De lekkerste showbizzhapjes van de week

In BV-land en Hollywood valt er altijd wel wat te beleven!

De lekkerste showbizzhapjes van de week

Matthias Schoenaerts werd getipt als de nieuwe James Bond, Belle Perez gaf toe dat ze botox gebruikte, Britney Spears gooide een naaktfoto op het web en Temptation Island-verleider Ken vertelt in Dag Allemaal dat hij zich vroeger liet onderhouden door oudere vrouwen. Lees er hier alles over!

Gaat Matthias Schoenaerts de nieuwe James Bond worden?

Gaat Matthias Schoenaerts de nieuwe James Bond worden? © Photonews

De eerste Belgische acteur die in de huid van James Bond kruipt, is dat iets voor binnenkort? Volgens de boekskes alvast wel. Niemand minder dan Matthias Schoenaerts zou in de running zijn om ’s werelds beroemdste spion gestalte te geven. ‘Het perfecte accent, de perfecte klasse’, was één van de omschrijvingen in de pers. ‘Ze hebben ons nog niet gecontacteerd’, vertelt de manager van Matthias. Het is zelfs nog niet zeker of er al een andere 007 komt, want Daniel Craig wilde er eerst de brui aan geven maar lijkt nu toch nog zin te hebben in een Bondfilm.

'Ja, ik gebruikte botox'

'Ja, ik gebruikte botox' © Photonews

Op botoxgebruik rust nog steeds een taboe: Lieven Van Gils wilde voor z’n talkshow een BV strikken die het betere renovatiewerk liet uitvoeren en pleegde daarom een hele reeks telefoontjes, maar bijna niemand wilde erover praten. Belle Perez kwam er wel openlijk voor uit. ‘Ik ben er een zestal jaar geleden mee begonnen, toen ik mezelf voor mijn verjaardag een behandeling cadeau deed. Ik moest wel een drempel over, want ik ben ontzettend bang voor spuiten. Botox bleek de oplossing voor mijn vermoeide blik en zware oogleden’, aldus Belle.

Britney Spears gooit naaktfoto online

Britney Spears gooit naaktfoto online © Instagram

Britney Spears voelt zich kiplekker en dus doet ze wat je dan tegenwoordig hoort te doen als Hollywoodster: een kiekje delen waarop weinig – of in dit geval geen – textiel te zien is. Britney plaatste er geen commentaar onder, maar wil haar fans zo wellicht tonen dat ze in prima conditie is. De Amerikaanse zangeres staat tegenwoordig elke avond op het podium met de ‘Piece of Me’-show in Las Vegas.

‘Ik liet me onderhouden door oudere vrouwen’

‘Ik liet me onderhouden door oudere vrouwen’ © SBS Belgium

De Nederlandse verleider Ken is dit jaar de vrouwenmagneet van Temptation Island. In Dag Allemaal verklapt hij dat hij z’n pijlen vroeger op oudere dames richtte en zo mee van hun zuurverdiende centen genoot. ‘In Nederland kan je geld lenen van de overheid als studiefinanciering. Met dat geld ging ik op restaurant, bezocht ik discotheken en versierde ik oudere vrouwen die carrière maakten. Bij hen lag ik goed in de markt. Terwijl zij uit werken waren, genoot ik van het goede leven en van hun geld’, geeft de singer-songwriter ootmoedig toe. ‘Ik zou nu niet meer willen leven op kosten van een vrouw. Ik heb ook mijn trots, weet je. Als ik nu een date heb, betaal ik’, gaat hij verder. Voor een serieuze relatie is Ken naar eigen zeggen nog niet klaar: ‘Ik zeg er niets over tijdens de eerste date natuurlijk, maar nadien vertel ik hen wel dat het waarschijnlijk niet voor eeuwig is’, besluit hij.

An Lemmens ontgoocheld in de VRT

An Lemmens ontgoocheld in de VRT © Photonews

An Lemmens heeft een hart voor dieren en ze had dan ook veel verwacht van een reportage over bedenkelijke praktijken bij hondenfokkers, die door Eén zou worden uitgezonden in het programma Pano. Na afloop reageerde ze echter bijzonder ontgoocheld: ‘Ze zouden een undercoverreportage brengen over illegale import van honden uit het Oostblok. Dat er op dat vlak een probleem is weten we ondertussen, maar doen alsof de problemen enkel uit Oost-Europa komen en alle Belgische kwekers zuiver op de graat zijn en ze ook nog aanprijzen, kan er bij mij niet in. Zolang de hond in België geboren is, zal het wel ok zijn. Echt niet. Wantoestanden doen zich op grote schaal voor, ook bij Belgische kwekers. Wat een gemiste kans’, foeterde ze

Jennifer Lopez ontkent obsessie voor jongere mannen

Jennifer Lopez ontkent obsessie voor jongere mannen © Photonews

Jennifer Lopez wil komaf maken met haar imago van ouwe geit die nog een groen blaadje lust. Ze zoekt niet naar toyboys, ze ‘overkomen’ haar gewoon. Dat vertelde ze in de talkshow van Ellen DeGeneres. ‘Mannen hoeven niet per se jonger dan mij te zijn. Ik kom mensen tegen en als ik iets met hen heb, dan is het zo. Het is me om de persoon te doen. Daar heeft zijn leeftijd niets mee te maken. Mijn relatie met Casper Smart was de eerste met een jongere man en ik kreeg meteen een etiket opgeplakt’, aldus Jenny from the Block. Tegenwoordig koppelen de roddelboekjes Jennifer – die 47 lentes telt – aan rapper Drake, een broekje van amper 30.

Een uurtje Pommeline kost 450 euro

Een uurtje Pommeline kost 450 euro © SBS Belgium

Wie zijn favoriete Temptation Island-deelnemer wil uitnodigen voor een feestje, moet flink wat geld op tafel leggen. Het managementbureau dat hun actes de présence regelt heeft de prijs bepaald op 450 euro per persoon. Daar komen ze een uurtje voor opdraven, maar verder doen ze niets. Je kan ook een groepspakket boeken, maar niet alle deelnemers kunnen samen langskomen. Ook vorig jaar waren dat soort praktijken aan de orde, al kostte het wel iets minder: Jill die altijd krijgt wat ze wil verdiende 375 euro per gastoptreden, Marvin kwam al een biertje drinken voor de spotprijs van 150 euro.

Rihanna krijgt onderscheiding Harvard

Rihanna krijgt onderscheiding Harvard © Photonews

Rihanna krijgt voor haar humanitaire werk een prijs van de universiteit van Harvard. Dat stond te lezen in People Magazine. Ze mag de Peter J. Gomes Humanitarian Award in haar vitrinekast zetten. De zangeres heeft een eigen liefdadigheidsinstelling, de Clara Lionel Foundation, die zich onder meer inzet voor beter onderwijs in Afrika. In het verleden namen onder meer Ban Ki-Moon en Lionel Richie de prijs in ontvangst.

Kanye West kreeg standbeeld

Kanye West kreeg standbeeld © Photonews

De nieuwste blikvanger voor toeristen in Hollywood is een goudkleurig standbeeld van Kanye West. Het staat voor het Dolby Theatre, waar de Oscars worden uitgereikt. Het beeld van Kanye draagt kettingen, sportschoenen en een doornenkroon en is voorzien van een plaatje met het opschrift 'False Idol'. ‘Ik werd geïnspireerd door de verwachtingen die we van onze idolen hebben. We vergeten daarbij vaak dat ze gewoon mensen blijven, met al hun gebreken. En als ze falen in het waarmaken van onze verwachtingen worden ze gekruisigd’, vertelt de kunstenaar, die anoniem wil blijven en zich ‘Plastic Jesus’ noemt. Of West blij is met het beeld, valt te betwijfelen.

Josje valt op in doorkijkoutfit op première ‘Allemaal Familie’

Josje valt op in doorkijkoutfit op première ‘Allemaal Familie’ © Instagram

De romantische komedie ‘Allemaal Familie’ is in première gegaan. Op de rode loper tekenden heel wat BV’s present. Vooral Josje viel op in haar doorkijkjurk. In ‘Allemaal Familie’ acteren onder meer Nathalie Meskens, Bill Barberis, Steve Geerts, Tom Audenaert, Gilda de Bal, Bob De Moor, Wouter Hendrickx en Inge Paulussen.
 

Kate Middleton gebruikt chocoladepasta als gezichtsmasker

Kate Middleton gebruikt chocoladepasta als gezichtsmasker © Photonews

Kate Middleton is in het Verenigd Koninkrijk een rolmodel. Loopt de echtgenote van Prins William op een dag rond in een oranje broek, dan wil de helft van haar vrouwelijke landgenoten ook zo’n kledingstuk. Dus is het lachen geblazen nu Kate op het lumineuze idee kwam om chocopasta te gebruiken als gezichtsmasker. Een suikerbehandeling zou volgens sommigen weldadig zijn voor de huid. Dermatologen waarschuwen enthousiaste chocosmeersters: ‘Je kan er een acne-aanval van krijgen. Eet het liever op’, spraken ze in koor.

Oplichters Jeroen Meus veroordeeld

Oplichters Jeroen Meus veroordeeld © Isopix

Een vrouw en twee manspersonen zijn door de correctionele rechtbank van Leuven veroordeeld omdat ze Jeroen Meus hebben opgelicht. Ze vervalsten 3 facturen en troggelden de populaire tv-kok zo 9075 euro af. De vrouw krijgt een taakstraf, de heer A moet vijftien maanden de cel in en de heer B achttien maanden. J. Meus kreeg een schadevergoeding.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook