zodra ze zich realiseren dat ze niet geselecteerd zijn om te slagen? Besluiten ze te sterven in een poging tot succes of wordt het ieder voor zich en breekt alle chaos los?

Regisseur: David Ayer
Met : Jared Leto, Margot Robbie, Will Smith, Cara Delevingne, Ben Affleck e.a.
Genre : Actie

Deze film heeft een score van 7.1 op IMDb

Top 5 : 5. Blood Father

Top 5 : 5. Blood Father

Ex-gedetineerde John Link wordt na jaren herenigd met zijn eigenzinnige 16-jarige dochter. Zij wordt achternagezeten door leden van een Mexicaans drugskartel die erop uit zijn haar te vermoorden. Een bloedstollend kat-en-muis spel ontstaat in de woestijn van New Mexico, waarbij John tot het uiterste gaat en zijn leven op het spel zet om zijn dochter te beschermen...

Regisseur : Jean-François Richet
Met : Mel Gibson, Erin Moriarty, Diego Luna
Genre : Actie

Deze film heeft een score van 8.7 op IMDb

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook