Nu in de zalen (9 november)

In dit dossier vind je niet enkel de nieuwe releases van deze week, maar ook de blockbusters die nog steeds in de zalen draaien. Zo mis je geen enkele goede film!

Jack Reacher : Never Go Back

Jack Reacher : Never Go Back


Jack Reacher vertrekt naar zijn vroegere militaire basis in Virginia, waar hij heeft afgesproken met Major Susan Turner. De ontmoeting wordt uitgesteld wanneer blijkt dat Turner is gearresteerd. Er is wel een andere officier die Reacher beschuldigt van een misdaad waarvan hij zich niets kan herinneren. Reacher moet vervolgens op zoek naar Turner zodat hij zijn naam kan zuiveren voordat het leger, de FBI en een aantal criminelen hem weten te achterhalen.

Regisseur : Edward Zwick
Met : Tom Cruise, Cobie Smulders, Aldis Hodge, Robert Knepper
Genre : Actie, Misdaadfilm

Deze film heeft een score van 6.4 op IMDb.

Hacksaw Ridge

Hacksaw Ridge


Hacksaw Ridge vertelt het ongelooflijke waargebeurde verhaal van Desmond Doss die tijdens de slag om Okinawa in de Tweede Wereldoorlog 75 man redde zonder een wapen te dragen of af te vuren. Hij geloofde erin dat de oorlog rechtvaardig was, maar dat moorden desondanks verkeerd was en was dan ook de enige Amerikaanse soldaat in de Tweede Wereldoorlog die in de frontlinie vocht zonder wapen. Als legerarts evacueerde Doss eigenhandig meerdere gewonden uit de vuurlinie terwijl hij alles en iedereen trotseerde en zelfs getroffen werd door een granaat. Hij was de eerste wapenweigeraar ooit die de Congressional Medal of Honor kreeg.

Regisseur : Mel Gibson
Met : Andrew Garfield, Vince Vaughn, Teresa Palmer, Sam Worthington
Genre : Oorlog, Drama, Biografische film

Deze film heeft een score van 8.9 op IMDb.

Win een duoticket voor deze film !

The Light Between Oceans

The Light Between Oceans


Tom en zijn vrouw Isabel wonen op een eiland in West-Australië en proberen al jaren zonder succes kinderen te krijgen. Wanneer ze op een dag een aangespoelde roeiboot vinden met een klein meisje erin, besluiten ze haar uiteindelijk te adopteren. Ze zijn gelukkig en genieten met volle teugen van hun dochter Lucy, tot dat ze na een aantal jaren een vrouw ontmoeten op het vaste land. Al snel na deze ontmoeting verandert hun perfecte leven langzaam in een hartverscheurend drama.

Regisseur : Derek Cianfrance
Met : Michael Fassbender, Alicia Vikander, Rachel Weisz
Genre : Drama

Deze film heeft een score van 7.3 op IMDb.

Uitschot

Uitschot


De Tersago's zijn een onconventioneel familiebedrijf: overdag clowns, ’s nachts criminelen. Naar aanleiding van hun roofmoord in een Brasschaatse villa worden ze gearresteerd, maar bij gebrek aan bewijzen weer vrijgelaten, op zoon Wesley na. Die heeft immers nog wel wat meer op zijn kerfstok. Zus Amber beslist dan Wesley's waanzinnige reality-film zelf verder af te maken. Vader Ronny wil de misdaad vaarwel zeggen en het kleine miljoen euro dat ze buitmaakten, witwassen met de productie van een musical. Dan worden Ronny en zijn compagnon Lou benaderd door twee politie-inspecteurs die hen wel degelijk van roofmoord verdenken. Het gestolen miljoen zou toebehoren aan een machtige Russische drugsbaron. De Tersago's beseffen nu dat hun leven aan een zijden draadje hangt. Tijdens de première van hun musical sluipt een gewapende man het theater binnen en plant zoon Wesley een ontsnapping uit de gevangenis.

Regisseur : Luk Wyns
Met : Luk Wyns, Chris Willemsen, Manou Kersting
Genre : Thriller, Misdaadfilm

Isra en het Magische Boek

Isra en het Magische Boek


De negenjarige Isra komt tijdens een schooluitstap naar de bibliotheek een wonderlijk boek op het spoor. Via dit magische boek belandt ze in Het Snoepkasteel. Daar zit een jongetje opgesloten tussen de taarten en het snoepgoed. Kan Isra samen met hem ontsnappen?

Regisseur : R. Kan Albay
Met : Wim Opbrouck, Joke Devynck, Sven De Ridder, Jenne Decleir
Genre : Avontuur

Top 5 : 1. Doctor Strange

Top 5 : 1. Doctor Strange


In Marvel’s Doctor Strange volgen we het verhaal van de wereldberoemde en arrogante neurochirurg Dr. Stephen Strange. Zijn leven verandert compleet na een verschrikkelijk auto-ongeluk. Zijn handen raken hierbij dermate gewond, waardoor zijn carrière als chirurg voorbij is. Noodgedwongen gaat hij op zoek naar hoop en genezing in de mysterieuze plaats Kamar-Taj. Hij komt erachter dat dit niet alleen een plek voor genezing is, maar ook het strijdtoneel tegen onzichtbare duistere krachten die vastbesloten zijn om onze realiteit op de Aarde te vernietigen. Strange leert nieuwe magische krachten te gebruiken om de Aarde te beschermen tegen dit kwaad uit andere dimensies. Hij staat voor de keuze om terug te keren naar zijn gelukkige bestaan vol aanzien, of om alles achter te laten en de wereld te verdedigen als machtigste magiër die er bestaat.

Regisseur : Scott Derrickson
Met : Benedict Cumberbatch, Rachel McAdams, Tilda Swinton, Mads Mikkelsen
Genre : Fantasy, Avontuur

Deze film heeft een score van 8.7 op IMDb.

Top 5 : 2. The Girl on the Train

Top 5 : 2. The Girl on the Train


De gescheiden Rachel Watson ziet tijdens de dagelijkse rit naar haar werk altijd een in haar ogen perfect stel: Megan en Scott Hipwell. Het verhaal krijgt echter een heel donker randje als Rachel iets gruwelijks ontdekt. Daarna wordt ze op een dag onverklaarbaar gewond wakker en is Megan vermist. Terwijl Rachel verstrikt raakt in de vermissingszaak, gaat ze op eigen houtje op onderzoek

Regisseur : Tate Taylor
Met : Emily Blunt, Rebecca Ferguson, Haley Bennett, Luke Evans, Justin Theroux
Genre : Thriller

Deze film heeft een score van 6.7 op IMDb.

Emily Blunt: meer dan een mooi snoetje

Top 5 : 3. The Accountant

Top 5 : 3. The Accountant


Christian Wolff is een wiskunde genie met aanzienlijk meer affiniteit voor cijfers dan ieder ander. Achter de deuren van een klein onopvallend accountants kantoor werkt hij als freelance accountant voor een van 's werelds machtigste criminele organisaties. Christian neemt samen met de afdeling misdaadhandhaving van het ministerie van Financiën, gerund door Ray King, een nieuwe cliënt aan: een vooruitstrevend roboticabedrijf. Een boekhoudkundig medewerkster heeft ontdekt dat er miljoenen dollars zijn verdwenen en dat moet tot op de bodem worden uitgezocht. Wanneer Christian de boekhouding grondig doorloopt en steeds dichter bij de waarheid komt, loopt ook het aantal dodelijke slachtoffers steeds verder op.

Regisseur : Gavin O'Connor
Met : Ben Affleck, Anna Kendrick, Jonathan Kimble Simmons, Jon Bernthal
Genre : Drama

Deze film heeft een score van 7.7 op IMDb.

Top 5 : 4. Trolls

Top 5 : 4. Trolls


Ontdek het verhaal van de altijd blije trollen, die alleen maar willen zingen en de grappige maar altijd humeurige Bergens, die alleen gelukkig zijn wanneer hun buikjes zijn gevuld met trollen.

Regisseur : Mike Mitchell
Met de stemmen van o.a. Anna Kendrick, Justin Timberlake, Russell Brand, James Corden, Zooey Deschanel (O.V.)
Genre : Animatie, Familie

Deze film heeft een score van 6.8 op IMDb.

Top 5 : 5. Inferno

Top 5 : 5. Inferno


De beroemde hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, Robert Langdon wordt wakker in een Italiaans ziekenhuis met geheugenverlies. Hij ontdekt dat hij in het bezit is van geheimzinnige codes die verband hebben met het duistere meesterwerk Inferno van Dante Alighieri. Als blijkt dat zijn leven in gevaar is, helpt de jonge dokter Sienna Brooks hem te ontsnappen en de mysterieuze codes te ontcijferen. In een race tegen de klok proberen Langdon en Brooks samen het wereldbedreigende complot te stoppen.

Regisseur : Ron Howard
Met : Tom Hanks, Felicity Jones, Irrfan Khan, Ben Foster, Omar Sy, Sidse Babett Knudsen
Genre : Thriller

Deze film heeft een score van 7.1 op IMDb.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook