Nu in de zalen (7 december)

In dit dossier vind je niet enkel de nieuwe releases van deze week, maar ook de blockbusters die nog steeds in de zalen draaien. Zo mis je geen enkele goede film!

Office Christmas Party

Office Christmas Party

De CEO van een familiebedrijf dreigt de afdeling van haar feestende broer Clay te sluiten. Clay en zijn technisch directeur roepen vervolgens hun collega's bij elkaar en organiseren een groots kerstfeest. Ze hopen hiermee een potentiële klant binnen te halen en hun baan te redden. Het feest loopt echter al snel volledig uit de hand.

Regisseurs : Josh Gordon & Will Speck
Met : Jennifer Aniston, Jason Bateman, Olivia Munn, Todd Joseph Miller, Kate McKinnon, Jillian Bell
Genre : Komedie

Arrival

Arrival

Als op verschillende plaatsen ter wereld mysterieuze gevaartes uit de ruimte neerdalen, krijgt taalkundige Louise Banks de leiding over een team van specialisten dat onderzoek gaat doen. Terwijl een wereldoorlog dreigt zoekt Banks samen met natuurkundige Ian Donnelly koortsachtig naar antwoorden. Ze neemt daarbij risico's waarmee ze zichzelf en mogelijk de hele mensheid in gevaar brengt.

Regisseur : Dennis Villeneuve
Met : Amy Adams, Jeremy Renner, Forest Whitaker, Michael Stuhlbarg
Genre : Science fiction, Drama

Deze film heeft een score van 8.5 op IMDb.

Demain Tout Commence

Demain Tout Commence

Samuel leidt een rustig en zorgeloos leven aan de kust. Hij woont in het zonnige zuiden van Frankrijk vlakbij de mensen van wie hij houdt, zonder verantwoordelijkheden en zonder hard te werken. Tot één van zijn vroegere veroveringen laat weten dat hij vader is van een paar maanden oude baby en ze zijn dochter Gloria bij hem achterlaat. Dat ziet hij niet zitten. Vastberaden om het kindje terug te brengen naar haar moeder vertrekt Samuel halsoverkop naar Londen, maar zonder succes. 8 jaar later hebben Samuel en Gloria hun leven opgebouwd in Londen en zijn ze onafscheidelijk geworden. Maar dan duikt de moeder van Gloria opnieuw op en wil ze haar dochter terug.

Regisseur : Hugo Gélin
Met : Omar Sy, Clémence Poésy, Antoine Bertrand
Genre : Komedie

Deze film heeft een score van 6.2 op IMDb.

Top 5 : 1. Fantastic Beasts and Where to Find Them

Top 5 : 1. Fantastic Beasts and Where to Find Them

Fantastic Beasts and Where to Find Them is een geheel nieuw avontuur dat ons terugbrengt naar de magische wereld van bedenker J.K. Rowling. Oscarwinnaar Eddie Redmayne (The Theory of Everything) speelt de rol van Newt Scamander, de magizoöloog van de magische wereld, onder regie van David Yates, die de laatste vier Harry Potter-blockbusters heeft geregisseerd.

Fantastic Beasts and Where to Find Them begint in 1926 als Newt Scamander zijn wereldwijde excursie voor het vinden en vastleggen van een bijzondere collectie fabeldieren net heeft afgerond. Wat een simpele tussenstop in New York had moeten worden, loopt volledig uit de hand door een Niemagie (Amerikaans voor Dreuzel) genaamd Jacob, een magische koffer, en het ontsnappen van een aantal van Newt’s fabeldieren, die wel eens problemen zouden kunnen veroorzaken voor zowel de tovenaars- als de Niemagies wereld

Regisseur : David Yates
Met : Eddie Redmayne, Colin Farrell, Jon Voight, Katherine Waterston
Genre : Fantasy, Avontuur

Deze film heeft een score van 8.0 op IMDb.

Laat je prikkelen door de beste fantasyfilms

Top 5 : 2. Vaiana

Top 5 : 2. Vaiana

De avontuurlijke en dappere Vaiana heeft één grote missie: de oceaan overzeilen en de eeuwenoude tradities van haar voorouders herstellen. Op deze spannende ontdekkingsreis ontmoet Vaiana halfgod Maui die haar begeleidt in haar zoektocht. Samen zeilen zij de oceaan over op een waanzinnig avontuur. Onderweg nemen zij het op tegen vreselijke monsters die hun missie proberen te dwarsbomen en ontdekt Vaiana iets waar zij altijd al naar heeft gezocht: haar identiteit.

Regisseurs : John Musker & Ron Clements
Met de stemmen van : Auli'i Cravalho, Dwayne Johnson, Nicole Scherzinger, Jemaine Clement, Temuera Morrison (OV) Laura Tesoro, Sean Dhondt (Vlaamse versie)
Genre : Animatiefilm

Deze film heeft een score van 8.4 op IMDb.

Top 5 : 3. Sully

Top 5 : 3. Sully

Op 15 januari 2009 was de wereld getuige van een wonder toen piloot Chesley 'Sully' Sullenberger zijn defecte vliegtuig met een noodlanding op het ijskoude water van de Hudson rivier in New York wist te landen. Hij redde met dat spectaculaire manoeuvre de levens van alle 155 passagiers aan boord. Maar terwijl Sully geroemd wordt door het publiek en de media om zijn buitengewone reddingsactie en vliegprestatie, is er achter de schermen een onderzoek gaande dat zijn reputatie en carrière dreigt te vernietigen.

Regisseur : Clint Eastwood
Met : Tom Hanks, Aaron Eckhart, Laura Linney, Anna Gunn
Genre : Drama, Biografische film

Deze film heeft een score van 7.9 op IMDb.

De meest memorabele rollen van Tom Hanks

Top 5 : 4. Allied

Top 5 : 4. Allied

Geheim agent Max Vatan ontmoet in 1942 de Franse verzetsstrijdster Marianne Beausejour tijdens een levensbedreigende missie achter de vijandige linies in Noord-Afrika. Wanneer ze herenigd zijn in Londen, komt hun relatie onder extreme druk te staan door de oorlog.

Regisseur : Robert Zemeckis
Met : Brad Pitt, Marion Cotillard, Lizzy Caplan, Matthew Goode
Genre : Oorlog, Drama

Deze film heeft een score van 7.6 op IMDb.

Top 5 : 5. Shut In

Top 5 : 5. Shut In

Een kinderpsycholoog leidt een geïsoleerd bestaan op het platteland van New England. Ze probeert haar leven weer op orde te krijgen na het verlies van haar echtgenoot. Haar uithoudingsvermogen wordt op de proef gesteld wanneer zij door een sneeuwstorm van de bewoonde wereld wordt afgesneden en gevangen komt te zitten in haar eigen huis.

Regisseur : Farren Blackburn
Met : Naomi Watts, Jacob Tremblay, Oliver Platt
Genre : Thriller, Drama

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook