Zijn dit de grootste feeksen en ploerten uit de showbizzwereld?

Bekend zijn is geen garantie om je voorbeeldig te gedragen, integendeel!

Zijn dit de grootste feeksen en ploerten uit de showbizzwereld? © Photonews

Julia Roberts is een schitterende actrice, maar op de set verandert ze soms in een echte feeks die het bloed onder ieders nagels vandaan haalt. Ooit werd haar voor een rol gevraagd om een jurk te dragen, maar die vond mevrouw Roberts niet gracieus genoeg om over haar lichaam te draperen, waarna de stylist van dienst het kledingstuk over z’n hoofd gegooid kreeg. En Julia is niet de enige die zich wel eens misdraagt: wij hebben de onmogelijke karakters onder de bekende koppen even in een fraai lijstje gezet.

De hoogste hakken zijn altijd voor Christina

De hoogste hakken zijn altijd voor Christina © Photonews

Gezegend zijn met de welluidende naam Christina Aguilera, in het bezit zijn van een bos weelderige blonde lokken en een aardig stukje kunnen zingen: een mens zou van minder kapsones krijgen. De ploeg achter de Amerikaanse versie van ‘The Voice’ kan erover meespreken: Christina wilde 3 kappers ter beschikking die ze dag en nacht kon bellen, wenste dat de stylisten ervoor zorgden dat ze er beter uitzag dan haar collega’s en verlangde dat er in de wijde omgeving geen vrouwen zouden rondlopen met hogere hakken dan zijzelf, op straffe van hysterische buien. Ooit zorgde Mevrouw Aguilera ook voor algehele ergernis toen ze eiste dat de deuren van een winkel op Sunset Boulevard op slot gingen zodat zij binnen in alle rust kon shoppen. Dat er nog enkele andere klanten in de winkel vertoefden die naar buiten wilden, vond ze niet belangrijk.

Redder van de mensheid en toekomstig president

Redder van de mensheid en toekomstig president © Photonews

Kanye West heeft niet gewoon een hoge dunk van zichzelf, de man denkt dat hij de Messias zelve is. Dat hij één van z’n albums ‘Yeezus’ noemde, is al veelzeggend, maar echt lachwekkend werd het toen hij tijdens een concert in Armenië op water wilde lopen. Dat mislukte uiteraard en Kanye werd tot z’n eigen grote verbazing zeiknat. Zou hij dan toch een beetje menselijk zijn? Verder verstoort de rapper op gezette tijden de uitreiking van de Grammy’s door het podium op te stormen: zo moest Taylor Swift het ontgelden omdat West vond dat Beyoncé haar award had verdiend, en ook toen Beck won was hij van mening dat Beyoncé meer recht had op het beeldje, wat hij duidelijk maakte met de woorden ‘Beck moet artiesten respecteren’. Het zelfverklaarde genie wil ook graag president van de Verenigde Staten worden.

Zonder Gene

Zonder Gene © Photonews

Maar BV’s kunnen er naar verluidt ook wat van. Een paar jaar geleden kloegen de makers van de telenovelle Ella steen en been over het gedrag van één van de hoofdrolspelers op de set. Figuranten en medewerkers van de serie waren het op den duur spuugzat en spuwden hun gal in Dag Allemaal: ‘Wie denkt die Gene Bervoets wel niet dat hij is? Tegen mensen van de catering roepen dat hun eten niet te vreten is, zijn collega’s toebijten dat ze nog niet tot aan zijn enkels komen, scheldend over de set lopen … we hebben er genoeg van’, foeterde iemand. Bij Dag Allemaal besloten ze de toffe peer even op te bellen. ‘Allemaal leugens’, luidde zijn reactie, waarop hij de hoorn in de haak gooide.

Grande, groter, grootst

Grande, groter, grootst © Isopix

Ariana Grande is een rijzende ster. Concertzalen lopen vol voor de jonge Amerikaanse en dan gaat een mens al eens naast zijn schoenen lopen. Zo ook Ariana, die bij veel van haar landgenoten hoog scoort op de truttigheidsmeter. Een Instagrampost als zou ze ‘de hardst werkende 23-jarige ter wereld’ zijn, hielp de zaken niet vooruit. Verder wil hare Majesteit Grande gedragen worden wanneer ze te vermoeid is om te lopen, wenst ze enkel van haar linkerkant te worden gefilmd en wekte haar uitroep ‘Ik haat Amerika’ verontwaardigde reacties op. De kroon op het werk was een woede-aanval waarbij ze ‘Ik wil dat mijn fans sterven’ gilde, waarna enkele van die fans fijntjes opmerkten dat ze mensen verwenste die een fortuin betalen voor haar concerttickets.

Het plebs moet opzij

Het plebs moet opzij © Isopix

Zangeres Pink meet zich graag het imago aan van rebel die zich afzet tegen de gevestigde orde. In de roddelblaadjes viel te noteren dat ze zich soms zelf gedraagt als lid van die gevestigde orde. Een opmerkzame klant had haar bijvoorbeeld herkend in een bar toen ze weigerde om aan te schuiven voor haar koffie: ‘Weet je wel wie ik ben? Ik ga niet in de rij staan zoals de rest’, riep ze tegen de mensen voor haar.

Wassen en knippen graag, en snel een beetje!

Wassen en knippen graag, en snel een beetje! © Photonews

Ex-acteur en voormalig politicus Guy Van Sande is tegenwoordig verwikkeld in minder frisse zaken, maar toen hij nog een tv-gezicht was maakte hij zich ook niet altijd even populair. Zo had hij even iets met ex-Miss België Sandra Joine, maar dat liep al snel spaak: ‘Er kwam een man op tv van wie ik de naam niet kende en voor Guy was dat voldoende om te concluderen dat ik niet op zijn niveau zit. Er kwam een woordenwisseling van en hij zette me op straat. Letterlijk, in de vrieskou’, vertelde Sandra in de boekskes. Ook bij de kapper hadden ze schoon genoeg van het divagedrag van Van Sande: hij vond dat hij te lang moest wachten en zou een knipbeweging naar één van de kapsters gemaakt hebben, wat de andere aanwezigen flink irriteerde: ‘We hebben hem aan de deur gezet. Ik hoef geen BV's met zo’n attitude. Hij is hier drie keer geweest, en iedere keer had hij zo'n air van: 'hier ben ik!' Die jongen moet weer met zijn twee voeten op de grond belanden’, laat de zaakvoerder van het kapsalon weten. ‘Ik werd niet buitengegooid, ik ben zelf opgestapt omdat ik te lang moest wachten. Door mijn looks ben ik een schietschijf voor roddels’, reageerde Van Sande.

I’m Just Jenny from the Block

I’m Just Jenny from the Block © Photonews

Als we de journalisten die reeds de eer hadden om Jennifer Lopez te interviewen mogen geloven, is ze niet om aan te spreken. Daar komt nog eens bij dat ze bizarre eisen stelt wat de omkadering van haar shows, actes de présence en interviews betreft: zo wil ze alleen maar wit eten geserveerd krijgen en giet ze haar koffie weg als die niet tegen de klok in geroerd werd.

Je moet het eens meegemaakt hebben, zo’n meet & greet!

Je moet het eens meegemaakt hebben, zo’n meet & greet! © Isopix

‘Die Rihanna, zou dat een vriendelijke juffrouw zijn of niet?’ Menig fan van de R&B-superster uit Barbados stelt zich die vraag en dus voelde een ontgoochelde liefhebber van haar muziek de nood om zijn verhaal te delen op het web. ‘Mensen die ik ken wonnen tickets en een ontmoeting met haar. Toen ze Rihanna te zien kregen, bleef die met haar rug naar hen op haar stoel zitten. Ze vroegen haar om een handtekening, maar één van haar medewerkers moest die vervalsen omdat ze geen zin had om de pen op te heffen. Ze sprak geen woord. Thuis hebben ze al haar cd’s in de vuilnisbak gekieperd’, schreef hij.

Monique!

Monique! © Photonews

De meningen over Steve Tielens zijn verdeeld: de fans van de Rumstse schlagerzanger omschrijven hem als een minzame, bescheiden jongeman; kijkers van ‘The Show Must Go On’ zijn een andere mening toegedaan. Zijn assistente Monique kreeg het in dat VIER-programma zwaar te verduren: uitspraken als ‘Dep mijn zweet eens af’ en ‘Monique, wat ligt die drol daar nog te doen’ deden menig wenkbrauw fronsen, maar de woede waarin Tielens ontstak toen de arme vrouw de verkeerde broek had klaargelegd, sloeg alles. ‘Eigenlijk best gek dat het ego van Steve Tielens in zo’n klein feestzaaltje past’, twitterde iemand. Het grote publiek kent olijke Steve vooral van de hit ‘Het is weer Couckenback’, die hij samen met Marc Coucke inblikte.

Kim > Karrueche

Kim > Karrueche © Instagram

Eén van de grote talenten van Kimberly Noel Kardashian is - naast de ideale vrouw voor Kanye West zijn - foto’s van zichzelf, al dan niet naakt, op het wereldwijde web gooien. Een champagneglas op je achterste zetten: het is niet iedereen gegeven, maar Kim kan het. Soms laat ze zich ook van haar minder fraaie kant zien: zo weigerde ze een foto met Karrueche Tran, de ex-vriendin van rapper Chris Brown. Die zou volgens Kardashian van een iets te laag allooi zijn om recht te hebben op een kiekje met haar.

Kiefer Sutherland

Kiefer Sutherland © Isopix

Acteur Freddie Prinze Jr. nam geen blad voor de mond en vertelde de persmensen recht voor de raap dat er met zijn collega Kiefer Sutherland geen land te bezeilen viel. De heren werkten samen op de set van de actieserie 24. ‘Die kerel was een nachtmerrie. De meest onprofessionele man met wie ik ooit werkte. Ik wilde stoppen met acteren nadat ik met hem moest samenwerken’, liet hij weten. Kiefer stond volgens hem meermaals ladderzat op de set en sloot zich op in z’n trailer terwijl de rest van de opnameploeg wachtte tot hij zin had om buiten te komen.

Justin Bieber

Justin Bieber © Photonews

Justin Bieber is geen onschuldig tienersterretje meer. De jongeman besmeurde de gevel van z’n buurman met eieren, bekladde andermans eigendom met graffiti, bazuinde rond dat hij z’n fans beu was, verliet microfoongooiend het podium omdat hij geen zin meer had om op te treden en noemde een vrouwelijke fan in bikini die hem benaderde een walvis.
 

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook