Dit was de week in showbizzland

Dit was de week in showbizzland


Joke Devynck was één van de gelukkige actrices die ooit een briefje van Prins Laurent in de handen gestopt kreeg, Kate Middleton onderneemt actie tegen de fotografen die topless foto's van haar namen, Belle Perez is blij met haar grotere borsten en Britney loste een vestimentair probleempje elegant op. Lees er hier alles over!

Prins Laurent had meer dan gewone belangstelling voor Joke Devynck

Prins Laurent had meer dan gewone belangstelling voor Joke Devynck © Photonews


Tijdens een aflevering van 'De Slimste Mens' van afgelopen week verklapte Erik Van Looy dat hij twee actrices kent die een hand kregen van prins Laurent terwijl hij hen subtiel een kaartje met zijn telefoonnummer gaf. Bij Het Nieuwsblad gingen ze op onderzoek uit en blijkbaar is Joke Devynck één van de gelukkige dames. Hij ontmoette haar op de set van Flikken. ‘Ik kreeg het kaartje van zijn woordvoerder. Er stond iets op als ‘Bel me als je nog eens moet optreden’. Verder is me bijgebleven dat hij een grap maakte over zijn broer Filip. Dat verbaasde me wel. Verder was hij eigenlijk heel charmant’, vertelt Joke er zelf over.

Zaak toplessfoto's Kate Middleton krijgt een staartje

Zaak toplessfoto's Kate Middleton krijgt een staartje © Photonews


Een kiekje nemen van Kate Middleton terwijl ze topless aan het zonnebaden is op een balkon in Zuid-Frankrijk: het kan je duur te staan komen. Dat heeft een groep journalisten, fotografen en andere perslui aan den lijve ondervonden. Ze moeten in Frankrijk voor de rechter verschijnen wegens schending van de privacy. De foto’s, waarop William zijn vrouw insmeert met zonnecrème, werden in 2012 genomen en verschenen in verschillende kranten. Het proces is waarschijnlijk iets voor 2017.

Selah Sue in blijde verwachting

Selah Sue in blijde verwachting © Photonews


Selah Sue is zwanger. Ze heeft het nieuws zelf bekendgemaakt via haar Facebookpagina. ‘Een paar nachten geleden voelde ik hem voor het eerst bewegen, dus ik dacht dat dit een goed moment was om aan te kondigen dat ik binnen een paar maanden mama zal zijn. Ik kon niet gelukkiger of trotser zijn’, schreef ze. Selah Sue is ondertussen al een hele tijd samen met haar vriend Joachim en is ook stiefmoeder van twee kinderen.

Bijna 'nipplegate' voor Britney

Bijna 'nipplegate' voor Britney © Photonews


Zelfs een popkoningin als Britney Spears is des mensen. Dat bleek toen haar bovenstuk tijdens een optreden in Las Vegas losschoot. Maar wie dacht dat ze daarom naar de coulissen zou lopen, had het mis: haar dansers probeerden het kledingprobleem elegant op te lossen. Dat hielp even, maar even later ging het niemendalletje weer los. Eén van de dansers schonk haar dan maar een t-shirt.

Belle Perez is blij met grotere borsten

Belle Perez is blij met grotere borsten © Photonews


Belle Perez en haar man Wout verwachten rond Kerstmis een nieuw gezinslid. Dat het een jongen zal zijn, wisten we al. In Story is Belle openhartig over haar zwangerschap: ‘Veel vrouwen zullen dit niet begrijpen, maar ik vind het geweldig om zwanger te zijn. Ik voel me dan ook zelden misselijk. Er komen wat extra kilo’s bij, maar dat zijn zorgen voor later. Die grotere boezem bevalt me wel, en Wout ook’, knipoogt ze. Er werd al druk gepolst naar de naam die de kleine zal krijgen, maar de zangeres wil de lippen stijf op elkaar houden: ‘Het is een heel mooie, Spaans klinkende naam geworden’, besluit ze.

Facebook haalt pagina Wat Als offline, vtm kan er niet mee lachen

Facebook haalt pagina Wat Als offline, vtm kan er niet mee lachen © vmma


De Facebookpagina van het vtm-programma Wat Als? werd een paar dagen geleden offline gehaald door Facebook. Ze vonden bij het sociale netwerk blijkbaar dat er in de sketch ‘Wat als homoseksualiteit niet bestond?’ te veel bloot zat. ‘De jaren dat Facebook supercool was, zijn duidelijk voorbij. De nieuwe preutsheid gaat toch echt wel ver als zo’n dingen niet meer mogen’, reageerde Tim Van Aelst, die meewerkt aan het programma. De pagina was later weer bereikbaar, maar dan zonder de sketch.

Koentje is nu thrillerschrijver

Koentje is nu thrillerschrijver © Photonews


Verwoede fans van De Kotmadam kennen Aron Wade wellicht als Koentje, de braafste student van Leuven en omstreken. De acteur heeft nu een heel andere roeping gevonden: hij is thrillerschrijver geworden. Hij vormt een duo met Ria Maes en de boeken zullen dus in de winkel liggen onder de naam ‘Maes en Wade’. Hun eerste thriller krijgt de naam ‘Pan’. Het is de bedoeling dat er nog meer zullen volgen. Ria is opgetogen over de samenwerking met Aron: ‘Ik stoot in het verhaal op een probleem, stuur mijn vraag naar Aron en een paar uur later zijn we er al uit. Denken met twee geeft dubbel zoveel mogelijkheden’, vertelt ze. Pan komt begin 2017 uit.

Els De Schepper maakte pijnlijke uitschuiver op Frans podium

Els De Schepper maakte pijnlijke uitschuiver op Frans podium © Photonews


Els De Schepper kennen ze nu ook in Frankrijk, al was het niet zo’n geslaagde kennismaking. De roodharige actrice-comédienne verscheen ten tonele in de talentenjacht ‘La France a un incroyable talent’. Ze pakte uit met haar versie van ‘Milord’ van Edith Piaf, gecombineerd met een paaldansact, maar ze sloeg vrijwel meteen te pletter op het podium. De juryleden zetten een nors gezicht op en Mevrouw De Schepper droop onverrichterzake af richting België.

'Eva Pauwels liep naakt over straat'

'Eva Pauwels liep naakt over straat' © Photonews


‘Iemand moet ingrijpen’, zo klinkt de korte en duidelijke noodkreet van de buren van Eva Pauwels. Zelf beweert de ex van Jacques Vermeire dat het prima met haar gaat, maar daar zijn ze het in de buurt niet mee eens. ‘Ze loopt geregeld dronken over straat. Soms met een fles in de hand, een keertje zelfs naakt. In de cafés is ze hier ook niet meer welkom omdat ze haar rekeningen vaak niet betaalt. Ze maakt ook bijzonder veel lawaai ’s nachts, maar aanbellen durven de meeste mensen niet’, vertelt een buurtbewoner in TVFamilie.

Kim Kardashian laat klacht vallen

Kim Kardashian laat klacht vallen © Photonews


Kim Kardashian heeft haar klacht tegen MediaTakeout ingetrokken. Op de website stond onlangs te lezen dat ze de overval in Parijs had verzonnen om er belastingvoordeel uit te halen. Kim reageerde eerder furieus en wilde verantwoordelijken voor het gerecht slepen, maar nu ze een beetje bedaard is neemt ze genoegen met een sorry. De site publiceerde ook al een rechtzetting.

'Temptation Jill' laat tatoeages verwijderen

'Temptation Jill' laat tatoeages verwijderen © SBS Belgium


Wie naar Temptation Island keek herinnert zich Jill ‘ik krijg altijd wat ik wil’ Huygens nog wel. De Kempense viel onder meer op door haar reusachtige tatoeages. Daar moeten er nu een paar van weg, want Jill wil een nieuwe start maken. ‘Please, think first’, postte ze op Facebook en Instagram. Bezint eer ge begint, dus, waarmee ze mensen die een tatoeage overwegen aanmaant om er goed over na te denken.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook