De lekkerste showbizzhapjes van de week

De lekkerste showbizzhapjes van de week


VRT-correspondent Tom Van de Weghe werd ei zo na aangeklaagd voor openbare zedenschennis, Tanja Dexters heeft iets doms gedaan, Bono kan vrouw van het jaar worden en Sam Gooris is de bierbekertjes die hij naar z'n hoofd krijgt meer dan beu. Lees er hier meer over!

Wildplassende VRT-correspondent meegenomen voor verhoor

Wildplassende VRT-correspondent meegenomen voor verhoor © Photonews


‘Als de nood het hoogst is, is de redding nabij in de vorm van een boom’, moet VRT-Amerikacorrespondent Tom Van de Weghe gedacht hebben toen hij aan het werk was in Tennessee. Vlak voor hij de ether inging met een bijdrage over de Amerikaanse presidentsverkiezingen, besloot hij zijn blaas te ledigen in de lokale bosjes. Dat maakte een toevallige passante zo van streek dat ze de politie verwittigde. ‘Klopt het dat u uw geslachtsorgaan liet zien aan deze vrouw?’, vroeg een toegesnelde agent. Tom probeerde uit te leggen dat hij gewoon stond te urineren, maar met die verklaring nam de arm der wet geen vrede. Vandeweghe werd meegenomen voor verhoor, maar mocht al gauw beschikken. Op Twitter kon hij achteraf hartelijk lachen om het incident.

Misnoegde reacties op ‘grafschennis’ Tanja Dexters: ‘Dom en respectloos’

Misnoegde reacties op ‘grafschennis’ Tanja Dexters: ‘Dom en respectloos’ © Photonews


Men zegt wel eens schertsend dat bepaalde BV’s niet op de eerste rij stonden toen het verstand werd uitgedeeld. Dat vinden ook de nabestaanden van enkele mensen die op het kerkhof van Lebbeke begraven liggen. Ze doelen op Tanja Dexters, die een filmpje maakte toen ze op de bewuste begraafplaats vertoefde met haar dochtertje en een ander kind. Ze ging er op zoek naar ‘doden met bijzondere namen’, en met ‘Pannekoek’ en ‘Ons’ vond ze kennelijk wat ze zocht. Op een bepaald moment trekt ze aan een grafsteen met handvat, waarbij de steen losschiet. ‘Shit, dat ging open’, horen aandachtige luisteraars haar bazelen, waarna het filmpje stopt. Enkele verwanten van mensen bij wiens graf Dexters langsging overwegen een klacht. ‘Wansmakelijk’, reageerde een familielid. ‘Dom en respectloos’, besloot de lokale burgemeester, die laat weten dat dit wat hem betreft kan beschouwd worden als grafschennis.

Bono binnenkort vrouw van het jaar?

Bono binnenkort vrouw van het jaar? © Photonews


Het magazine Glamour heeft Bono genomineerd voor de titel ‘vrouw van het jaar’. Toch verzekerde de redactie van het magazine de goegemeente ervan dat ze geen vreemde pilletjes hadden geslikt. In de entourage van Bono viel bovendien te horen dat hij de afgelopen tijd geen geslachtsoperatie onderging. Hoe zit dat dan? ‘Onze manier van denken - enkel dames nomineren - leek een beetje voorbijgestreefd want er zijn tegenwoordig mannen die fantastische dingen doen voor vrouwen. De 'Poverty is Sexist'-campagne, waarmee Bono het lot van vrouwen die minder dan 2 dollar per dag verdienen wil verbeteren, is daar een goed voorbeeld van’, lieten de mensen van Glamour weten. Mevrouw Bono neemt het onder meer op tegen zangeres Gwen Stefani en turnster Simone Biles.

Sam Gooris wil zich niet meer laten bekogelen met bier

Sam Gooris wil zich niet meer laten bekogelen met bier © Photonews


Ze gooiden bierbekertjes naar zijn hoofd, beledigden en bespuwden hem, maar nu is het genoeg geweest: Sam Gooris weigert nog op te treden voor studenten. Dat betekent inkomstenverlies, maar dat neemt de minzame zanger voor lief. ‘Ik snij daarmee in m’n eigen vel, maar ik laat me niet meer doen! Dat braaf Sammeke Gooris, die clown, dat loserke… dat is finito. Als iemand me tijdens een optreden beledigingen naar het hoofd slingert, zet ik die voor schut voor de ganse zaal’, laat hij optekenen.

Moegetergde Laura Lynn daagt stalker voor de rechtbank

Moegetergde Laura Lynn daagt stalker voor de rechtbank © Isopix


Laura Lynn heeft klacht ingediend tegen iemand die haar stalkt. Het zou gaan om een man die haar al maanden treitert, zo staat te lezen in TVFamilie. Op welke manier hij haar precies lastigvalt weten we niet, want haar familie zwijgt in alle talen. Het sujet werd een tijd geleden opgepakt en verhoord, maar later weer vrijgelaten. 'Het onderzoek is afgerond en de zaak zal voorkomen. Die man moet sowieso voor de rechter verschijnen’, wisten ze bij de politie te vertellen.

Taylor Swift best verdienende vrouwelijke artiest

Taylor Swift best verdienende vrouwelijke artiest © Photonews


Taylor Swift staat op de eerste plaats in de lijst met best verdienende vrouwen uit de muziekindustrie van Forbes Magazine. Ze verdiende het voorbije jaar ruim 150 miljoen euro, meer dan het dubbele van eerste achtervolger Adele. Madonna staat op de derde plaats met net geen 70 miljoen euro.

Eline De Munck waagt zich aan marathon van New York

Eline De Munck waagt zich aan marathon van New York © Photonews


Tussen het ontwerpen van brillen door heeft Eline De Munck nog tijd om af en toe de beentjes los te gooien. Niet zomaar een beetje joggen, nee, ze heeft de afgelopen maanden hard getraind om de marathon van New York te kunnen lopen. Ze heeft ondertussen haar koffers gepakt en hoopt het er goed vanaf te brengen in The Big Apple. ‘Morgen vertrek ik destination marathon. Dat het in New York is dat doet er op dit moment weinig toe. De stress giert door mijn lijf!’, Facebookte ze voor haar afreis.
 

‘Ik heb niets met Madonna’

‘Ik heb niets met Madonna’ © Photonews


De betere Engelse roddelblaadjes pakten een paar dagen geleden uit met het nieuws als zou Madonna iets hebben met acteur Idris Elba uit ‘Luther’. Op een feestje van de popkoningin in Londen zouden de twee stevig hebben staan flikflooien. De boekskes halen een anonieme feestganger aan als bron. Volgens Idris verkondigen ze je reinste onzin: ‘Of ik het doe met Madonna? Nee moterfuckers, geloof de hype niet’, reageerde hij.

Samson en Gert zijn terug, en Marc-Marie Huijbregts is er ook bij

Samson en Gert zijn terug, en Marc-Marie Huijbregts is er ook bij © Photonews


Jubel en juich, want er komen nieuwe afleveringen van Samson en Gert. Meneer Verhulst en zijn harige vriend zijn in 2017 weer op tv te zien, en ze krijgen het gezelschap van niemand minder den Marc-Marie Huijbregts. Hij doet mee in de reeks ‘Zomerpret’, die zich op een camping afspeelt. De immer goedgemutste standup comedian kruipt in de huid van receptionist Jaap Mengelmoes. Ook de burgemeester, Van Leemhuyzen en Alberto zijn weer van de partij.

Reünie Destiny’s Child in de maak?

Reünie Destiny’s Child in de maak? © Photonews


Alles komt terug, en dus blijven de fans van Destiny’s Child vurig hopen op een reünie van hun idolen. De vlam sloeg opnieuw in de pan nadat vorige week uit het niets een Instagramaccount van de meidengroep online verscheen. In 2017 is het bovendien 20 jaar geleden dat de formatie werd opgericht. Genoeg stof voor geruchten dus, maar voorlopig hebben Beyoncé, Kelly en Michelle nog niets bevestigd.

Boekenbeurs-signeersessie van K3 zorgde voor commotie

Boekenbeurs-signeersessie van K3 zorgde voor commotie © Photonews


De Boekenbeurs is weer in volle gang. Het evenement krijgt elk jaar meer kritiek. ‘Massa’s volk voor Kaat uit Thuis en Eva Daeleman, terwijl mensen die wel kunnen schrijven met hun vingers zitten te draaien’, is een vaak gehoorde sneer. Enkele moeders van kinderen die ellendig lang stonden aan te schuiven bij de K3-signeerbeurt reageerden ziedend, want Klaasje, Hanne en Marthe wilden enkel hun krabbel zetten op materiaal dat bij Standaard Boekhandel was aangekocht. ‘Er worden geen spullen van thuis gesigneerd’, aldus een strenge verantwoordelijke. Dat zorgde voor een hoop teleurgestelde kindergezichten.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook