Fuller House, een nieuwe oude knaller op Netflix!

Fuller House, een nieuwe oude knaller op Netflix

Wanneer je Full House ter sprake brengt, komen bij de doornsnee tv-kijker die jong was in de jaren negentig nostalgische gevoelens naar boven. De lichtvoetige komische serie zorgde van 1987 tot 1995 voor verstrooiing in heel wat huisgezinnen. De echte fans zagen de kans dat de reeks nog een staartje zou krijgen met het jaar slinken, maar nu is de opvolger er eindelijk: Fuller House is te bekijken op Netflix!

Bekijk Fuller House nu op Netflix, rechtstreeks via Proximus TV!

Nog geen Proximus TV? Word nu Tuttimus en geniet nu van 3 maanden Netflix!.    Vroeger

Vroeger

Even recapituleren: in Full House draaide alles om alleenstaande vader Danny Tanner. Zijn vrouw werd doodgereden door een dronken chauffeur en de opvoeding van z’n dochters probeert hij samen met z’n vriend Joey en zijn zwager Jesse te beredderen. Jesse trouwt met Rebecca en samen krijgen ze een tweeling. Goed voor een vol huis, dus.

Een nog voller huis

Een nog voller huis

In ‘Fuller House’ gaat het verhaal verder. De personages zijn ouder geworden en iedereen kruipt weer in z’n rol, met uitzondering van de Olsen-tweeling. In de eerste aflevering is er een afscheidsfeest voor Danny, die een unieke jobkans kreeg. Joey is voor zijn werk als komiek vertrokken naar Las Vegas. Het huis loopt langzaam leeg: DJ en haar drie zoons blijven ‘alleen’ achter, maar al gauw krijgen ze het gezelschap van haar vriendin Kimmy en Ramona, haar dochter. Genoeg volk om weer eens goed mee te lachen, dus.

Nog altijd even grappig

Nog altijd even grappig

Maar zit je in 2016 te wachten op zo’n vervolg? De fans zeker, want Full House is een reeks die de tand des tijds goed heeft doorstaan en de nieuwe versie is net zo grappig en fris als het origineel. Voor de iets oudere kijker is het nostalgie, maar ook wie Full House nooit gezien heeft zal flink moeten gieren om de belevenissen van de bewoners. Flashbacks maken van tijd tot tijd duidelijk hoe het nu vroeger precies zat.

Wijze lessen

Wijze lessen

Schuddebuiken van het lachen dus, maar net als vroeger zit er ook een licht moraliserend toontje in de serie. De dames geven de kinderen namelijk op subtiele wijze levenslessen en goede raad. Op en top Amerikaans dus, maar voor wie daar geen punt van maakt is een aflevering van Fuller House een luchtig tussendoortje.

De wereld heeft niet stilgestaan

De wereld heeft niet stilgestaan

Bijzonder grappig zijn de verschillen met ‘Full House’. De personages uit ‘Fuller House’ kunnen hun smartphone geen vier seconden missen en da’s voor sommige kijkers wellicht pijnlijk herkenbaar. Maar het zijn toch vooral de overeenkomsten - het familiegevoel, de humor, de ontroerende momenten - die van deze reeks een aanrader maken voor de hele familie!

Fuller House is nu te bekijken op Netflix
 

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook