Showbizznieuws heet van de naald

Het leven van een BV-en Hollywoodster is behoorlijk vermoeiend. Over hun bezigheden lees je hier alles!

Showbizznieuws heet van de naald

De Romeo's zijn bijzonder fier op hun pittige, vijfendertig centimeter lange aanwinst, Jacky Lafon is alweer ontgoocheld in de makers van Familie, Herman Brusselmans verlaat Gent wellicht voor een andere stad en in Geel zijn ze kwaad op Tom Lenaerts. Alle nieuwtjes over de BV's en Hollywoodsterren lees je hier!

Binnenkort bij de betere frituur: De Romeo’s XXL-frikandel

Binnenkort bij de betere frituur: De Romeo’s XXL-frikandel © Photonews

Er heerst een uitgelaten stemming bij De Romeo’s, want de heren van het Vlaamse schlagerensemble stellen hun eigen frikandel voor. De licht pikante snack, die 35 centimeter lang is, zal verkrijgbaar zijn in meer dan 3000 Belgische frituren. Producent Vanreusel brengt de uit de kluiten gewassen vettige hap op de markt met de slogan: De Romeo’s hebben de grootste / Les Romeo’s ont la plus grande. Ook in het Frans, dus elke zichzelf respecterende Waalse frituuruitbater zal de frikandel in de koeltoog leggen, al kent geen hond De Romeo’s bezuiden de taalgrens. ‘Frituristen bestellen ‘m massaal, waardoor we nu al 105 kilometer aan worsten geproduceerd hebben’, klinkt het bij de vleesproducent.

Familie: Zatte Rita en Marie-Rose niet in feestaflevering, Jacky Lafon ontgoocheld

Familie: Zatte Rita en Marie-Rose niet in feestaflevering, Jacky Lafon ontgoocheld © Photonews

Op 30 december is het feest, want dan is de oudste soap van Vlaanderen jarig. 25 jaar geleden werd Familie namelijk voor het eerst uitgezonden. Tot grote ontgoocheling van de fans zullen Zatte Rita en Marie-Rose daar er niet bij zijn. De makers vroegen Jacky Lafon nochtans of ze een rol wilde spelen in die aflevering, maar toen ze ontdekte wat voor rol het was, bedankte ze feestelijk. In de bewuste aflevering viert de familie Van den Bossche de verjaardag van de Bomma. ‘Ik zou enkel een kort Skypegesprek met haar hebben en mag zelfs niet aanwezig zijn op het feest van mijn eigen moeder. Zo onpersoonlijk, da’s echt niets voor Rita’, aldus een verongelijkte Jacky. Martine ‘Marie Rose’ Jonckheere werd zelfs niet gevraagd.

Johnny Depp is de meest overbetaalde acteur

Johnny Depp is de meest overbetaalde acteur © Photonews

Johnny Depp is door het Amerikaanse zakentijdschrift Forbes verkozen tot de meest overbetaalde acteur van Hollywood. Hij wint de twijfelachtige prijs voor het tweede jaar op rij. De ranglijst is gebaseerd op de winsten uit bioscoopbezoeken. Het publiek lust z’n films steeds minder, terwijl Depp vroeger telkens goed was voor een kassucces. Vermoedelijk zit zijn lichtjes besmeurde reputatie na de breuk met Amber Heard er voor iets tussen. Ze beschuldigde hem van misbruik. Will Smith en Channing Tatum maken de overbetaalde top-3 compleet.

Burgemeester Geel kwaad om opmerking Tom Lenaerts

Burgemeester Geel kwaad om opmerking Tom Lenaerts © Peter De Smedt / Isopix

Tom Waes haalde zich een hele tijd geleden de woede van het Blankenbergse stadsbestuur op de hals toen hij de parel van de Noordzeekust vergeleek met een afgeleefde Albanese badstad, in Hoegaarden werden ze pissig op Ben Crabbé omdat die hun bier niet te zuipen vond en nu heeft ook Tom Lenaerts prijs: de toorn van de Gelenaars is zijn deel. In de amusante tv-quiz ‘Kalmte Kan U Redden’ verwees hij naar de Kempense stad met de woorden ‘Wereldberoemd van de zotten’. Burgemeester Vera Celis lachte zuur toen ze het hoorde: ‘Ik dacht dat dit cliché ondertussen de wereld uit was. Het is een deel van ons cultureel erfgoed dat hier psychiatrische patiënten opgevangen worden bij pleeggezinnen. Het zal wel niet de bedoeling geweest zijn van Tom Lenaerts om iemand te schofferen, maar we wilden het toch rechtzetten’, stipt ze aan. Tom wil zijn excuses wel aanbieden: ‘Het is eruit geglipt’, vertelde hij in Het Nieuwsblad.

Matthias Coppens weer afgevoerd na stunt met zelfgebouwde helikopter

Matthias Coppens weer afgevoerd na stunt met zelfgebouwde helikopter © Photonews

Staf en Mathias Coppens presenteren op vtm het populairwetenschappelijke programma ‘Het Lichaam van Coppens’ en in al hun enthousiasme ondernemen ze stunts die niet zonder gevaren zijn: een hele tijd geleden scheurde Mathias het kraakbeen van zijn schouder, hij kreeg al eens een bowlingbal tegen z’n lijf en ook in de vorige aflevering liep het weer flink mis na een ongeluk met een zelfgebouwde helikopter, die werd gefabriceerd met hulp van Maarten, hun oudere broer die ook piloot is. Het avontuur eindigde op de spoedgevallendienst.

Stan Van Samang gaat papa worden

Stan Van Samang gaat papa worden © Photonews

Stan Van Samang heeft heuglijk nieuws: er komt een kleine Van Samang. ‘Ik wil wel nog een beetje voorzichtig zijn, want alles is nog pril. Maar in ons geval is zulk nieuws moeilijk stil te houden. Ik denk dat ik een goede papa zal zijn’, laat hij weten. De zanger vormt ondertussen 13 jaar een koppel met zijn partner Barbara. Ze voorzien de geboorte aan het begin van volgende zomer.

De Beckhams zijn hun huis ontgroeid en willen gigantisch landgoed kopen

De Beckhams zijn hun huis ontgroeid en willen gigantisch landgoed kopen © Photonews

Victoria en David Beckham hebben hun oog laten vallen op een nieuw stulpje. Niet zomaar een huis, want nu ze hun huis in Bel Air, Los Angeles verkocht hebben, willen ze ‘The Manor’ kopen. Da’s één van de meest exclusieve landgoederen in de Verenigde Staten. Ze waren hun oude woning naar eigen zeggen ‘een beetje ontgroeid’. De woonst kost zo’n 189 miljoen euro en de paparazzi noemen het nu al ‘Beckingham Palace’. Het bouwwerk verrees in 1988 en telt maar liefst 14 slaapkamers en 27 badkamers.

Herman Brusselmans verhuist wellicht naar Amsterdam

Herman Brusselmans verhuist wellicht naar Amsterdam © Peter De Smedt / Isopix

Herman Brusselmans wil verhuizen naar Amsterdam. De schrijver staat nochtans te boek als een honkvaste Gentenaar die doorgaans niet verder reist dan Afsnee. Maar hij heeft veel over voor zijn jongere vriendin Lena, die een kunstgalerij wil openen in de grachtenstad. ‘We zijn volop aan het onderhandelen om daar een huis te kopen. De kans dat ik verhuis is zeer groot, 75 % ongeveer. Ik ga mijn appartement in Gent zeker niet verkopen. Mijn ex-vrouw Tania zal er waarschijnlijk gaan wonen en dan kunnen wij er af en toe eens terecht als we in de buurt zijn. Ik ga die stad nooit helemaal achterlaten. En Gent-Amsterdam, da’s eigenlijk pendelafstand’, vertelt Herman.

Kai Mook is zwanger

Kai Mook is zwanger © Photonews

Kai Mook, de bekendste olifant van Antwaarpe en verre omgeving, zal volgend jaar het leven schenken aan een nieuwe telg in de olifantenfamilie van de zoo. De dierentuin kondigde het nieuws aan middels een Twitterbericht met echografie. ‘Kai Mook is zwanger’, luidde de korte en duidelijke tweet. De populaire olifant heeft ondertussen zeven lentes op de teller.

Donald Trump en Kanye West: president-elect meets toekomstig president?

Donald Trump en Kanye West: president-elect meets toekomstig president? © Photonews

Donald Trump mag dan wel verkozen zijn tot president van de Verenigde Staten, in het Amerikaanse cultuur- en artiestenwereldje zijn ze doorgaans niet tuk op hem. Zo kan hij maar moeilijk artiesten vinden die op z’n inauguratie willen zingen. Maar er gloort misschien hoop aan de horizon voor ‘The Donald’, want Kanye West, die het ooit ook tot Amerikaans president wil schoppen, kwam bij hem op bezoek. ‘We bespraken multiculturele zaken. Ik vind het belangrijk om een directe lijn met onze toekomstige president te hebben als we echt verandering willen’, aldus Kanye, waarna nog een tweet volgde waarin enkel '#2024' stond. Een subtiele hint naar ’s mans mogelijke toekomstige presidentschap, wellicht.

Matthias Schoenaerts met Jennifer Lawrence in spionagefilm

Matthias Schoenaerts met Jennifer Lawrence in spionagefilm © Photonews

Matthias Schoenaerts heeft een opnieuw een internationale rol beet. Vanaf november 2017 kan je hem zien in de spionagefilm Red Sparrow. Hij krijgt Jennifer Lawrence als tegenspeelster. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jason Matthews. Francis Lawrence is de regisseur.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook