Showbizznieuws heet van de naald

Showbizznieuws heet van de naald

Eén kaapt Philippe Geubels weg voor de neus van de concurrentie, de Oscars werden gekleurd door verkeerde enveloppen en hoge splitten, Bill Barberis laat weten dat bedscènes z'n specialiteit zijn en het gaat Beau Séjour-acteur Joren Seldeslachts voor de wind, ook al liep het ooit bijna verkeerd af na een slechte paddenstoelentrip. Lees er hier alles over!

Philippe Geubels naar Eén

Philippe Geubels naar Eén © Photonews

De openbare omroep heeft haar concurrenten een flinke pad in de korf gezet: Philippe Geubels gaat de komende vier jaar aan de slag voor Eén. De minzame stand-upcomedian uit Boechout zal zowel op als achter het scherm meewerken aan een hele rist programma’s. Hij maakt onder meer ‘Taboe’, een mengelmoes van een reportagemagazine en comedy over minderheden waarmee niet gelachen mag worden, want ‘tegenwoordig mag je nergens meer mee lachen’, dixit Philippe. ‘Zoals mijn grootvader altijd zei: een kip loopt nooit zomaar door de woestijn. Dit is de zender waar ik me het best bij voelde. Ik zal hard moeten werken’, vertelt Geubels op licht enthousiaste doch gekende droge wijze. Het feit dat hij voor Eén kiest terwijl twee commerciële zenders - VIER en vtm - met een lucratief contract klaarstonden, deed wenkbrauwen fronsen. Het betekent wellicht dat er een enorme som geld gemoeid is met de overeenkomst.

Verkeerde enveloppen en allesonthullende splitten op de Oscars

Verkeerde enveloppen en allesonthullende splitten op de Oscars © Photonews

We weten het ondertussen: de Oscarceremonie liep niet van een leien dakje. La La Land kwam verkeerdelijk uit de enveloppe als winnaar van het beeldje voor beste film, een vrouwelijke producer werd onterecht doodverklaard en de kijkcijfers zijn in vrije val: in 2000 lokte de show nog 46,5 miljoen kijklustigen, tegenover 32,9 miljoen mensen dit jaar. Gelukkig zorgden de roddelblaadjes nog voor wat afleiding, onder meer door actrice Blanca Blanco op te voeren. Die arriveerde op de rode loper in een gewaagd kleed waaronder ze niets droeg. Ze kreeg het even warm toen ze per ongeluk een positie aannam waardoor ze de verzamelde pers een blik op haar edele delen gunde.

'Meryl Streep is een beetje gierig'

'Meryl Streep is een beetje gierig' © Photonews

Dat de Oscargenomineerden overladen worden met peperdure cadeaus is ook geen geheim meer. De dames en heren worden zelfs betaald voor de kleren die ze dragen. Bij Meryl Streep was dat niet meer het geval: zij kreeg haar jurk gewoon gratis van Karl Lagerfeld. Ze bedankte feestelijk voor zijn creatie, wat bij Lagerfeld op weinig begrip kon rekenen: ‘Ze krijgt haar outfit gratis toegestopt maar da’s niet goed genoeg, ze wil er nog extra geld voor. En dus draagt ze 'm niet. Een fantastische actrice, maar wel een beetje gierig’, merkt de modeontwerper fijntjes op. Volgens de styliste van Streep kraamt Lagerfeld onzin uit: ‘Ze laat zich nooit betalen om een jurk te dragen. We hebben gewoon een andere ontwerper gekozen’, klonk haar reactie.
 

‘Op mijn twaalfde zette ik al handtekeningen op borsten’

‘Op mijn twaalfde zette ik al handtekeningen op borsten’ © Isopix

Joren Seldeslachts speelt momenteel de rol van z’n leven als Charlie in de spannende serie Beau Séjour. Het ging de jongeman echter niet altijd voor de wind, vertelt hij in een Humo-interview: ‘Tijdens mijn studies had ik een fameuze inzinking. Ik gebruikte softdrugs en kwam in een angstpsychose terecht. Het is allemaal begonnen met een slechte paddenstoelentrip. Daarna ben ik met drugs gestopt; mijn vriendin heeft me erdoor geholpen’, aldus Joren, die al op z’n twaalfde begon te acteren in de jeugdserie Blinker. ‘Tof dat ik toen al handtekeningen op meisjesborsten mocht zetten, maar dat ze op straat altijd Blinker naar me riepen vond ik maar niks’, gaat de acteur verder. Hij blijkt verder bijzonder bescheiden te zijn: ‘Is het voor mij, moeten jullie niet bij iemand anders zijn?’, was zijn reactie toen de lieden van Humo hem opbelden.

Davy Gilles pist nooit meer naast de pot

Davy Gilles pist nooit meer naast de pot © Photonews

Davy Gilles wil een streep trekken onder zijn wilde periode. De Romeo ging meermaals vreemd en verscheen in de boekskes met uitspraken als ‘Ik ben niet met haar naar bed geweest, het gebeurde in open lucht’ en ‘Natuurlijk had ik nooit condooms bij, dacht je misschien dat ik het met voorbedachten rade deed?’. Nu wil hij definitief schoon schip maken bij vrouwlief: ‘Verliefde fans interesseren me niet meer. Ik probeer de problemen die Sasha en ik hebben gehad als een pluspunt te zien. En dat is het ook, want we hebben ze overwonnen. Praten helpt. Mensen vertellen me soms dat we een voorbeeld voor hen zijn. Da’s heel speciaal voor me', aldus Davy, die een zoon heeft uit een buitenechtelijke relatie.

Tom Waes samen met Nederlandse Anna Drijver in nieuwe misdaadserie

Tom Waes samen met Nederlandse Anna Drijver in nieuwe misdaadserie © Photonews

Tom Waes gaat acteren in de nieuwe fictiereeks Undercover, die volgend jaar op het scherm komt bij Eén. Hij vormt een speurdersduo met de Nederlandse Anna Drijver. ‘Deze reeks vertelt een razend spannend verhaal met humor en de personages zitten onwaarschijnlijk goed in elkaar’, liet de actrice weten. De opnames zullen naar verluidt doorgaan in Antwerpen.

Katy Perry en Orlando Bloom nemen een pauze

Katy Perry en Orlando Bloom nemen een pauze © Photonews

De woordvoerders van Katy Perry en Orlando Bloom laten weten dat de twee een relatiepauze inlassen. ‘Ze willen elkaar wat ruimte geven’, klinkt het. Vorig jaar vertoonden Katy en Orlando zich voor het eerst samen tijdens de uitreiking van de Golden Globes. Er ontstond de nodige hilariteit nadat de paparazzi plaatjes schoten van de acteur die in Italië aan naaktpeddelen deed, terwijl Katy naast hem rustig van een blikje bier slurpte. Dat soort foto’s zullen we dus voorlopig niet meer zien. ‘Het werd nooit echt serieus tussen hen', beweert een insider.

'Bedscènes zijn mijn specialiteit'

'Bedscènes zijn mijn specialiteit' © Photonews

De fans van Thuis mopperen omdat Bill 'Toon' Barberis verdwijnt uit hun favoriete soap. Toon dook in het feuilleton met een hele resem vrouwen in bed. Hij heeft weinig problemen met dat soort acteerprestaties: ‘Bedscènes zijn mijn specialiteit. Je moet gewoon een klik hebben, de rest komt vanzelf’, steekt hij van wal. Ook nu hij in de film ‘Allemaal Familie’ te zien is, is het weer raak: zijn bedpartner heet dit keer Tanya Zabarylo, en da’s toevallig zijn vriendin. ‘Tanya en ik kennen elkaar door en door. Ik mocht mijn hand eender waar leggen, zonder vooraf te polsen of dat wel oké was’, vertelt Barberis.

Jelle Cleymans en vriendin uit elkaar

Jelle Cleymans en vriendin uit elkaar © Photonews

Jelle Cleymans en zijn vriendin Katrien houden het voor bekeken. Dat gebeurde al een hele tijd geleden, maar pas nu praat Jelle over de breuk. Hun relatie duurde 10 jaar. ‘Negen maanden geleden hebben wij samen beslist om uit elkaar te gaan. Er is geen derde partij in het spel. We blijven vrienden’, vertelt hij in Dag Allemaal.

Snelheidsduivel Willy Naessens krijgt boete en rijverbod

Snelheidsduivel Willy Naessens krijgt boete en rijverbod © Photonews

Willy Naessens, de rijke ondernemer die bekend is van ‘The Sky Is The Limit’, is er gloeiend bij: Hij moet flink dokken voor een snelheidsovertreding in Knokke. Dat heeft de Brugse rechtbank beslist. Naessens zoefde met z’n Bentley aan meer dan 90 kilometer per uur door de bebouwde kom, waar 50 is toegestaan. Hij vloog de bon op en moest voor de rechtbank verschijnen, maar kwam niet opdagen. Het kost hem 180 euro en 15 dagen rijverbod.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook