Nu in de zalen (8 maart)

In dit dossier vind je niet enkel de nieuwe releases van deze week, maar ook de blockbusters die nog steeds in de zalen draaien. Zo mis je geen enkele goede film!

Kong: Skull Island

Kong: Skull Island

Een team van ontdekkingsreizigers komt bij elkaar om een nog niet in kaart gebracht eiland te onderzoeken. Ze weten echter niet dat dit eiland in de Stille Oceaan, zowel prachtig als verraderlijk, het domein van de mythische Kong is.

Regisseur : Jordan Vogt-Roberts
Met : Tom Hiddleston, Brie Larson, Samuel L. Jackson, John Goodman
Genre : Actie, Avontuur

Deze film heeft een score van 8.1 op IMDb.

Miss Sloane

Miss Sloane

Briljant, zelfverzekerd en gewetenloos. Elizabeth Sloane is een van de machtigste en meest gewilde lobbyisten in Washington. Om winst te behalen voor haar cliënten laat ze zich nergens door tegenhouden. Maar als het hoofd van de machtige wapenlobby haar om hulp vraagt bij het tegenhouden van een controversieel wetsvoorstel, keert ze zich tegen hem. Elizabeth sluit zich aan bij een klein kantoor waar ze op de toppen van haar kunnen de juridische en ethische grenzen tot het uiterste rekt om de wet erdoor te krijgen. De succesvolle Sloane wordt gedwongen om genadeloos te zijn en haar eigen carrière en die van anderen op het spel te zetten in de bikkelharde campagne tegen de haast almachtige wapenlobby.

Regisseur : John Madden
Met : Jessica Chastain, Mark Strong, John Lithgow
Genre : Thriller, Drama

Deze film heeft een score van 6.6 op IMDb.

Win een duoticket voor de thriller ‘Miss Sloane’!

Noces

Noces

Zahira, een 18-jarige Belgisch-Pakistaanse, heeft een heel sterke familieband tot de dag dat haar een traditioneel huwelijk wordt opgelegd. Verscheurd door deze eis van haar ouders, welke botst met haar westerse levenswijze en haar hang naar vrijheid, rekent ze op de steun van Amir, haar oudere broer en toeverlaat.

Regisseur : Stephan Streker
Met : Babak Karimi, Lina El Arabi, Sébastien Houbani
Genre : Drama

Deze film heeft een score van 7.4 op IMDb.

Top 5: 1. Logan

Top 5: 1. Logan

In de nabije toekomst ontfermt een vermoeide Logan zich over de zieke Professor X in een schuilplaats op de grens met Mexico. Logan probeert zich te verschuilen voor de wereld en zijn nalatenschap. Maar als een jonge mutant op de vlucht voor duistere krachten zijn pad kruist, kan hij zich niet langer verstoppen.

Regisseur : James Mangold
Met : Hugh Jackman, Patrick Stewart, Dafne Keen, Boyd Holbrook
Genre : Science fiction, Actie

Deze film heeft een score van 9.6 op IMDb.

Top 5: 2. Fifty Shades Darker

Top 5: 2. Fifty Shades Darker

Ana en Christian zijn uit elkaar en Ana neemt een nieuwe baan aan als assistente van uitgever Jack Hyde. Ze mist Christian echter zo erg dat ze niet kan eten, steeds meer vermagert en niet normaal functioneert.. Als ze hem tijdens een expositie weer ontmoet, slaat de vonk meteen weer over. Christian ergert zich echter aan Hyde en probeert hem in alles dwars te zitten, tot groot ongenoegen van Ana.

Regisseur : James Foley
Met : Dakota Johnson, Jamie Dornan, Kim Basinger, Marcia Gay Harden
Genre : Liefde / romantiek, Drama

Deze film heeft een score van 4.8 op IMDb.

Top 5: 3. La La Land

Top 5: 3. La La Land

Mia droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door rent ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen en droomt van een eigen jazzclub. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg. Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood? La La Land is een moderne variant op de klassieke Hollywoodmusical en een ode aan iedereen die durft te dromen.

Regisseur : Damien Chazelle
Met : Ryan Gosling, Emma Stone, Jonathan Kimble Simmons, Rosemarie DeWitt
Genre : Musical

Deze film heeft een score van 8.8 op IMDb.

De beste musicalfilms aller tijden

Top 5: 4. John Wick 2

Top 5: 4. John Wick 2

De legendarische sluipmoordenaar John Wick moet zijn pensioen uitstellen, wanneer een oud-collega de macht over een schimmige Italiaanse organisatie probeert te grijpen. Gebonden door een bloed-eed om hem te helpen, reist John af naar Rome. Daar komt hij tegenover de beste moordenaars ter wereld te staan in een bloedstollende strijd vol adrenaline die de non-stop actie van het origineel naar een geheel nieuw level tilt.

Regisseur : Chad Stahelski
Met : Keanu Reeves, Ruby Rose, Ian McShane, Bridget Moynahan
Genre : Actie

Deze film heeft een score van 8.3 op IMDb.

Top 5: 5. Split

Top 5: 5. Split

Kevin, die lijdt aan een meervoudige persoonlijkheidsstoornis, wordt door een van de persoonlijkheden die in hem leeft, aangezet tot het ontvoeren van drie tienermeisjes waaronder de scherpzinnige Casey. Samen met zijn vertrouwde psychiater Dr. Fletcher moet Kevin een overlevingsstrijd voeren met alle persoonlijkheden die in hem schuilen.

Regisseur : M. Night Shyamalan
Met : James McAvoy, Anya Taylor-Joy, Betty Buckley, Haley Lu Richardson, Kim Director
Genre : Thriller, Horror

Deze film heeft een score van 7.5 op IMDb.

De tops en flops van M. Night Shyamalan

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook