Deze sterren zijn helemaal into Pokemon Go

Pokémon Go is zowat de grootste gamehype ooit. De hele wereld is er gek op en ook heel wat sterren zijn verslaafd aan het spel. O.a. Justin Bieber, Joe Jonas, John Mayer, Demi Lovato, Ellen DeGeneres en Trevor Noah lieten al via sociale media weten dat ze dol zijn op Pokemon Go. Deze beroemdheden zijn helemaal in de ban van de jacht op de felbegeerde virtuele monstertjes....

Deze sterren zijn helemaal into Pokemon Go

Justin Bieber

Justin Bieber

Justin Bieber is helemaal verslaafd aan Pokémon Go. Zo trok de wereldberoemde zanger samen met zijn vriend Alfredo Flores deze zomer naar Central Park in New York om met zijn smartphone te zoeken naar een zeldzame Pokémon. Central Park is sinds de lancering van het spel een populaire plaats waar fans massaal en geconcentreerd op zoek gaan naar de virtuele beestjes. Zo geconcentreerd dat niemand had opgemerkt dat Bieber met hen mee zocht.  Flores filmde Bieber, die op zoek was naar de zeldzame Pokémon Gyarados, en plaatste de video online met de hashtag #GottaCatchEmAll.

Trevor Noah

Trevor Noah

Een Pokémon Go-verslaving kan soms tot genante situaties leiden. Zo tweette de Daily Show-presentator Trevor Noah : "Nee mevrouw, ik maakte geen video van uw kind. Ik kwam naar dit park om Pokémon te vangen."

John Mayer

John Mayer

John Mayer kijkt niet op een dollar meer of minder als het op Pokémon Go aankomt. De Amerikaanse singer-songwriter is misschien wel de grootste fan, want hij plaatste een foto op Instagram van het aankoopmoment van 14.500 PokéCoins, aankoopbedrag net geen 100 dollar. Met de tekst "Yes, I Do".

Nev Schulman

Nev Schulman

Nev Schulman, de knappe presentator van het MTV-programma 'Catfish', weet ook hoe hij de aandacht van zijn vriendin moet trekken.

Wiz Khalifa

Wiz Khalifa

Rapper Wiz Khalifa tweette het volgende : "Ik weet alles van de issues met privacy door Pokemon, maar fuck dat. Niggas gaan ze allemaal vangen." Dat zegt genoeg zeker. Bovendien heeft hij enkele van die kleine monsters op heterdaad betrapt in een poging tot het stelen van weed. De jacht is open !

Demi Lovato

Demi Lovato

Zangeres en actrice Demi Lovato was juist teleurgesteld dat er geen Pokémon naast haar stond, zo liet Nick Jonas, met wie ze op tournee is, weten : "Demi zei echt net 'Is er geen Pokemon hier?' #ditlooptuitdehand."

Stephen Colbert

Stephen Colbert

Komiek Stephen Colbert verkiest alvast Pokémon Go boven Tinder. Zou hij dat nu echt menen?

Ellen DeGeneres

Ellen DeGeneres

Ten huize van Ellen DeGeneres is het ook al Pokémon Go al wat de klok slaat. Getuige daarvan deze foto met echtgenote Portia de Rossi op het strand, met op de achtergrond Pokémon Bulbasaur.

Mario Lopez

Mario Lopez

Ook acteur Mario Lopez is trots op zijn vangst van de dag.

Abigail Breslin

Abigail Breslin

Actrice Abigail Breslin vindt het dan weer niet leuk dat haar vrienden zo opgaan in de Pokémon Go hype. Een pokestop bij haar thuis zou enig soelaas kunnen brengen.

Soulja Boy

Soulja Boy

Bij de Amerikaanse rapper Soulja Boy kwam Pikachu doodleuk op zijn horloge zitten. Van een gemakkelijke vangst gesproken !

Tyga

Tyga

De Amerikaanse rapper Tyga ziet zijn vriendin nog amper staan? "Sorry Kylie, maar jij bent geen Pikachu".

Idris Elba

Idris Elba

De acteur met Squirtle op de Engelse première van Star Trek: Beyond.

Josh Groban

Josh Groban

De Amerikaanse singer-songwriter durft zich al eens te verspreken op Twitter. Waar het hart van vol is....

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook