Nu in de zalen (18 januari)

In dit dossier vind je niet enkel de nieuwe releases van deze week, maar ook de blockbusters die nog steeds in de zalen draaien. Zo mis je geen enkele goede film!

The Great Wall

The Great Wall


Een elite troepenmacht voert op het meest iconische bouwwerk ter wereld een heldhaftige strijd voor de mensheid.

Regisseur : Zhang Yimou
Met : Matt Damon, Willem Dafoe, Pedro Pascal
Genre : Thriller

Deze film heeft een score van 6.3 op IMDb.

Live By Night

Live By Night


Joe Coughlin, de zoon van een politiecommissaris in Boston, keerde zijn strenge opvoeding de rug toe voor een criminele carrière. Maar zelfs onder criminelen gelden er regels, en Joe breekt één van de belangrijkste als hij geld en een informant steelt van een invloedrijke maffiabaas. De licht ontvlambare situatie eindigt in een tragedie en stuurt Joe op een pad van wraak, ambitie, romantiek en verraad. Hij verlaat Boston en komt hoog op de ladder terecht in de broeierige wereld van rumsmokkelaars in Tampa.

Regisseur : Ben Affleck
Met : Ben Affleck, Zoe Saldana, Elle Fanning, Sienna Miller
Genre : Drama, Misdaadfilm

Deze film heeft een score van 6.9 op IMDb.

Underworld : Blood Wars

Underworld : Blood Wars


Death Dealer-vampier Selene moet zich verweren tegen meedogenloze aanvallen van de Lycan clan-weerwolven en de vampieren die haar bedrogen hebben. Met David en zijn vader Thomas aan haar zijde als haar enige bondgenoten, moet Selene kost wat kost de eeuwig voortdurende oorlog tussen de Lycans en de vampieren tot een eind zien te brengen.

Regisseur : Anna Foerster
Met : Kate Beckinsale, Theo James, Tobias Menzies, Lara Pulver
Genre : Horror

Deze film heeft een score van 6.4 op IMDb.

A Street Cat Named Bob

A Street Cat Named Bob


Na een moeilijke jeugd, heeft James Bowen het leven als dakloze achter zich gelaten en probeert hij af te kicken van zijn heroïneverslaving. Als hij in de hal van zijn flat een gewonde rode kater vindt, verandert dat zijn leven. Hij kan geen eigenaar ontdekken en besluit het dier te verzorgen tot hij beter is. Wanneer Bob echter weer op eigen pootjes kan staan, blijft hij trouw aan James en wijkt niet meer van zijn zijde. Bob vergezelt hem naar zijn werk als straatmuzikant en verkoper van de daklozenkrant en via Youtube filmpjes worden de twee beroemd. Dankzij Bob lukt het Bowen af te kicken en zijn leven terug op de rit te krijgen.

Regisseur : Roger Spottiswoode
Met : Luke Treadaway, Joanne Froggat
Genre : Biografische film

Deze film heeft een score van 7.3 op IMDb.

Brimstone

Brimstone


Brimstone is een duister verhaal dat zich afspeelt aan het einde van de 19de eeuw. Een spannende, gewelddadige en epische thriller over Liz, een jonge vrouw wier leven en dat van haar gezin op het spel komt te staan als een huiveringwekkende dominee in haar leven verschijnt.

Regisseur : Martin Koolhoven
Met : Dakota Fanning, Kit Harington, Guy Pearce, Carice Van Houten
Genre : Thriller, Western

Deze film heeft een score van 7.4 op IMDb.

Top 5: 1. Rogue One : A Star Wars Story

Top 5: 1. Rogue One : A Star Wars Story


Rogue One: A Star Wars Story speelt zich af voor Episode IV - A New Hope. In een tijd van conflict vormt zich een groep van onwaarschijnlijke helden om de plannen voor de Death Star te stelen, het ultieme massavernietigingswapen van het Keizerrijk. Deze sleutelgebeurtenis in de Star Wars tijdlijn brengt gewone mensen samen die de keuze maken om uitzonderlijke dingen te doen en daardoor deel worden van iets belangrijkers dan henzelf.

Regisseur : Gareth Edwards
Met : Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Forest Whitaker, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk
Genre : Science fiction, Actie, Avontuur

Deze film heeft een score van 8.3 op IMDb.

Top 5: 2. Why Him?

Top 5: 2. Why Him?


Tijdens de feestdagen gaat Ned, een overbezorgde maar liefhebbende vader, samen met zijn familie op bezoek bij zijn dochter op de universiteit. Hier ontmoet Ned zijn grootste nachtmerrie: zijn dochters vriend Laird, een welwillende maar sociaal onhandige Silicon Valley-biljonair. De strenge en preutse Ned vindt Laird, die helemaal geen filter heeft, totaal geen match voor zijn dochter. De eenzijdige rivaliteit loopt volledig uit de hand en Neds paniekaanvallen nemen toe als hij zich gaandeweg steeds minder thuis voelt in de glamoureuze hightech omgeving en hij erachter komt dat Laird klaar is om dé vraag aan zijn vriendin te stellen.

Regisseur : John Hamburg
Met : James Franco, Bryan Cranston, Zoey Deutch, Megan Mullally, Adam Devine
Genre : Komedie

Deze film heeft een score van 6.6 op IMDb.

Top 5: 3. Passengers

Top 5: 3. Passengers


Op een reis door de ruimte op weg naar een nieuwe woonplaats worden twee passagiers 90 jaar te vroeg uit hun kunstmatige slaap gewekt. Terwijl Jim en Aurora wennen aan het vooruitzicht om de rest van hun levens aan boord door te brengen, beginnen ze voor elkaar te vallen, niet in staat om de woeste wederzijdse aantrekkingskracht te negeren... Totdat ze ontdekken dat het schip in groot gevaar is. Hun eigen levens en die van vijfduizend nog slapende passagiers staan op het spel. Jim en Aurora moeten alles op alles zetten om iedereen te redden.

Regisseur : Morten Tyldum
Met : Jennifer Lawrence, Chris Pratt, Michael Sheen, Laurence Fishburne, Andy Garcia
Genre : Science fiction, Avontuur

Deze film heeft een score van 7.1 op IMDb.

Top 5: 4. Sing

Top 5: 4. Sing


Buster Moon is een erg enthousiaste en optimistische koala die de eigenaar is van een slecht draaiend theater. Om zijn schulden af te lossen en de lege zalen te vullen, besluit hij om een grootse zangwedstrijd te organiseren. Buster weet nog net 1000 dollar bijeen te schrapen als prijzengeld voor de wedstrijd. Door een fout van zijn assistent, een oude hagedis, staat echter op de flyers dat er 100.000 dollar te winnen is. Meteen is de hele dierenwereld in rep en roer.

Regisseur : Garth Jennings
Met de stemmen van : Taron Egerton, Scarlett Johansson, Matthew McConaughey, Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Seth MacFarlane
Genre : Animatie

Deze film heeft een score van 7.3 op IMDb.

Top 5: 5. Assassin's Creed

Top 5: 5. Assassin's Creed


Dankzij een revolutionaire technologie die de sleutel vormt tot het oprakelen van iemands genetische herinneringen weet Callum Lynch de avonturen van zijn voorvader Aguilar in het 15e eeuwse Spanje te beleven. Callum ontdekt dat hij afstamt van een mysterieus geheim genootschap, de Sluipmoordenaars, en bouwt een enorme hoeveelheid eeuwenoude kennis en vaardigheden waarmee hij het in het heden opneemt tegen de machtige en oppressieve Orde van de Tempeliers.

Regisseur : Justin Kurzel
Met : Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons
Genre : Actie, Fantasy, Science-Fiction

Deze film heeft een score van 8.4 op IMDb.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook