Niet alle knappe sterren hebben een even knappe partner

Een topmodel met een knappe acteur? Of een bloedmooie actrice met een bink van een atleet? In Hollywood wemelt het van de prachtige koppels. Maar niet alle knappe sterren hebben een even knappe partner. Voor deze celebs zit schoonheid vooral vanbinnen....

Niet alle knappe sterren hebben een even knappe partner © Photo News

Op de foto : Pierce Brosnan en Keely Shaye Smith(l) en Salma Hayek en Francois-Henri Pinault (r)

Lorde en James Lowe

Lorde en James Lowe © Photo News

De Nieuw-Zeelandse singer-songwriter Lorde en haar vriend fotograaf James Lowe zijn al een lange tijd samen. Al beweren enkele bronnen dicht bij de zangeres dat de twee net voor het nieuwe jaar een einde hebben gemaakt aan hun relatie. Wat er ook van zij, echt knap kunnen we het vriendje van Lorde niet bepaald noemen.

Pierce Brosnan en Keely Shaye Smith

Pierce Brosnan en Keely Shaye Smith © Photo News

James Bond-acteur Pierce Brosnan trad in 2001 in het huwelijk met de Amerikaanse journaliste Keely Shaye Smith. Samen hebben ze twee zonen, Paris en Dylan. Keely is niet echt knap te noemen, en ze worstelt de laatste tijd ook met haar gewicht. Maar dat kan Pierce allemaal niet deren. Hij houdt zielsveel van zijn vrouw en steekt dat niet onder stoelen of banken.

Salma Hayek en Francois-Henri Pinault

Salma Hayek en Francois-Henri Pinault © Hahn Lionel/Photo News

Salma Hayek verloofde zich in 2007 met de Franse miljardair François-Henri Pinault. Datzelfde jaar nog kreeg het koppel een dochter samen: Valentina. Ondanks een korte relatiebreuk in 2008 is het koppel sindsdien nog altijd gelukkig met elkaar. Ze trouwden op Valentijnsdag in 2009. François-Henri Pinault is CEO van het bedrijf Kering, dat eigenaar is van modelabels Gucci, Bottega Veneta, Saint Laurent, Puma en vele andere. Pikant detail : terwijl Salma zwanger was van Valentina maakte François ook nog een kind bij topmodel Linda Evangelista. Geld maakt blijkbaar veel goed.

Isla Fisher en Sacha Baron Cohen

Isla Fisher en Sacha Baron Cohen © Hahn Lionel/Photo News

De actrice leerde de Britse komiek kennen in 2002 op een feestje in Sydney en verloofde zich twee jaar later. Pas in 2010 stapten ze in het huwelijksbootje in Parijs. Het koppel heeft drie kinderen samen: Olive (2007), Elula (2010) en Montgomery (2015). Niet dat Sacha Baron Cohen zo'n lelijkaard is, maar tegen Isla Fisher steekt hij toch wel een beetje af.

Felicity Huffman en William H. Macy

Felicity Huffman en William H. Macy © Jim Ruymen/Photo News

Deze tortelduifjes leerden elkaar kennen in het Atlantic Theater Center en trouwden in 1997. Ze hebben twee dochters: Sophia Grace (2000) en Georgia Grace (2002). Sindsdien deelden ze al vaak de set met elkaar.  Ook William H. Macy kunnen we niet bepaald knap noemen, al heeft hij wel een karakterkop.

Beyonce en Jay-Z

Beyonce en Jay-Z © Photo News

Beyoncé Knowles en haar man, hiphopper Jay Z, stapten 2008 in het huwelijksbootje. Ze hebben samen al een dochter, de vijfjarige Blue Ivy. Intussen is de Amerikaanse popster Beyoncé opnieuw zwanger, van een tweeling deze keer. Hopelijk lijken de kinderen niet op hun vader, want Jay Z is allesbehalve moeders mooiste.

Tina Fey en Jeff Richmond

Tina Fey en Jeff Richmond © John Roca/Photo News

De Amerikaanse schrijfster en actrice Tina Fey en haar man, componist en producer Jeffrey Richmond, trouwden in 2001 en hebben intussen twee kinderen. Richmond is met zijn 1.68 m amper even groot als zijn echtgenote, en zijn looks heeft hij ook al niet mee.

Mary-Kate Olsen en Olivier Sarkozy

Mary-Kate Olsen en Olivier Sarkozy © Photo News

Eind 2015 stapte de toen 29-jarige Mary-Kate Olsen na een relatie van drie jaar in het huwelijksbootje met Olivier Sarkozy, de 47-jarige Franse bankier en halfbroer van de Franse ex-president Nicolas Sarkozy. De Sarkozy's staan alleszins niet bekend om hun goeie looks. Bovendien is Olivier Sarkozy bijna twee koppen groter dan Mary-Kate. Het ziet er alleszins een beetje vreemd uit, maar wie zijn wij om te oordelen?

Marisa Miller en Griffin Guess

Marisa Miller en Griffin Guess © Hellmuth Dominguez/Photo News

Victoria’s Secret model Marisa Miller is zowat een van de mooiste vrouwen ter wereld. Op 15 april 2006 trouwde ze met muziekproducent Griffin Guess, met wie ze intussen twee zoontjes heeft. Hopelijk lijken die niet te veel op hun vader, want dat is niet bepaald een knapperd.

Hugh Jackman en Deborra-Lee Furness

Hugh Jackman en Deborra-Lee Furness © Photo News

Wolverine-acteur Hugh Jackman (48) en zijn echtgenote Deborra-Lee Furness (61) zijn intussen al 21 jaar getrouwd, maar ze zijn nog steeds dolverliefd. Ze leerden elkaar kennen in 1995 op de set van de tv-serie "Correlli", waarin Furness de hoofdrol speelde. Het leeftijdsverschil en de extra rimpels kunnen hem absoluut niet deren.

Evan Rachel Wood en Marilyn Manson

Evan Rachel Wood en Marilyn Manson © Photo News

Gothrocker Marilyn Manson ziet er eigenlijk uit als een griezel, maar toch heeft hij geen probleem om de mooiste vrouwen voor zich te winnen. Toen zijn huwelijk met burleskedanseres en stripteaseartieste Dita von Teese in 2006 op de klippen liep, begon hij al snel een relatie met de 18 jaar jongere actrice Evan Rachel Wood. Ook die relatie was geen lang leven beschoren : in 2010 gaf ze hem de bons.

Katy Perry en Russell Brand

Katy Perry en Russell Brand © Photo News

De Amerikaanse zangeres was amper 14 maanden getrouwd met Russell Brand toen de Britse komiek er een punt achter zette. Met een sms nog wel. Russell Brand en Katy Perry ontmoetten elkaar in 2008 en stapten op 23 oktober 2010 in het huwelijksbootje. Al gauw werd het stel een van de meest opmerkelijke en geliefde koppels in showbizzland. Wat Katy aantrok in Russell Brand ? Waarschijnlijk zijn typisch Brits gevoel voor humor, want van zijn looks moet hij het alleszins niet hebben.

Heidi Klum en Seal

Heidi Klum en Seal © Isaac V/Photo News

Het Duitse supermodel Heidi Klum geeft echt niet zo om het uiterlijk van haar partners. Na een kortstondige relatie met de 23 jaar oudere Italiaanse zakenman en Formule 1-baas Flavio Briatore trouwde ze in 2005 met de Britse zanger Seal, ook al 10 jaar ouder. In 2012 liep het huwelijk op de klippen. In 2014 deed dan weer het gerucht de ronde dat Klum, na een relatie met haar bodyguard, weer samen zou zijn met haar ex-man Seal. Het paar heeft drie kinderen, twee zoons en een dochter. Seal adopteerde ook Klums dochter Leni uit haar relatie met Briatore.

Julia Roberts en Lyle Lovett

Julia Roberts en Lyle Lovett © www.celebuzz.com

Tijdens haar korte cameo-rol in 'The Player' leerde Julia Roberts de tien jaar oudere zanger Lyle Lovett kennen en op 27 juni 1993 is ze zelfs met hem getrouwd. Nog geen twee jaar later liep het huwelijk al op de klippen. Liefde maakt blind, maar in dit geval was Julia Roberts toch wel stekeblind, of misschien wel stomdronken toen ze deze lelijkaard haar ja-woord gaf.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook