De week in showbizzland

De week in showbizzland

Mieke uit Familie kreeg beledigende commentaren te slikken, in de boekjes stond eerst te lezen dat Katy Perry en Orlando Bloom uit elkaar waren maar nu blijken ze verloofd te zijn en Jennifer Aniston verklapt dat ze ooit van bil ging in een vliegtuig. Alle showbizznieuwtjes van de afgelopen week lees je hier!

‘Mieke ge zijt een vuil wijf’: Familie-actrice hard aangepakt op sociale media

‘Mieke ge zijt een vuil wijf’: Familie-actrice hard aangepakt op sociale media © Photonews

Het is geweten dat soapacteurs soms flink op de korrel worden genomen omdat kijkers fictie vaak met realiteit verwarren. Dat mocht Camilla Blereau (die de rol van Hélène speelde in Thuis) al ondervinden toen mensen haar nariepen op straat. Nu kan ook Caroline Maes, die acteert in Familie, ervan meespreken. Het karakter van haar personage Mieke is na geheugenverlies helemaal veranderd en ze papt in de serie aan met de halve mannelijke bevolking. ‘Ik las op de sociale media uitlatingen als ‘De nieuwe Mieke is een hoer, maar dat zijn we toch al van haar gewend’ en ‘Hoer, zou beschaamd zijn tegen mijn eigen kinderen dat ik zo een sletterige rol speel, bah, vuil wijf’. Dat is toch wel even schrikken hoor. Familie is een soapserie, ik ben Mieke niet he. Maar goed, die reacties bewijzen toch dat ik mijn rol redelijk goed vertolk', aldus Caroline,.

Katy Perry en Orlando Bloom dan toch niet uit elkaar, wel verloofd?

Katy Perry en Orlando Bloom dan toch niet uit elkaar, wel verloofd? © Photonews

Vorige week wisten de roddelboekskes nog zeker dat het finito was tussen Katy Perry en Orlando Bloom, nu klinkt het weer dat ze verloofd zijn. Juffrouw Perry werd namelijk gezien met een joekel van een diamanten ring aan haar vinger. Ze droeg die tijdens een avondje uit met Orlando in The Big Apple. Op Instagram postte ze een video waarin ze samen met Bloom en haar familie Thanksgiving vierde.

Trisha stapt in het huwelijksbootje

Trisha stapt in het huwelijksbootje © Photonews

Trisha, de ex van Ignace Crombé, gaat trouwen. Dat hebben zij en haar partner Kurt zopas beslist. Als trouwdatum kozen ze voor 31 december. ‘Gelukkig weten Kurt en ik wat we willen. Daarom hebben we al de rest ook zo snel kunnen regelen: de catering, de ringen, de locatie, het hotel en het limovervoer. Alles is in orde en klopt. Ook de prins en zijn prinsenkostuum. Alleen het witte paard ontbreekt nog’, wist ze te zeggen in Dag Allemaal. In juni beviel Trisha nog van een tweeling die ze kreeg met Kurt. Ze heeft al een dochter met Crombé.

Jennifer Aniston: ‘Ja, ik had seks in een vliegtuig’

Jennifer Aniston: ‘Ja, ik had seks in een vliegtuig’ © Photonews

Tijdens een ontspannen interview heeft Ellen DeGeneres Jennifer Aniston een geheimpje kunnen ontfutselen. De Amerikaanse actrice gaf toe dat ze ooit seks had in een vliegtuig. ‘Met wie dan?’, vroeg Ellen haar, maar in haar antwoord bleef Jen nogal op de vlakte. Aniston vervoegt een rijtje beroemdheden die lid zijn van de ‘Mile High Club’. Onder meer John Travolta en Kim Kardashian staan op die lijst.
 

Het gaat weer beter met Kanye West

Het gaat weer beter met Kanye West © Photonews

Als we de showbizzsite TMZ.com mogen geloven mag Kanye West weer naar huis. De rapper werd begin vorige week opgenomen op de psychiatrische afdeling van het Los Angeles Medical Center omdat hij aan de rand van een zenuwinzinking balanceerde. Al zijn concerten zijn voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Geena Lisa is weer single

Geena Lisa is weer single © Photonews

Geena Lisa is opnieuw vrijgezel. Haar relatie met Wim, een fotograaf en cameraman, is op de klippen gelopen. ‘Eigenlijk is mijn relatie met haar al een tijdje voorbij. En ja, sinds kort is er iemand nieuw in mijn leven, dat klopt. Geena was daar als eerste van op de hoogte’, laat hij weten. Zelf is de ex-presentatrice niet echt spraakzaam wat de breuk betreft, al meldde ze wel dat ze zelf geen nieuwe partner heeft. Ze was zes jaar samen met Wim. Voordien was ze gehuwd met Dinky Toys-zanger Coco Jr. Met hem heeft ze twee kinderen.

Manuel uit Fawlty Towers overleden

Manuel uit Fawlty Towers overleden © REX/Shutterstock/Isopix

Acteur Andreas Sachs, ook bekend als Andrew Sachs maar nog beter bekend als de onhandige Spaanse ober Manuel uit ‘Fawlty Towers’, is niet meer. Hij werd 86 jaar. Sachs werd in Duitsland geboren maar verhuisde met z’n ouders naar het Verenigd Koninkrijk. Zijn uitspraak ‘I know nothing’ en zijn soms moeilijke verhouding met Basil Fawlty (John Cleese) zorgden voor hilarische situaties in de legendarische komische serie. De man leed aan dementie. Zijn vrouw maakte het overlijden bekend. ‘Hij was een zeer lieve en vriendelijke man, en een echte grappenmaker. Ik kon me geen betere Manuel wensen’, reageerde John Cleese.

Het is definitief over tussen Nathalie Meskens en Jeroen Van Dyck

Het is definitief over tussen Nathalie Meskens en Jeroen Van Dyck © Isopix

Het huwelijk van Nathalie Meskens en Jeroen Van Dyck is nu definitief voorbij. Nathalie liet eerder weten dat hun huwelijksbootje woelige wateren doorkliefde. ‘We zijn als vrienden uit elkaar gegaan’, wilden ze kwijt in Het Laatste Nieuws. Meskens werkt bij vtm en samen met Jeroen runt ze twee Thaise restaurants in Antwerpen. Op zakelijk vlak blijven ze samenwerken. Ze waren 10 jaar getrouwd. Een pijnlijk toemaatje: de actrice-presentatrice is binnenkort te zien in de film ‘Pippa’ over een vrouw die in een vechtscheiding terechtkomt.

Ed Sheeran in gezicht gesneden door prinses

Ed Sheeran in gezicht gesneden door prinses © Photonews

De Britse prinses Beatrice heeft op een feestje zanger Ed Sheeran per ongeluk in het gezicht gesneden met een zwaard. Ze wilde James Blunt voor de grap tot ridder slaan toen het mis ging. Beatrice had er geen rekening mee gehouden dat het zwaard redelijk zwaar was en verloor haar evenwicht waardoor ze Ed, die in de buurt stond, toetakelde. De snijwond moest nadien gehecht worden. Na de behandeling in een ziekenhuis keerde Sheeran naar het feestje terug om de jongedame, die behoorlijk van streek was door wat ze had aangericht, gerust te stellen.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook