De lekkerste showbizzhapjes van de week

Waar hielden BV's en Hollywoodsterren zich mee onledig? Lees het hier!

De lekkerste showbizzhapjes van de week

Michel Van den Brande woonde een boksgala bij en kreeg er warempel zin van om zelf te knokken, Amazing Astrid vreest dat Den John haar wil pluimen, minister Joke Schauvliege kan er niet mee lachen dat die van Radio 2 met haar vuilniszak aan de haal gingen, in Nederland ontstond er opschudding om de seksvideo van Patricia Paay en de niet zo vriendelijke mails van David Beckham werden gepubliceerd. Verneem er hier alles over!

Michel Van den Brande bijna op de vuist tijdens bokswedstrijd

Michel Van den Brande bijna op de vuist tijdens bokswedstrijd

Michel Van den Brande woonde afgelopen weekend een boksgala bij en daardoor kreeg hij zin om zelf een rondje te knokken. Toen de jury niet de man die hij sponsort maar diens tegenstander tot kampioen uitriep, werd hij woest. Er werd geduwd en getrokken: ‘Eigenlijk wilde ik in de ring kruipen om die andere bokser wat lappen te geven. De jury nam een totaal verkeerde beslissing. Gelukkig hebben ze me op tijd kunnen tegenhouden. Ik had te veel gedronken en had dat niet moeten doen’, aldus Van den Brande. Er waren meerdere mensen nodig om de stellingbouwer kalm te krijgen.

‘Als Den John die zaak wint, ben ik bankroet’

‘Als Den John die zaak wint, ben ik bankroet’ © Isopix

Astrid Bryan is gelukkig getrouwd met Bram Coppens, maar de schaduw van Den John blijft haar achtervolgen. Ze is immers nog steeds verwikkeld in een bikkelharde rechtszaak met haar ex. Astrid heeft namelijk ruzie met haar vroegere manager, die men ervan verdenkt dat hij sjoemelde met contracten. De man zou haar inkomen niet correct hebben doorgegeven om zo meer commissie op te strijken. Ze klaagde hem aan, maar hij ging als wraakoefening langs bij Den John, die haar vervolgens voor het gerecht daagde omdat ze volgens hem tijdens hun huwelijk inkomsten achterhield. ‘Ik heb die zogenaamde inkomsten nooit ontvangen en dan eist hij ook nog eens een gigantische schadevergoeding. Hij betaalt me helemaal niets, en wat het huis betreft: ik heb hem uitgekocht. Als hij die zaak wint, ben ik bankroet’, zucht ze.

Radio 2 aan de haal met vuilniszak BV’s

Radio 2 aan de haal met vuilniszak BV’s © Photonews

Milieuminister Joke Schauvliege is dan weer razend op Radio 2. Voor het programma ‘De Inspecteur’ werd de afvalzak van Schauvliege doorzocht om na te gaan of ze wel goed sorteert. ‘Nachtelijke diefstal vuilniszak, schending privacy van mijn man en kinderen, wie en wat volgt voor de luistercijfers?’, tweette ze. De minister kreeg haar zak ondertussen wel terug. Ook Saartje Vandendriessche, Roos Van Acker en Koen Crucke werden het slachtoffer van vuilniszakbemoeienissen.

‘Ik wil ridder worden, ondankbare kloothommels!’

‘Ik wil ridder worden, ondankbare kloothommels!’ © Isopix

Hackers dreigden ermee grove mails van David Beckham op de site Footballleaks te gooien als hij hen niet snel circa 1 miljoen euro zou betalen. Becks weigerde en dus weet de wereld nu dat hij razend was toen hij niet tot ridder geslagen werd en operadiva Katherine Jenkins wel: ‘Ondankbare kloothommels! Katherine Jenkins? Om te zingen tijdens een rugbywedstrijd en coke te snuiven? A fucking joke!’, stond er te lezen. Weinig hoffelijk van de Unicef-ambassadeur en bovendien veegde hij die organisatie ook nog eens de mantel uit omdat hem een gelddonatie gevraagd werd, met de woorden ‘Het is verdomme mijn geld!’.  Tot slot zou toffe David circa 7000 euro geëist hebben van Unicef om zijn eersteklassevlucht te betalen toen hij kinderen ging bezoeken die getroffen waren door de tyfoon Haiyan, terwijl sponsors al een privéjet betaalden. Volgens zijn woordvoerder wil men hem enkel in diskrediet brengen en Unicef laat weten altijd goed met hem te hebben samengewerkt.

Vrijblijvend aankloten hoeft niet meer voor Josje

Vrijblijvend aankloten hoeft niet meer voor Josje © Isopix

Nu ze de relaties met Levi Van Kempen, Gert Verhulst en Kevin Janssens achter zich heeft gelaten, mag er voor Josina Cornelia Huisman weer wat beweging komen in haar liefdesleven. Dat benadrukt ze nog eens in het Nederlandse magazine Grazia. ‘Dat vrijblijvend aankloten is er wel een beetje vanaf bij mij. Ik ben toe aan een stabiele relatie en een diepere connectie’, vertrouwde ze de lezers van het blad toe. Maar de eerste de beste zal het niet worden: ‘Ik ben niet wanhopig op zoek’, luidde haar conclusie.

Opschudding rond seksvideo Patricia Paay

Opschudding rond seksvideo Patricia Paay © Isopix/Twitter

Maar de paparazzi in Nederland liggen niet echt wakker van Josje: ze hebben het te druk met het seksschandaal rond ex-zangeres en Playboymodel Patricia Paay. Er is op de website GeenStijl namelijk een plasseksvideo van de 67-jarige veelbesproken societyfiguur verschenen. De advocaten van Mevrouw Paay zorgden ervoor dat het filmpje werd verwijderd, maar dat kon niet verhinderen dat de media het aangebrande nieuwtje gretig oppikten. Patricia laat zich niet kisten en veegt de critici middels haar Twitteraccount flink de mantel uit, en dat in onbedekte termen.


Marvin gaat opnieuw studeren en mikt op oudere vrouw

Marvin gaat opnieuw studeren en mikt op oudere vrouw © SBS Belgium

Vorige week liet ex-Temptationheld Haroon al weten dat-ie z’n leven weer op orde heeft, en nu laat ook recordverleider Marvin van zich horen. Die kondigde in september aan dat hij terug wilde naar Thailand - waar het programma dat ‘m beroemd maakte werd opgenomen - maar dat gaat niet door. ‘De plannen zijn veranderd. Ik heb eens deftig nagedacht over mijn toekomst en besloten om bedrijfsmanagement te gaan studeren, met optie sport en cultuur. Ik wil andere topsporters gaan begeleiden. Na Temptation Island leidde ik een leven vol drank, feestjes en foute vrienden’, laat hij weten. Hoe het met zijn status als vrouwenmagneet zit? ‘Ik kijk nog altijd graag naar de vrouwen, maar ik heb enkel interesse voor een oudere vrouw. Ze heeft zelf ook een pittig leven achter de rug, in een nachtclub. Tof dat ze een beetje meer matuur is, dat zorgt voor rust in mijn leven’, besluit hij.

Jennifer Lopez is klaar voor Las Vegas

Jennifer Lopez is klaar voor Las Vegas © Instagram

Jennifer Lopez en rapper Drake zouden volgens de roddelblaadjes uit elkaar zijn. De zangeres kan de gedachten alvast verzetten met haar concertenreeks in Las Vegas, die ongetwijfeld een flinke duit zal opbrengen. Onder meer Britney Spears en Céline Dion gingen haar voor. Om te tonen dat ze er klaar voor is, postte Jenny from the Block een kiekje dat niets aan de verbeelding overlaat. Haar Instagramvolgers vonden het vanzelfsprekend niet erg.

Is Blind Getrouwd doorgestoken kaart?

Is Blind Getrouwd doorgestoken kaart? © Isopix

Blind Getrouwd is nog maar één aflevering ver of menig kijker denkt al dat het allemaal opgezet spel is. ‘Wanneer de kandidaten het telefoontje krijgen dat de experts een match hebben gevonden, staat de camera te draaien. Is het allemaal geacteerd of zijn de reacties spontaan?’, vroegen Twitteraars zich af. ‘Nee, het is geen opgezet spel. Dat kun je niet acteren. Tijdens het selectieproces worden de kandidaten meermaals gevolgd door de camera's. Zo komen de experten langs en zijn ze die camera's ook al gewend. We melden hen dat we nog een portretje komen maken en dan volgt het verlossende telefoontje. Ze worden echt overvallen met het nieuws’, reageerde een woordvoerster van vtm.

Makers Thuis kwaad op Dag Allemaal om roddel opvolgster Joy Anna Thielemans

Makers Thuis kwaad op Dag Allemaal om roddel opvolgster Joy Anna Thielemans © Isopix

Pech voor de fans van Joy Anna Thielemans, want de actrice pakte haar biezen bij Thuis. Ze gaat in Amsterdam wonen. Dag Allemaal schreef dat haar opvolgster Elisabeth Puglia heet en vijfentwintig lentes telt. De actrice was eerder te zien in Familie. De ploeg van ‘Thuis’ reageert gepikeerd: ‘Elisabeth vertolkt inderdaad binnenkort een rol in Thuis maar het gaat om een gastrol. De vergelijking met een rol als die van Jana  is totaal niet juist. Het is jammer dat Dag Allemaal dit niet met de productie van Thuis gecheckt heeft, anders hadden we dit misverstand kunnen vermijden’, luidde hun reactie.

Dakota Johnson had een flinke teug whisky nodig voor seksscènes

Dakota Johnson had een flinke teug whisky nodig voor seksscènes © Isopix

Over de Fifty Shades-films is al veel geschreven. Vooral dat het ondanks de vele bezoekers allemaal nergens op lijkt en zo mogelijk van een nog bedroevender niveau is dan de boeken, die ook al compleet de grond in werden geboord. Het zal hoofdrolspelers Dakota Johnson en Jamie Dornan worst wezen, al had Dakota in den beginne wel moeite met de seksscènes. Daar heeft ze nu een oplossing voor: ‘Eerst een whisky, dan gaat het allemaal beter. Het is natuurlijk nooit makkelijk, maar we kennen elkaar nu goed en dat maakt het makkelijker om de scènes een extraatje te geven’, legt ze uit.

Wout Bru achter het fornuis in avonturenparken Marc Coucke

Wout Bru achter het fornuis in avonturenparken Marc Coucke © Photonews

Marc Coucke verdient een aardig centje met z’n dagelijkse bezigheden. Geld dat hij graag investeert en daarom heeft hij naast voetbalclub KV Oostende ook een deel van het Ardeense stadje Durbuy opgekocht. Hij wil er een complex van avonturenparken uit de grond stampen, ‘La Petite Merveille’ genaamd, inclusief hotel, camping en ecologisch natuur- en recreatiedomein. Coucke maakte bekend dat hij Wout Bru heeft gestrikt om er te koken: ‘Wout gaat zelf achter het fornuis staan. Hij blijft minstens zeven jaar en zal het project een gastronomische dimensie geven’, aldus de ondernemer.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook