Deze kinderen haalden het bloed van onder de nagels bij hun bekende ouders

De sterren doen zich vaak rijkelijk te goed aan drank en drugs. Het hoeft dan niet te verwonderen dat het ook met hun kinderen wel eens de verkeerde kant op gaat. De appel valt namelijk niet ver van de boom, ook niet in Hollywood. Deze beroemdheden zullen zich waarschijnlijk al eens beklaagd hebben dat ze kinderen hebben...

Deze kinderen haalden het bloed van onder de nagels bij hun bekende ouders © Photo News

Op de foto : Chet Hanks (l), Peaches Geldof (m), Cameron Douglas (r)

Chet Hanks

Chet Hanks © Splash News/Photo News

De rappende zoon van Tom Hanks worstelt al sinds zijn zestiende met een alcohol- en drugsverslaving. In 2015 werd de jongeman nog gezocht door de Britse politie nadat hij agressief tekeer ging in een Londense club en erna ongegeneerd om seks en drugs vroeg in een hotelkamer, die hij ook nog eens vernielde. Begin december 2016 plaatste Chet een emotionele video op Instagram waarin hij onthulde dat hij vader geworden was van een dochter.  "Ik heb dus een dochter, en ze is het beste dat me ooit is overkomen. Zij is de reden dat ik mijn leven omgegooid heb en ben gaan afkicken van mijn drugsverslaving", aldus de 26-jarige Chet.

Cameron Douglas

Cameron Douglas © Eliot Press/Photo News

De zoon van Micheal Douglas was op zijn dertiende al verslaafd aan onder andere crystal meth, cocaïne en heroïne. In 2010 werd hij ook al opgepakt voor het dealen van (één van) deze goedjes. Omdat hij  tijdens het wachten op zijn veroordeling gewoon vrolijk doorging met dealen, kreeg hij vijf jaar celstraf. Hij kreeg er nog eens een paar jaar bij toen hij in 2011 met drugs werd betrapt in de gevangenis. Intussen werd de nu 37-jarige Cameron vervroegd vrijgelaten.

Bobbi Kristina Brown

Bobbi Kristina Brown © Gina Ferazzi/Polaris/Photo News

Voordat de dochter van Whitney Houston en Bobby Brown in februari 2015 werd opgenomen in het ziekenhuis wegens een overdosis drugs, werd ze gezocht door de politie. Naar verluidt wegens een verkeersovertreding. Volgens het boek 'The Deadly Price of Fame' van Ian Halperin was Bobbi 14 jaar toen ze verslaafd raakte aan drugs. Volgens de auteur zou ze zelfs geprobeerd hebben haar moeder te steken en zichzelf vervolgens in haar polsen te snijden. Bobbi Kristina Brown overleed uiteindelijk op 26 juli 2015. Ze was pas 22.

Peaches Geldof

Peaches Geldof © Eliot Press/Photo News

Op haar negentiende trouwde de dochter van Bob Geldof in Las Vegas. Een een half jaar later scheidde ze al weer en sloot ze zich aan bij de Scientologysekte om zich tegen alles en iedereen (en vooral haar vader) af te zetten. Maar dat is  nog niet het ergste. Peaches Geldof is ook meerdere keren opgepakt voor winkeldiefstal en deed mee aan een drugsorgie waar foto’s van uitlekten. Op 7 april 2014 overleed ze uiteindelijk aan een overdosis heroïne. Ze was pas 25.

Stephanie Rose Bongiovi

Stephanie Rose Bongiovi © Splash News/Photo News

Stephanie Rose, de dochter van zanger Jon Bon Jovi, werd in november 2012 in New York gearresteerd voor heroïnebezit. Ze belandde in het hospitaal na een overdosis. Het nieuws over zijn toen 19-jarige dochter kwam als een heuse shock bij vader Jon Bon Jovi. "Ik was net zo geschrokken zoals elke ouder dat zou zijn, ik was totaal niet op de hoogte", aldus de rockster. Volgens vrienden was Stephanie Rose al een hele tijd aan de drugs.

Marston Hefner

Marston Hefner © Eliot Press/Photo News

In maart 2015 moest Marston Hefner een jaar lang in therapie om te leren zijn agressie in bedwang te houden. Een rechter legde de toen 21-jarige zoon van Playboy-baas Hugh Hefner de straf op omdat hij in februari zijn vriendin, playmate Claire Sinclair, aanviel. Hefner had Sinclair in haar maag geslagen en geschopt.

Theodora Richards

Theodora Richards © William Perlman/The Star Ledger/Polaris/Photo News

Zo vader, zo dochter, moet Theodora Richards gedacht hebben. Het topmodel en dochter van Stones-gitarist Keith Richards werd begin 2011 in een achterbuurt van New York gearresteerd wegens drugsbezit en graffiti. Theodora Richards dacht een originele manier te hebben gevonden om haar liefde voor een onbekende uit te drukken. Met graffitispullen en wat drugs op zak trok ze naar een achterbuurt van New York waar ze in het groot T loves A spoot. Spijtig genoeg werd ze op heterdaad betrapt. Na een fouillering bleek Theodora eveneens marihuana en xanaxpillen op zak te hebben.

Christian Brando

Christian Brando © Splash News/Photo News

Christian, de oudste zoon van de legendarische acteur Marlon Brando, speelde gedurende zijn leven enkele kleine filmrollen, maar was toch vooral bekend door zijn aanvaringen met de wet. Christian werd in februari 1991 veroordeeld tot tien jaar cel wegens doodslag. Hij had de vriend van zijn halfzus Cheyenne doodgeschoten en verbleef vijf jaar in de gevangenis. Cheyenne pleegde in 1995 zelfmoord. In 2005 werd Christian ook nog eens schuldig bevonden aan huiselijk geweld. Hij kreeg daarvoor drie jaar voorwaardelijk en werd naar een afkickkliniek gestuurd om van zijn drugs- en alcoholverslaving af te komen. Uiteindelijk overleed hij op 26 januari 2008 aan een longontsteking. Hij was toen amper 49.

Charlie Sheen

Charlie Sheen © Ian West/Empics Entertainment/Photo News

De ster uit 'Two and a Half Man' en jongste zoon van de gerenommeerde Amerikaanse acteur Martin Sheen haalt eigenlijk zijn hele carrière al de roddelbladen met de wildste verhalen vol drank, drugs, seks en (huiselijk) geweld. Hij werd verschillende keren gearresteerd én veroordeeld. Sheen maakte in november 2015 op televisie bekend dat hij hiv-positief was. De 51-jarige acteur beweerde ook met duizenden vrouwen, waaronder heel wat porno-actrices, de lakens gedeeld te hebben. Een leven van 'sex, drugs & rock 'n roll', dat kan niet goed komen.

Marcus Jordan

Marcus Jordan © Chuck Cook/US Presswire

Het gedrag van Marcus Jordan valt allesbehalve te omschrijven als 'like Mike'. De jongste zoon van NBA-legende Michael Jordan werd namelijk in juli 2012 gearresteerd toen hij het in dronken toestand aan de stok kreeg met twee vrouwen. Marcus werd vastgehouden en aangeklaagd voor verzet tegen de arrestatie, wanordelijk gedrag en verstoring van de openbare orde.

Weston Cage

Weston Cage © Splash News/Photo News

Weston Cage is al verschillende keren in opspraak geraakt. In juli 2011 werd de zoon van Nicolas Cage in Los Angeles gearresteerd op verdenking van huiselijk geweld. Een maand voordien draaide Weston door in een restaurant in Hollywood, waarna hij werd opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis. Hij gaf later toe dat hij met een flink alcoholprobleem kampte, maar dat hij inmiddels is afgekickt.

Kelly Osbourne

Kelly Osbourne © Splash News/Photo News

Kelly Osbourne is nogal heetgebakerd. De dochter van rocker Ozzy deinst er niet voor terug om vervelende fotografen te schoppen en te slaan als ze ongepaste foto's van haar proberen te maken. Zo haalde ze in december 2014 hard uit naar een fotograaf die haar in Los Angeles op de rode loper fotografeerde. Kelly noemde de 'ongevoelige fotograaf' op Twitter een 'zieke klootzak'. "Ik keur geweld niet goed, maar dit is iemand die ik graag k.o. wil slaan", zo zei ze. Ook met de minnares van haar vader had ze het al aan de stok. Die beschuldige ze onlangs van 'ouderenmisbruik' op Twitter. Ook daar kwam een rechtszaak van.

Indio Downey

Indio Downey © Splash News/Photo News

De zoon van Robert Downey jr. werd in juni 2014 in Hollywood gearresteerd voor het bezit van cocaïne. De appel valt niet ver van de boom, want ook vader Robert Downey jr. heeft een veelbewogen drugsverleden achter zich. Na jaren van problemen en arrestaties kickte hij in 2001 af van drugs als cocaïne en heroïne. Sindsdien heeft hij zich opgewerkt als een van de meest gewilde acteurs van Hollywood. De acteur was dan ook heel begripvol nadat zijn zoon Indio werd opgepakt voor drugsbezit. "Helaas is verslaving genetisch bepaald en Indio heeft het waarschijnlijk geërfd", zo luidde het. Indio Downey heeft trouwens al eerder een behandeling ondergaan wegens drugsgebruik.

Miley Cyrus

Miley Cyrus © Splash News/Photo News

De rebelse dochter van Billy Ray Cyrus heeft al lang haar brave imago van Hannah Montana afgeworpen. De zangeres rookt als een Turk (ook wiet), drinkt alochol en haar losbandige gedrag is wordt vaak in 't lang en in 't breed uitgesmeerd in de pers. Ook papa Billy Ray heeft er geen goed oog in. "Als Miley zo doorgaat, eindigt ze straks als Anna Nicole Smith of Kurt Cobain", vreest hij.

Barbara en Jenna Bush

Barbara en Jenna Bush © Rick Maiman/Polaris/Photo News

De dochters van de voormalige Amerikaanse president George W. Bush lijken intussen hun wilde haren kwijt geraakt, maar vroeger waren het echte feestbeesten. Op haar 19de werd Jenna tot twee keer toe gearresteerd wegens alcoholgebruik. Voor hun 21ste verjaardag reisde de tweeling naar Argentinië om daar de bloemetjes eens goed buiten te zetten. Volgens onbevestigde berichten zouden Barbara en Jenna, puur voor de lol, spiernaakt door de lobby van hun hotel in de hoofdstad Buenos Aires gehold hebben. Hun wilde gefeest zorgde voor zoveel negatieve verhalen dat de Amerikaanse ambassade de tweeling zouden hebben verzocht om eerder terug te vliegen naar de VS. Ook bij deze fuifnummers viel de appel niet ver van de boom, want vader George W. was ook allesbehalve een heilige voor hij president van de VS werd.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook