Eens waren ze sterren, nu hebben ze een gewone job

Sommige Hollywoodsterren zijn ooit begonnen als kapper, toiletdame, balpennenverkoper of buschauffeur. Maar het kan ook omgekeerd. Deze mensen waren ooit echte sterren, maar hebben nu een doodgewone job. En daar zijn ze zeker niet ongelukkig om.

Eens waren ze sterren, nu hebben ze een gewone job © Alex Watt - Photo News


Op de foto : M.C. Hammer, Liam Gallagher en Tom Selleck

Peter Ostrum

Peter Ostrum © Steve Granitz/WireImage - Photofest


'Willy Wonka & the Chocolate Factory' uit 1971 is een van de populairste filmklassiekers ooit en de toen 12-jarige Peter Ostrum, die de rol van Charlie Bucket speelde, groeide uit tot publiekslieveling. Toch ambieerde Peter geen filmcarrière. Integendeel, zijn echte passie ging uit naar paarden. Uiteindelijk studeerde hij voor dierenarts en behaalde zijn diploma in 1984. Sindsdien oefent de nu 59-jarige Ostrum die job met veel enthousiasme uit. Hij specialiseerde zich in paarden en koeien.


Kirk Cameron

Kirk Cameron © Imdb


Voormalig Growing Pains-acteur Kirk Cameron bekeerde zich op 17-jarige leeftijd tot het Evangelische Christendom en gaat nu door het leven als predikant en auteur van Bijbels geïnspireerde boeken. Cameron speelde van 1985 tot en met 1992 in de succesvolle comedyserie Growing Pains.


Tom Selleck

Tom Selleck © Imdb


Tom Selleck kennen we vooral als Thomas Magnum uit de detectiveserie Magnum, P.I. Hij speelde daarnaast in tal van films en tv-series, maar echt ontspannen doet hij tussen de avocado's. Tom Selleck heeft namelijk een landgoed van 65 hectare in Hidden Valley en runt een avocadoboerderij van 20 hectare.


Nikki Blonsky

Nikki Blonsky © Mike Halloran/Zuma Press/Photo News

Hairspray-actrice Nikki Blonsky kwam na de film uit 2007 nog nauwelijks aan de bak. Ze gooide het over een andere boeg en werd haarstyliste en kapster in Great Neck, New York.

Liam Gallagher

Liam Gallagher © Yui Mok/Empics Entertainment/Photo News


Nadat zijn broer Noel de groep Oasis verliet om zich toe te leggen op zijn solocarrière, richtte Liam de band Beady Eye op. Dat was niet echt een succes en na twee albums gaven de bandleden er de brui aan. Tegenwoordig runt Liam het redelijk winstgevende Londense modelabel Pretty Green.


Tony Danza

Tony Danza © Steven Bergman/Empics Entertainment/Photo News


Tony Danza, vooral bekend van de tv-series 'Taxi' en 'Who's the Boss', is tegenwoordig aan de slag als leraar Engels aan de Philadelphia Northeast High School. Danza, die met een bachelor geschiedenis geen lerarenbevoegdheid heeft, moest wel eerst toelatingsexamen doen.


Chris Owen

Chris Owen © Imdb

American Pie-acteur Chris Owen verdient tegenwoordig de kost al ober in een sushirestaurant.

Vanilla Ice

Vanilla Ice © Ajm/Empics Entertainment/Photo News


Vanilla Ice scoorde in de jaren negentig een wereldhit met 'Ice Ice Baby' en kende als eerste blanke rapper commercieel succes. In diezelfde periode had hij ook een kortstondige relatie met Madonna. Hij probeerde het ook nog even als acteur, professionele motorcrosser én videogame-personage.  Later muziekwerk werd een flop en Vanilla Ice stapte over naar de televisie. Hij is nu vooral bekend als tv-klusjesman en renoveert huizen voor de camera. Maar ook zonder dat de camera's draaien doet Robert Van Winkle, zoals de echte naam van Vanilla Ice luidt, gouden zaken in de immobiliënsector.


M.C. Hammer

M.C. Hammer © Wikipedia


MC Hammer, ofwel Stanley Kirk Burrell, is een Amerikaans rapper die vooral begin jaren '90 enkele wereldhits scoorde. Nadien legde hij zich toe op zijn eigen muzieklabel en bleef hij vooral online actief in de muziekwereld. Vandaag verdient hij de kost als voorganger bij bruiloften en ontwikkelt hij iPad apps en geeft lezingen over nieuwe media.


Jeff Cohen

Jeff Cohen © Imdb


'The Goonies', een avonturenfilm van Steven Spielberg uit 1985, betekende de start van een veelbelovende filmcarrière voor een aantal van de jonge acteurs. Al gold dat niet voor de toen 10-jarige Jeff Cohen, die de rol vertolkte van de ietwat corpulente kluns Chunk, de grapjas van de Goonies-bende. Cohen ging rechten studeren aan de University of California in Berkeley en is nu partner in zijn eigen advocatenbureau Cohen Gardner LLC. Hij is vooral werkzaam in de entertainmentsector en dus maakt hij van zijn Goonies-verleden geen enkel geheim. Hij heeft zelfs een tekening van hem als Chunk in zijn typische Hawaï-hemd in zijn kantoor hangen: "Mijn cliënten krijgen er een kick van als ze weten dat hun advocaat Chunk is. Ze vinden dat leuk", aldus Cohen.


Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook