Het sappigste showbizznieuws van de week

Hoge bomen vangen veel wind. Waar hield de bekende medemens zich de afgelopen dagen mee bezig?

Het sappigste showbizznieuws van de week


Voetballer Dries Mertens en zijn vrouw Katrin Kerkhofs gaan tijdelijk uit elkaar, Steve Tielens dient klacht in tegen een stalker maar die beweert dat de charmezanger van hem profiteerde, Glenn van Get Ready had ooit een relatie met zangeres Petra en Emma Watson reageert op de commotie die ontstond nadat ze schaarsgekleed poseerde voor het magazine Vanity Fair. Lees er hier alles over!

Dries Mertens en Katrin Kerkhofs uit elkaar?

Dries Mertens en Katrin Kerkhofs uit elkaar? © Photonews


Er zit een haar in de boter tussen Dries Mertens en Katrin Kerkhofs. De twee gaan – minstens voor een tijdje – uit elkaar. De voetballer, die momenteel hoge toppen scheert bij SSC Napoli, blijft in Italïe, terwijl Katrin terugkeerde naar haar geboortestad Leuven. Het was voetbalfans al opgevallen dat hij geen hartjesgebaar meer maakte, een geste waarmee hij zijn vrouw na elk doelpunt verblijdde. In de plaats daarvan kuste hij de camera en imiteerde hij een urinerende hond met behulp van de hoekschopvlag. Dat hondenfantasietje lokte heel wat negatieve reacties uit. Zijn echtgenote liet zich onlangs nog opmerken toen ze het er niet onaardig vanaf bracht in ‘De Slimste Mens Ter Wereld’.

Steve Tielens dient klacht in tegen stalker

Steve Tielens dient klacht in tegen stalker © Photonews


Steve Tielens meldde in de pers dat hij klacht indient tegen een stalker. De man zou hem al enkele maanden het bloed onder de nagels vandaan halen door hem lastig te vallen en rond te bazuinen dat hij een relatie heeft met de charmezanger. ‘Hij viel Monique en mijn assistent aan en duikt op in fitnesscentra, bij de kapper en in tavernes waar ik kom. Hij bestookt me op Facebook met foto's en berichten en vroeg me mee naar de sauna. Die jongen is ziek in zijn hoofd’, aldus Tielens. Ook Monique legde een klacht neer tegen de man. Bij de vermeende stalker weerklinkt een ander geluid: 'Ik betaalde de apothekersrekening, het internetabonnement en het parfum van Steve en ik sponsorde zijn evenementen. Toen ik de geldkraan dichtdraaide, verzuurde de relatie', vertelt hij.

Glenn Van Get Ready had een relatie met zangeres Petra

Glenn Van Get Ready had een relatie met zangeres Petra © Photonews


In de succesperiode van Get Ready deed het hardnekkige gerucht de ronde dat groepslid Glenn iets had met zangeres Petra. Nu reageert hij eindelijk: ‘Petra en ik kwamen meer dan gewoon goed overeen, ja. We hebben weleens gekust, maar ik was in die periode eigenlijk met Koen. Ik wist toen nog niet goed of ik op mannen of op vrouwen viel’, vertelt Glenn. Koen reageert: ‘Het was de periode dat de gsm's stilaan opkwamen. Op het schermpje van Glenn verscheen altijd: '007'. Ik dacht dat het een foutmelding was en zei tegen Glenn: 'Ge moet die gsm laten repareren.' Maar die '007' blééf maar terugkomen en Glenn deed heel geheimzinnig. Dus werd ik achterdochtig. De waarheid kwam aan het licht toen Petra het nummer ‘Ik droom’ uitbracht, dat was opgedragen aan Glenn. Ze hadden dus echt iets met elkaar’, besluit hij.

Commotie over naaktfoto Emma Watson: ‘Wat hebben mijn borsten met feminisme te maken?’

Commotie over naaktfoto Emma Watson: ‘Wat hebben mijn borsten met feminisme te maken?’ © Twitter


De Britse actrice Emma Watson poseerde voor een fotoshoot in Vanity fair en droeg een weinig verhullende outfit. Er werd meteen moord en brand geschreeuwd: Watson staat bekend als een voorvechtster van vrouwenrechten, maar feministen vonden de kiekjes vrouwonvriendelijk en omschreven ze als ‘antifeministisch’. Emma begrijpt er niets van: ‘Wat hebben mijn borsten met feminisme te maken? Dit is verwarrend. Ik ben blij met de foto’s, die naar mijn mening heel artistiek zijn ’, reageerde ze.
 

Temptation Alex viel ook Herbert aan: 'De roem is hem naar het hoofd gestegen'

Temptation Alex viel ook Herbert aan: 'De roem is hem naar het hoofd gestegen' © SBS Belgium


De Temptation Island-deelnemers zijn geen doetjes. Vooral verleider Alex blijkt een heethoofd te zijn: vorige week viel al te noteren dat hij zich voor de rechtbank moet verantwoorden omdat hij een man gebroken ribben bezorgde, en nu raakte bekend dat hij ook geknokt heeft met z’n Temptation-collega Herbert. Dat gebeurde naar verluidt tijdens een feestje. ‘Op een bepaald moment zag ik hoe er ruzie ontstond tussen Alex en Rosanna. Zij was hem aan het uitdagen en gaf hem op een bepaald moment een klap. Alex verweerde zich en gaf haar een duw, wat Herbert dan weer niet vond kunnen. De discussie escaleerde en Herbert en Alex raakten slaags. Ze hadden allebei wel wat gedronken’, vertelt een getuige. Verleidster Chiara, die in het vorige seizoen opdook en ook van de partij was, bevestigt het akkefietje: ‘Het klopt dat Alex en Rosanna daar ruzie kregen en dat Herbert het voor Rosanna opnam. Weet je, Alex is de nieuwe Marvin. De roem van 'Temptation' is hem naar het hoofd gestegen’, vertelt ze.

Lesley-Ann Poppe is getrouwd met Kevin

Lesley-Ann Poppe is getrouwd met Kevin © Photonews


Lesley-Ann Poppe is getrouwd met de tien jaar jongere Kevin. Dat gebeurde in het stadhuis van Antwerpen op haar verjaardag, goed voor een dubbel feestje dus. In de zomer willen ze het huwelijk nog eens overdoen in Vegas. ‘In het bijzijn van al onze vrienden en familie gaan we daar voor de kerk trouwen in de Little Church of the West. Da’s dan meteen onze huwelijksreis want we willen L.A. en de Grand Canyon zien’, aldus de blondine. 

Scarlett Johansson en Romain Dauriac gaan scheiden

Scarlett Johansson en Romain Dauriac gaan scheiden © Photonews


Scarlett Johansson wil scheiden van haar Franse echtgenoot Romain Dauriac. Als reden geeft ze ‘onherstelbare schade’ op. Ze wil niet reageren op het nieuws. Haar man wil graag dat ze een beetje water bij de wijn doet: ‘Ik smeek haar om naar de onderhandelingstafel terug te keren, hoe ongemakkelijk dat ook mag zijn’, vertelde hij. De voogdij over hun dochter zal één van de twistpunten worden.

Jaloezie tussen Temptation-deelnemers: ‘Bitch, over drie maanden is iedereen je weer vergeten’

Jaloezie tussen Temptation-deelnemers: ‘Bitch, over drie maanden is iedereen je weer vergeten’ © SBS Belgium


Weer over naar Temptation Island. De deelnemers proberen zo efficiënt mogelijk profijt te halen uit hun bekendheid en laten zich betalen voor actes de présence. Dat brengt jaloezie met zich mee, want de ene heeft meer succes dan de andere. ‘Bij sommige kandidaten van Temptation is de fame naar hun hoofd gestegen. Bitch, over drie maanden is iedereen je weer vergeten hoor!’, sneerde verleidster Ashley. ‘We geven geen cijfers om strubbelingen in de groep te vermijden, maar het klopt dat niet iedereen even veel werk heeft. Het is simpel: wie vaak op het scherm komt, krijgt meer boekingen', aldus de woordvoerder van Star Entertainment, de firma die de boekingen regelt.

Bart Kaëll biecht verslaving op

Bart Kaëll biecht verslaving op © Photonews


Bart Kaëll is verslaafd, gaf hij toe in het radioprogramma ‘Alloo op Zondag’ bij JOE FM. Niet aan alchohol, sigaretten of xtc, maar aan … teleshoppen. ‘Ik kocht al verschillende spullen via de tv: een veel te grote tuinslang of een middel om te vermageren waar ik dikker van werd, bijvoorbeeld. Ondanks het feit dat ik vaak naar Teleshopping kijk vanuit mijn bed, probeer ik geen impulsieve aankopen meer te doen door vijf dagen op rij een product te bekijken voor ik het mij aanschaf. In therapie moet ik nog niet, denk ik’, lachte hij.

Jennifer Garner en Ben Affleck geven huwelijk nieuwe kans

Jennifer Garner en Ben Affleck geven huwelijk nieuwe kans © Photonews


Jennifer Garner en Ben Affleck gaan dan toch niet uit elkaar. De actrice en de acteur kondigden eerder aan dat ze ieder hun eigen weg zouden gaan. ‘Ze houden van elkaar en van hun kinderen en willen hun huwelijk redden’, vertelt een insider. Toen hun relatie in zwaar weer terechtkwam, lanceerden de boekskes de roddel dat Affleck naast de pot piste met de kinderoppas, maar dat werd nooit bevestigd. Ondanks het feit dat het slecht ging, bleven ze elkaar zien en woonden ze al die tijd op hetzelfde domein op de Bahama’s.
 

‘Mijn broeksriem is mijn waardemeter’

‘Mijn broeksriem is mijn waardemeter’ © Photonews


Kijkers die Paul D'hoore de afgelopen week aan het werk zagen in het vtm-nieuws, merkten dat hij heel wat scherper stond dan even geleden. De financieel journalist liet een tijdje geleden weten dat hij binnenkort de Mont Ventoux wil beklimmen. ‘En dat doe je best met wat kilo’s minder. Iedereen wil weten hoeveel ik al vermagerd ben, maar dat kan ik niet zeggen: ik sta voorlopig niet op de weegschaal, dat is een vorm van zelfkwelling. Mijn broeksriem is mijn waardemeter. Ik ben stilletjesaan beginnen bewegen en eet wat minder. Aangezien het nog koud en nat is train ik voorlopig binnenshuis. Als er koers is, zet ik de televisie op en rij ik op de hometrainer enkele kilometers mee. Dat is best tof. Weldra ga ik beginnen met buitentraining’, legt hij uit.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook