De lekkerste showbizzhapjes van de week

In het wereldje van de BV's en Hollywoodsterren valt er altijd wel wat te beleven!

De lekkerste showbizzhapjes van de week

Lesley-Ann Poppe leest Tanja Dexters nog maar eens de les, Justin Bieber gaf een fan een klap in het gezicht en Catherine Zeta-Jones nam wraak op de paparazzi met bikinifoto's. Lees er hier alles over!

‘Tanja moet opletten dat ze niet marginaliseert’

‘Tanja moet opletten dat ze niet marginaliseert’ © Photonews

De vriendenkring van Tanja Dexters is flink aan het uitdunnen, zo blijkt. Het incident op het kerkhof van Lebbeke was een triest dieptepunt. Intimi waarschuwen haar dat het vijf voor twaalf is. Ook Lesley-Ann Poppe, met wie de band wat verwaterd is, wil Dexters graag eens de les lezen: ‘Ik heb al gezegd dat Tanja op de dool is, maar gezien onze situatie denken mensen dat ik haar het geluk niet gun. Toch zou ik haar willen waarschuwen: ze moet opletten dat mensen haar niet als marginaal gaan beschouwen. Iedereen ziet dat het steil bergaf gaat’, luidde de niet mis te verstane terechtwijzing. Na de breuk met haar ex zou de blondine van het ene naar het andere feestje laveren en met mensen omgaan die niet altijd allemaal een even goede reputatie hebben. Kort geleden maakte ze bekend dat ze een relatie heeft met een rijke Italiaan.

Justin Bieber trakteert fan op slag in het gezicht

Justin Bieber trakteert fan op slag in het gezicht © Photonews

Justin Bieber heeft in Barcelona een fan een ferme mep in het gezicht verkocht. De zanger was onderweg naar een concert toen hij zijn autoraam opende om een groepje fans te groeten. Eén van hen was iets te opdringerig, waarop Biebermans hem een vuistslag verkocht. De fan, een zekere Sam, hield er een bloedende lip aan over. ‘Justin Bieber heeft me geslagen. Ik ben gezegend’, schreef hij op Twitter.
 

Michel Van den Brande veroordeeld voor dodelijk arbeidsongeval

Michel Van den Brande veroordeeld voor dodelijk arbeidsongeval © Photonews

Michel Van en Brande uit ‘The Sky is the Limit’ is voor de tweede keer veroordeeld voor een dodelijk ongeval op één van zijn werven. Werknemer Chris kreeg vijf jaar geleden een stalen plaat op zijn hoofd en overleefde dat niet. Michel was aangeslagen en betaalde de begrafenis, maar de vrouw van de overledene sleepte hem toch voor de rechter wegens ‘onopzettelijke doodslag’. Die geeft haar nu gelijk en Van den Brande moet in totaal 57 500 euro afdokken. Op zijn Facebookpagina ging hij door het lint: ‘Rotwijf’, ‘Ik betaal genen euro’ en ‘Nog liever naar de gevangenis’, stond er te lezen. ‘Ik heb haar acht maanden lang financieel bijgestaan en als dank krijg ik een proces aan mijn broek. Het spijt me zeer, maar Chris had niet onder die plaat moeten lopen, en zeker niet al bellend’, vertelde hij aan de pers.

Catherine Zeta-Jones neemt wraak met bikinifoto’s

Catherine Zeta-Jones neemt wraak met bikinifoto’s © Instagram

Catherine Zeta-Jones en haar liefhebbende echtgenoot Michael Douglas werden onlangs op vakantie in Mexico gefotografeerd in hun zwembroek. Dat vond Catherine allesbehalve aangenaam en nu neemt ze wraak … door zélf bikinifoto’s online te gooien. ‘Ik ben pissig omdat de paparazzi mijn kont fotografeerden. Daarom deel ik foto’s die mijn man maakte van mijn kont. Dat is altijd een betere optie om te bekijken’, schreef ze bij een paar Instagramkiekjes.

Blanche voor België naar Eurosong

Blanche voor België naar Eurosong

Blanche gaat voor België naar het Eurosongfestival in Kiev. Dat hebben ze bij de RTBF bedisseld. De Brusselse zangeres, die in het echte leven Ellie heet, is pas 16. Ze nam deel aan het vijfde seizoen van ‘The Voice Belgique’. Componist Pierre Dumoulin, die lyrisch is over "de melancholische kracht van haar stem", schreef het liedje, dat we nog niet te horen kregen.

The End voor Katy Perry en Orlando Bloom?

The End voor Katy Perry en Orlando Bloom? © Photonews

Katy Perry en Orlando Bloom zouden volgens het showbizzblad Touch Weekly uit elkaar zijn. ‘Niet lang na Halloween zei Orlando aan zijn vrienden dat hij de relatie wilde beëindigen', vertelt iemand uit de entourage van Orlando. Hij zou een huwelijk en een nakomeling, twee wensen van Katy, niet zien zitten. In de entourage van de zangeres klinkt een ander geluid: ‘Ze heeft hem gedumpt omdat ze beiden andere dingen verwachten van het leven’, klinkt het daar.

Chris Boni bedankt Thuis-kijkers

Chris Boni bedankt Thuis-kijkers © Photonews

Het overlijden van Yvette in ‘Thuis’ liet de kijkers van de soap niet onbewogen. In een open brief bedankt actrice Chris Boni hen voor de vele reacties. ‘Als actrice sluit ik een periode in mijn leven af. Ik wil nogmaals iedereen bedanken en groeten die bij Thuis betrokken was', schrijft ze. ‘Yvette uit de serie schrijven was geen evidente beslissing, maar dat het zo’n aandacht kreeg in de pers was ook voor ons een verrassing’, aldus Thuis-producer Hans Roggen.

Kanye West is oververmoeid

Kanye West is oververmoeid © Photonews

Het gaat niet te best met Kanye West. Zijn woordvoerder meldde dat hij in het ziekenhuis van L.A. ligt omdat hij oververmoeid is. Zijn concerten voor de rest van het jaar zouden geannuleerd worden. Een paar dagen geleden stelden toeschouwers van een concert zich al vragen over zijn toestand toen hij plots een tirade afstak over Beyoncé en Jay-Z. Nota bene Beyoncé maakt zich zorgen en vroeg haar man om bij Kanye op bezoek te gaan. ‘Kanye is uitgeput. Zijn tournee heeft hem gesloopt en hij moet rust nemen’, liet zijn schoonmoeder Kris Jenner weten.
 

Rijverbod na vluchtmisdrijf Temptation Marvin

Rijverbod na vluchtmisdrijf Temptation Marvin © SBS Belgium

Marvin van Temptation Island krijgt een rijverbod en moet zijn rijexamen opnieuw afleggen. Dat heeft de Brugse politierechtbank beslist. Hij werd veroordeeld voor een ongeval met vluchtmisdrijf. Hij reed een tijd geleden met zijn blitse Audi tegen een geparkeerde auto en ging er als een haas vandoor. Hij had bovendien een glaasje op. Het slachtoffer had ‘m echter gezien en noteerde de nummerplaat. ‘Een jeugdzonde’, reageert Marvin.

De Romeo’s wilden eerst Jan Schepens strikken

De Romeo’s wilden eerst Jan Schepens strikken © Photonews

Fans van de Romeo’s, haast u naar de betere boekhandel, want 'In het spoor van De Romeo's, 15 jaar feestgarantie' ligt nu in de rekken. In Dag Allemaal lichten de drie een tipje van de sluier. Zo wilden Chris en Davy eerst Jan Schepens als groepslid in de plaats van Gunther Levi, maar uiteindelijk werd het toch Gunther, die ze hadden leren kennen op de set van Familie. Geen onbeschreven blad, die acteur, want in de beginjaren keek hij vaak te diep in het glas, waarna hij zijn leven beterde. De Romeo’s bleken eerst De Freddy’s te heten en in het Engels te zingen. Ze draaien een jaaromzet van een miljoen euro en jaarlijks wonen 200 000 mensen een concert van hen bij. ‘Geen enkele Vlaamse artiest doet beter’, jubelen ze in koor.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook