Het sappigste showbizznieuws van de week

Het sappigste showbizznieuws van de week


Dag Allemaal beweerde dat het uit was tussen Tanja Dexters en haar Italiaans lief maar dat blijkt niet waar te zijn en nu is ze razend, Helmut Lotti is ook kwaad omdat een blaadje beweerde dat zijn ex hem bedroog, Danira Boukhriss roept op om niet langer rond te bazuinen dat zij en Kobe Ilsen een koppel vormen want dat schrikt andere mannen af en Unia zuiverde Miss België Romanie Schotte van alle blaam in het 'lachend kakske-incident'. Lees er hier alles over!

Tanja Dexters toch nog samen met Ignazio, advocaat buigt zich over roddel Dag Allemaal

Tanja Dexters toch nog samen met Ignazio, advocaat buigt zich over roddel Dag Allemaal © Photonews


Tanja Dexters is kwaad: Dag Allemaal lanceerde de roddel dat het over en uit was tussen de ex-Miss en haar Italiaanse vriend Ignazio, maar daar blijkt niks van aan. ‘Mijn advocaat bekijkt de zaak. Ik verdraag veel, maar de laatste maanden leek het wel of ik gezocht werd door sommige media. Alles wat verscheen, was negatief. Dit bezorgt mij zo veel stress dat ik wil dat het stopt. Ignazio en ik zijn helemaal niet uit elkaar! Als dat wel zo zou zijn, zou ik daar niet over liegen. Ik ben altijd rechtuit’, vertelt ze in Story.

‘Nee, Jelle heeft me niet bedrogen’

‘Nee, Jelle heeft me niet bedrogen’ © Photonews


Helmut Lotti heeft het net als Tanja Dexters aan de stok met de roddelpers. Een Duits boulevardblad meent dat de breuk van Lotti en Jelle Van Riet te wijten is aan overspel van haar kant. Ze zou hem bedrogen hebben met een fotograaf. Zijn stelling dat hij het te druk heeft met z’n carrière en dat de relatie daardoor gestrand is, klopt volgens het blad in kwestie dus niet. De zanger is niet te spreken over die geruchten: ‘Het is gewoon onmogelijk dat Jelle me ooit ook maar één keer zou bedrogen hebben. Daar is ze veel te eerlijk voor’, klonk het in een reactie.

‘Stop met dat geroddel over Kobe Ilsen en mij, het schrikt andere mannen af’

‘Stop met dat geroddel over Kobe Ilsen en mij, het schrikt andere mannen af’ © Photonews


De boekskes hebben er een sport van gemaakt om presentatrice Danira Boukhriss en Kobe Ilsen aan elkaar te koppelen. Danira is het beu dat ze steeds maar moet uitleggen dat het niet waar is. ‘Het is best grappig dat mensen het denken, maar we hebben geen relatie en dat zit er ook niet in. Stop dus met die roddels te schrijven. Het schrikt andere mannen af’, laat ze weten. De twee vormden een presentatieduo in het Eén-programma ‘Over Eten’.

Incident ‘lachend kakske’ gesloten

Incident ‘lachend kakske’ gesloten © Photonews


Het interfederaal gelijkekansencentrum Unia heeft gesproken: Miss België Romanie Schotte heeft de antiracismewet niet overtreden door de ‘emoticon van het lachend kakske’ te posten onder een selfie waar ook een zwarte man op stond. Bij de organisatie zijn ze wel van mening dat Romanie ‘nogal onhandig reageerde’. Er ontstond commotie nadat een krant de Instagramfoto vanonder het stof haalde. Het leidde zelfs tot een betoging om haar tot aftreden te bewegen, maar dat evenement liep af op een sisser: er waren niet veel meer dan vijftien deelnemers aanwezig.

Glenn van Get Ready tijdig fit na knie-operatie?

Glenn van Get Ready tijdig fit na knie-operatie? © Photonews


Komt er een kink in de kabel bij de comeback van Get Ready? Hopelijk niet, maar groepslid Glenn Degendt moet wel geopereerd worden aan zijn knie. De man zal een tijdje buiten strijd zijn maar de andere leden hopen dat hij snel volledig hersteld is, zodat er geen geplande optredens moeten worden geannuleerd.

Stromae concentreert zich volledig op modelabel

Stromae concentreert zich volledig op modelabel © Rich Fury/Invision/AP/Isopix


Stromae heeft even genoeg van optreden en zingen, tot grote spijt van zijn fans. Hij wil zich samen met z’n echtgenote Coralie volledig op zijn modelabel Mosaert storten. Vrouwlief runt dat label en heeft al tal van outfits - veelal kleurrijke pakjes - voor de zanger ontworpen. De muziek moet dus even wachten. ‘In Europa zien ze zo’n keuze vaak als iets rebels, maar in de States is het de normaalste zaak van de wereld. We zien wel waar we uitkomen’, vertelt hij.

Bazart grote winnaar MIA’s

Bazart grote winnaar MIA’s © Photonews


De MIA’s (Music Industry Awards) zijn weer uitgereikt, en Bazart was - zoals verwacht - de grote winnaar. Ze wonnen vijf trofeeën: die voor beste groep, hit, beste pop, Nederlandstalig en beste doorbraak. Het Zesde Metaal won de awards voor beste componist (Wannes Capelle) en beste album. Ook onder meer Black Box Revelation, Emma Bale, Niels Destadsbader en Lost Frequencies vielen in de prijzen. Er heerste overigens algemene hilariteit toen Prins Laurent Bazart aankondigde als ‘Bozart’ en zanger Mathieu hem ‘Vive le roi’ toeriep.

Ontdek alle winnaars hier

Bart Peeters pareert kritiek

Bart Peeters pareert kritiek © Photonews


Die MIA’s kregen op voorhand trouwens heel wat kritiek: 'Geen hiphop, te mannelijk, ze halen hun neus op voor schlager’, werd er gezegd en geschreven. Presentator Bart Peeters doet het mannenargument alvast af als gezeur: ‘Het team achter de schermen bestaat bijna geheel uit vrouwen. Er zijn ook duo’s die uit een man en een vrouw bestaan, maar dan spreken die critici uiteraard over een nominatie voor het mannenkamp’, aldus Bart. Ook met de stelling dat de jury te mannelijk zou zijn, veegt hij de vloer aan: ‘Het gaat niet om het geslacht, maar om de kwaliteit. Vrouwen stemmen toch niet automatisch voor vrouwen en mannen voor mannen’, besluit hij. Zangeres Lindsay kwam in ieder geval niet opdagen: ‘Ik heb sowieso al een probleem met de MIA’s. Het populaire genre is er ondervertegenwoordigd’, laat ze weten.

Verschillende artiesten geven verstek voor Grammy’s

Verschillende artiesten geven verstek voor Grammy’s © Photonews


Commotie bij de MIA’s, maar ook bij de Grammy’s: Kanye West, Justin Bieber en Drake sturen hun kat. Frank Ocean, volgens wie de manier van prijzen uitreiken gedateerd is, liet al eerder weten niet te komen. Ook Chris Brown spuwt zijn gal: ‘Deze prijzen betekenden vroeger echt iets. Nu gaat het alleen nog maar om likes en memes’, twitterde hij. De Grammy's worden op 12 februari uitgereikt in Los Angeles. Beyoncé is genomineerd in negen categorieën, waaronder die voor het beste album en het beste liedje, Adele kreeg vijf nominaties achter haar naam. James Corden presenteert.

Beyoncé is zwanger

Beyoncé is zwanger © Instagram


Beyoncé is zwanger van een tweeling. Dat kondigde ze aan met een foto op Instagram, die druk werd bekeken. 'We zijn ontzettend dankbaar dat er twee familieleden bijkomen’, schreef de zangeres bij de foto. Beyoncé en haar echtgenoot Jay Z hebben al een dochter van vijf, die Blue Ivy heet.

Gert Verhulst is twaalf kilo kwijt

Gert Verhulst is twaalf kilo kwijt © Photonews


De alarmbellen gingen een tijdje geleden rinkelen bij Gert Verhulst: hij merkte dat de weegschaal 114,5 kilo aangaf. Nogal veel, vond hij zelf, ook al is hij tamelijk groot. Nu is er twaalf kilo af en dat wil hij zo houden. Niet makkelijk, want hij ging op skivakantie en moet als jurylid voor het programma ‘Mijn Popuprestaurant’ zes eethuizen beoordelen. ‘Mijn probleem is dat ik het heel moeilijk heb met ‘een beetje proeven’. Na elke draaidag moet ik de broekriem weer aanhalen. Maar ik heb me een paar dagen geleden gewogen en ik ben die twaalf kilo nog altijd kwijt. Dat moet zo blijven’, klinkt het resoluut.

'Na Temptation Island stonden vrouwen in de rij'

'Na Temptation Island stonden vrouwen in de rij' © SBS Belgium


Temptation Island is begonnen op VIJF en dat zullen we geweten hebben. Ex-deelnemer Haroon kijkt met gemengde gevoelens terug op z’n deelname van vorig jaar. Hij bedroog Ayse en dat betekende bijna het einde van hun relatie, maar tot ieders verbazing kwam ze weer bij ‘m terug. ‘Het begon pas goed na de opnames. Ik bekeek elke aflevering met een andere vrouw in m’n bed. Er stonden er genoeg klaar, allemaal uit op één ding. Ik was waarschijnlijk nog niet oud en wijs genoeg maar die periode is achter de rug en het gaat nu hartstikke goed tussen ons’, laat hij weten. Eind goed, al goed, dus! De start van het nieuwe seizoen van Temptation Island was trouwens al goed voor enkele poëtische hoogstandjes, zoals ‘Ik ben Bo en ik ben geen cadeau’ en ‘Ik ben Pommeline en ik ben van nog veel meer voorzien’.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook