The Secret Life Of Pets: lachen geblazen voor klein en groot

The Secret Life Of Pets: lachen geblazen voor klein en groot

De grappige animatiefilm The Secret Life of Pets (of Huisdiergeheimen in het Nederlands) is beschikbaar op Proximus TV en dat betekent lol voor het hele gezin. Druk op de On demand-knop van je afstandsbediening!

Max, een Jack Russel, woont samen met zijn baasje Katie in een mooi appartement in Manhattan. Zijn ontspannen leventje staat ineens op z’n kop wanneer ze beslist om een asielhond mee naar huis te nemen. De twee kunnen het niet met elkaar vinden. Maar wanneer ze na een wandeling verdwaald geraken en oog in oog komen te staan met de gevaarlijke Flushed Pets-bende zullen ze de handen in elkaar moeten slaan om zich te redden uit die hachelijke situatie!

Grappig

Grappig


‘The Secret Life Of Pets’ zit vol grappen en grollen. Eén van de grappigste figuren is de hilarische kat Chloe, al zullen ook de andere personages je nu en dan op de lachspieren werken. Bepaalde situaties zal elke eigenaar van een viervoeter herkennen en zit ook een knipoogje naar Minions in de film: da’s namelijk eerder werk van de Illumination Studios, die ook tekenden voor 'The Secret Life Of Pets'.

Knappe beelden

Knappe beelden


Wedijveren met Pixar is niet makkelijk, maar de makers van ‘The Secret Life Of Pets’ slagen er wonderwel in. Ze trakteren ons op indrukwekkende, vloeiende beelden met veel zin voor detail. New York ziet er in de film geweldig uit en met een beetje verbeelding zou deze animatieprent je kunnen doen denken aan ‘De Aristokatten’ van Disney.

Voor klein en groot

Voor klein en groot


‘The Secret Life of Pets’ is een film voor het hele gezin. De gebeurtenissen volgen elkaar in sneltempo op. Vanwege de sympathieke personages, het aardige verhaal, de humor en een snuifje spanning zal de gemiddelde kijker het spijtig vinden dat hij niet langer duurt. Een aantal schrikmomenten zorgden ervoor dat men de film geschikt achtte voor kinderen ouder dan 6.
 

Soundtrack

Soundtrack


Met onder meer ‘Happy’ van Pharell Williams, ‘Lovely Day’ van Bill Withers en ‘No sleep till Brooklyn’ van The Beastie Boys werd er gekozen voor een feelgoodsoundtrack die uitstekend bij de film past.

Stemmencast

Stemmencast


Een uitgekiende stemmencast zorgt voor vuurwerk. Standup-comedian en acteur Louis C.K. spreekt de stem in van de overbeschermende Jack Russell Max en da’s lachen. Eric Stonestreet doet het minstens even goed als zijn rivaal Duke en verder zijn er Kevin Hart in de rol van een wit konijn en Jenny Slate als Gidget, een hond voor wie Max meer dan gewoonlijke belangstelling heeft.

The Secret Life of Pets is beschikbaar op Proximus TV. Druk op de On demand-knop van je afstandsbediening!

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook