Bekijk Independence Day: Resurgence nu op Proximus TV

Bekijk Independence Day: Resurgence nu op Proximus TV

'Independence Day': Resurgence is beschikbaar op Proximus TV. Druk op de On demand-knop van je afstandsbediening. Wij geven je enkele goede redenen om deze kaskraker niet te missen!

Verschillende naties op aarde werkten samen aan een immens verdedigingsprogramma om zo de planeet te beschermen, maar tegen de ongekende kracht die buitenaardse wezens tentoonspreiden lijkt niets bestand. Het lot van de aarde is in handen van enkele moedige mannen en vrouwen.

Hoofdrolspelers

Hoofdrolspelers


Will Smith is er in tegenstelling tot in het eerste deel helaas niet meer bij, maar regisseur Roland Emmerich vangt zijn afwezigheid op door de charismatische Liam Hemsworth een glansrol toe te bedelen. Met verder Maika Monroe en Sela Ward en oudgedienden Jeff Goldblum en Bill Pullman mogen we van een sterke cast spreken.

Spektakel

Spektakel


Een vervolg maken op een iconische film als Independence Day is geen pretje. De heer Emmerich had dat begrepen en schakelt zonder tijd te verliezen naar de hoogste versnelling. Het is meteen al actie, paniek en vernietiging wat de klok slaat en alles is sneller, groter en indrukwekkender dan in de eerste film. Er worden je tijdens het bekijken van deze zinderende sciencefictionprent weinig rustmomenten gegund. 'Niet echt iets wat we nog niet gezien hebben', aldus de critici, maar dat zal de fans van het genre worst wezen.

Spanning

Spanning


In 'Independence Day: Resurgence' zitten genoeg schrikmomenten om je een paar sprongetjes te laten maken. De filmmuziek ondersteunt de dreigende sfeer perfect.

Nostalgie

Nostalgie


Voor de fijnzinnige dialogen moet je deze film niet bekijken, maar da’s ook niet de bedoeling: niet te veel nadenken en alle actie over je heen laten walsen is het motto. Bovendien is het voor nostalgici tof om de overgebleven castleden uit de eerste Independence Day weer eens aan het werk te zien. Met de overdaad aan superheldenfilms waarmee we de laatste jaren werd overladen is een rechttoe-rechtaan sciencefictionfilm voor menig kijker een verademing.

Special effects

Special effects


De speciale effecten in deze film hebben een fortuin gekost: meer dan 100 miljoen euro werd er aan uitgegeven. Meer dan 10 keer het bedrag dat werd gespendeerd voor de sublieme sciencefictionfilm ‘Ex Machina’. Veel geld dus, maar de liefhebbers zullen niet op hun honger blijven zitten want het oogt allemaal bijzonder indrukwekkend.

'Independence Day: Resurgence' is nu beschikbaar op Proximus TV. Druk op de On demand-knop van je afstandsbediening

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook