De tijd is deze beroemheden niet goed gezind

Oud worden doen we allemaal, mooi oud worden is de kunst. Als je niet over de beste genen beschikt kan je de natuur altijd een handje helpen en naar een plastisch chirurg stappen. Maar soms is zelfs dat niet voldoende, ook niet voor de crème de la crème van Hollywood. Een leven vol drank, drugs en andere uitspattingen eisen ook hun tol bij de celebrities. De tijd is deze 15 beroemheden alvast niet goed gezind geweest... Op de foto : Melanie Griffith (l), Brigitte Bardot (m) en Donatella Versace (r)

De tijd is deze beroemheden niet goed gezind © Photo News


Oud worden doen we allemaal, mooi oud worden is de kunst. Als je niet over de beste genen beschikt kan je de natuur altijd een handje helpen en naar een plastisch chirurg stappen. Maar soms is zelfs dat niet voldoende, ook niet voor de crème de la crème van Hollywood. Een leven vol drank, drugs en andere uitspattingen eisen ook hun tol bij de celebrities. De tijd is deze 15 beroemheden alvast niet goed gezind geweest...

Op de foto : Melanie Griffith (l), Brigitte Bardot (m) en Donatella Versace (r)

Pamela Anderson

Pamela Anderson © Splash News/Photo New


Het is moeilijk te geloven dat Pamela Anderson ooit een van de meest sexy actrices ter wereld was. In de jaren '90 bracht ze miljoenen mannen het hoofd op hol toen ze de show stal in de serie 'Baywatch', waarin ze vooral liep mooi te wezen in een knalrood badpak. In 1990 schopte de rondborstige actrice het zelfs tot Playboy's playmate of the year. Drie decenia later blijft daar niet veel meer van over. Een leven vol seks, drugs & rock 'n roll en een reeks foute mannen heeft duidelijk zijn tol geëist.

John Travolta

John Travolta © Hahn Lionel/Empics Entertainment/Photo News


John Travolta stal eind de jaren '70 duizenden meisjesharten met zijn weelderige haardos/vetkuif en zijn verleidelijke danspasjes in 'Saturday Night Fever' en 'Grease'. Intussen is hij zoveel bijgekomen dat we zelfs het kuiltje in zijn kin nog nauwelijks kunnen zien. In de jaren '80 ging het even bergaf met hem, maar sinds Travolta in 1994 zijn grote comeback maakte in 'Pulp Fiction' van Quentin Tarantino, gaat het hem weer helemaal voor de wind. Ons advies : neem een personal trainer, John! Voor het geld moet je het zeker niet laten.

Janet Jackson

Janet Jackson © Splash News/Photo News


Janet was op haar hoogtepunt in de jaren '80, maar de tijd leek echt geen vat te hebben op haar. Tot een paar jaar geleden dan toch, want nu ziet ze er helemaal opgezwollen uit. Dat is deels het gevolg van een gewichtstoename (Janet heeft het trouwens altijd al moeilijk gehad om haar gewicht onder controle te houden) maar volgens ons heeft haar plastisch chirurg toch ook enkele foutjes gemaakt. Het ziet er niet even eng uit als bij haar in 2009 overleden broer, maar mooi kunnen we dit ook niet noemen.

Melanie Griffith

Melanie Griffith © Pacificcoastnews/Photo News


In 1988 won Melanie Griffith een Golden Globe en werd ze genomineerd voor een Academy Award voor haar rol in 'Working Girl'. Haar carrière nam een vlucht in de jaren '90, maar sindsdien gaat het steil bergafwaarts. Dat hoeft ook niet te verwonderen, want een spring chicken is ze al lang niet meer. Niet dat dat echt een probleem hoeft te zijn, ook voor rijpere actrices zijn er rollen genoeg. Maar Melanie ziet er gewoon verschrikkelijk uit. Of hoe plastische chirurgie echt verkeerd kan uitvallen, zelfs als geld geen probleem is.

Meg Ryan

Meg Ryan © Splash News/Photo News


Meg Ryan is in hetzelfde bedje ziek. In de jaren '80 en '90 was ze America's sweetheart, geen romcom waar ze niet de hoofdrol in speelde en duizenden mannenharten liet sneller slaan. De immer jeugdige girl next door. Intussen is Meg ook niet meer wat ze geweest is, met 'dank' aan talloze mislukte plastische ingrepen. Schoonheid is wel degelijk vergankelijk, hoeveel geld je ook op de bank hebt staan.

Demi Moore

Demi Moore © Splash News/Photo News


Nog niet zo lang geleden leek het erop alsof Demi Moore er voor eeuwig jong zou blijven uitzien. Je zou het haar nooit hebben aangegeven dat ze drie kinderen op de wereld heeft gezet, en ze was getrouwd met Ashton Kutcher, 16 jaar jonger en een hele lekkere vent. Niet slecht dus. Maar intussen heeft Kutcher haar ingeruild voor de 33-jarige atrice Mila Kunis, met wie hij intussen ook een dochter heeft. Allemaal moeilijk te verteren voor Demi, en dat is er ook aan te zien.

Brigitte Bardot

Brigitte Bardot © Bassignac Gilles/Gamma/Eyedea Presse/Photo News


De Franse actrice was lang een van de mooiste vrouwen ter wereld. Sinds haar grote doorbraak in 'Et Dieu crea... la femme' in 1956 werd ze een echt sekssymbool. Ze groeide uit tot het (stijl)icoon van de jaren vijftig en was de Franse tegenhangster van de Amerikaanse actrice Marilyn Monroe. Intussen is ze al lang niet meer bezig met haar uiterlijk. Haar laatste film dateert al van 1973, en sinds de jaren '70 ontpopte Bardot zich vooral tot dierenrechtenactiviste. Ze mag dan al een flink stuk voorbij te 80 zijn, ze ziet er heel onverzorgd en oud uit, en alsof ze vooral naar katten ruikt.

Goldie Hawn

Goldie Hawn © Kela//Broadimage/Photo New


Goldie Hawn was een succesvolle actrice in de jaren '70 en '80. Geen enkele romcom uit die tijd waar ze niet in meespeelde. Vandaag is ze vooral bekend als de moeder van de mooie en getalenteerde actrice Kate Hudson. Wij hopen zeker dat dit niet is wat dochter Kate te wachten staat.

Johnny Depp

Johnny Depp © Splash News/Photo News


De ultieme hartenbreker is al lang geen hartenbreker meer. De langharige en verleidelijke superster ziet er tegenwoordig meer uit als een dakloze met een opgeblazen gezicht. Johnny Depp werd als tieneridool al een megaster door zijn donkere en mysterieuze looks. Zijn veelzijdigheid als acteur leverden hem een hele reeks schitterende rollen en heel wat prijzen op. De keerzijde van de medaille : een leven in de spotlights, vol seks, drank, sigaretten, drugs & rock 'n roll heeft zijn tol geëist.

Kate Moss

Kate Moss © Splash News/Photo News


Kate Moss werd bekend als Calvin Kleins 'it girl' in de jaren '90. Op haar 14de stond ze al in de spotlights en ze zou uiteindelijk uitgroeien tot een van de meest beroemde supermodellen ter wereld. Nu is ze 43 maar ze ziet er een flink pak ouder uit. Ook hier de keerzijde van de roem : een leven vol seks, drank, sigaretten, drugs & rock 'n roll heeft duidelijk zijn tol geëist.

Madonna

Madonna © Yui Mok/Empics Entertainment/Photo News


De Queen of Pop probeert zich op haar 58ste nog steeds een jeugdig imago aan te meten, maar ze heeft de tand des tijds niet echt goed doorstaan. Toch staat ze nog steeds even energiek op het podium als drie decennia geleden. Ze spendeert uren in de fitness en tonnen geld aan plastische chirurgie. Ze kleedt zich soms jonger dan haar 20-jarige dochter Lourdes en verslijt de ene toyboy na de andere, maar de eeuwige jeugd heeft ze blijkbaar niet in pacht.

Donatella Versace

Donatella Versace © Ben Stevens/Polaris/Photo New


In 1997 nam Donatella Versace de leiding over het mode-imperium van haar vermoorde broer Gianni over. Twintig jaar later is ze nog steeds de sterkhoudster van het merk, maar erg appetijtelijk ziet de intussen 61-jarige mode-ontwerpster er niet uit. En dat was 20 jaar geleden al niet veel beter. Talrijke bezoeken aan de plastisch chirurg en een overdosis botox zijn geen garantie voor een jeugdig uiterlijk. En die zware eyeliner maakt er haar ook niet jonger op.

Russel Crowe

Russel Crowe © Piero Oliosi/Polaris/Photo News


De Nieuw-Zeelandse hartenbreker was een knappe, ruige acteur van wie de dames begin de jaren 2000 maar niet genoeg konden krijgen. Met zijn epische rol in 'Gladiator' werd hij ook in Hollywood een gevestigde waarde. Helaas voor Russell is hij er met het verstrijken van de jaren niet knapper op geworden. Hij nadert de 53 nu en ziet er dik, opgeblazen en wat verwaarloosd uit. Misschien zou een snelle scheerbeurt tegen die grijze baardharen helpen.

Pierce Brosnan

Pierce Brosnan © Pacificcoastnews/Photo News


De Ierse acteur kennen we vooral van zijn rol van superspion James Bond in de jaren '90. Hij was toen knap, lang en donker en vrouwen vielen bij bosjes in zwijm voor hem. De legendarische ster nadert de 64 en heeft zijn beste jaren ook duidelijk achter zich liggen.

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio © Jane Barlow/Empics Entertainment/Photo News


Zowat elk meisje of elke jonge vrouw werd verliefd op Hollywoodhunk Leo toen hij Jack speelde in de epische romance 'Titanic' in 1997. Zelfs onze eigenste meidengroep K3 maakte er een liedje over. Intussen nadert de superster de 43 en ziet hij er wat opgeblazen en verlept uit. Ook al klampt hij zich vast aan steeds jongere supermodellen, een hartenbreker is hij al lang niet meer. Misschien één voordeel : zijn babyface is met het ouder worden ook verdwenen.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook