Het sappigste showbizznieuws van de week

Het sappigste showbizznieuws van de week

Er onstond vorige week deining omdat Tanja Dexters Anthony Kumpen gekust zou hebben, maar ze doet het verhaal af als complete bullshit, Lesley-Ann Poppe wilde jaren geleden meedoen aan Big Brother maar ze mocht niet van haar moeder, VIER zoekt al kandidaten voor een nieuw seizoen van 'De Mol' en Belle Perez is haar stem kwijt. Lees er hier alles over!

‘Ik heb Anthony niet gekust’

‘Ik heb Anthony niet gekust’ © Photonews

Vorige week beweerden enkele obers van het evenement ‘Genk Showt’ stellig dat Tanja Dexters Anthony Kumpen gekust had, terwijl zijn vrouw Griet daar ook ergens rondliep. Volgens Tanja zelf is dat zever in pakskes: ‘Het slaat nergens op. Ach, ik heb al lang door dat ze over een single vrouw veel vertellen. Ik lig daar niet meer wakker van. Na de geruchten heb ik met Griet gebeld, en we hebben er eens goed mee gelachen’, aldus Dexters. Ze geeft nu wel toe dat ze niet langer samen is met de Italiaanse Ignazio, iets wat ze tot voor kort nog ontkende.

Lesley-Ann Poppe zag Big Brother aan haar neus voorbijgaan

Lesley-Ann Poppe zag Big Brother aan haar neus voorbijgaan © Bart De Smedt/Isopix

Het had geen haar gescheeld of Lesley-Ann Poppe had de show gestolen in Big Brother. Op haar eenentwintigste schreef ze zich in voor het eerste seizoen en ze werd per brief opgeroepen. ‘Maar ik mocht niet van ons moeder. Ik zat toen in m’n master economie en de opnames gingen door in de examenperiode. Ze maakte me duidelijk dat ik het niet moest riskeren’, vertelt Lesley-Ann. Ze geeft toe dat ze wel even vloekte toen het programma een hype werd, maar spijt heeft ze niet. Later maakte de wulpse blondine haar opwachting op het kleine scherm in ‘Komen Eten’ en dat legde haar geen windeieren.

Vier zoekt al kandidaten voor nieuw seizoen De Mol

Vier zoekt al kandidaten voor nieuw seizoen De Mol © SBS Belgium

Iedereen weet het ondertussen: Eline is de mol. Na weken gissen bleek dat de sportieve politie-inspectrice uit Overmere de boel wekenlang belazerde. Davey, die haar al die tijd verdacht, werd de winnaar. Hij ging naar huis met 27 250 euro en deed beter dan Annelies, die Eline al eerder verdacht maar wiens geheugen haar tijdens de finale in de steek liet. Nu de hype nog een beetje nazindert probeert VIER alvast kandidaten te ronselen voor het nieuwe seizoen: je kan je vanaf nu opgeven op hun website.

Ontdek hier hoe ook jij Eline had kunnen ontmaskeren als De Mol!

Amy Schumer dan toch niet als Barbie op het witte doek

Amy Schumer dan toch niet als Barbie op het witte doek © Photonews

Er heerste hilariteit alom toen standup-comedienne Amy Schumer aankondigde dat ze in een nieuwe Barbie-film in de huid van het hoofdpersonage zou kruipen. Sony Pictures moet echter op zoek naar een nieuwe hoofdrolspeelster, want de Amerikaanse heeft afgehaakt. Ze kan geen tijd meer vrijmaken omdat ze op promotietournee moet voor haar nieuwe komedie Snatched. ‘Jammer genoeg kan ik niet langer meewerken aan Barbie. Het klonk allemaal veelbelovend en dus is het balen voor mij. Ik verheug me er wel op om de film op het witte doek te zien’, liet Amy weten. In het verhaal zou ze ‘een buitenbeentje in een wereld vol perfecte Barbies’ spelen.

Dina Tersago verwacht tweede kindje

Dina Tersago verwacht tweede kindje © Photonews

Dina Tersago is zwanger. De ex-Miss kondigde dat aan bij de opening van het Antwerpse stripbelevingscentrum Comics Station. Ze is samen met Wim, met wie ze al een zoontje heeft van bijna twee. Hij heet Isak.

Nathalie Meskens ving volgens insiders een vette vis

Nathalie Meskens ving volgens insiders een vette vis © Photonews

Er raakt mondjesmaat meer bekend over de identiteit van het nieuwe lief van Nathalie Meskens. De boekskes besloten aan onderzoeksjournalistiek te gaan doen en ontdekten dat de man, die Nadim heet, beurshandelaar is. ‘Die kunnen rekenen op een fiks loon, maar vaak krijgen ze een veelvoud van dat basisbedrag: er komen doorgaans nog extra’s zoals commissies, premies en bonussen bij. Zijn werkgever drijft handel in geslepen diamanten. Hij is een hardwerkende kerel die goed weet waarmee hij bezig is. Hij is heel professioneel, maar ook heel grappig en vriendelijk. Nathalie Meskens had het slechter kunnen treffen. Veel slechter’, klinkt het bij insiders.

Tweede zoon voor Benedict Cumberbatch en Sophie

Tweede zoon voor Benedict Cumberbatch en Sophie © Photonews

De Britse acteur Benedict Cumberbatch en zijn vrouw Sophie zijn de ouders geworden van een zoon. De jongen kwam op 3 maart ter wereld in een Londense privékliniek, maar het nieuws raakte nu pas bekend. Het stond te lezen in Mail on Sunday, maar de ouders hebben het nog niet bevestigd. Het is hun tweede zoon. De acteur heeft zijn vrouw ontmoet tijdens de opnames van de thriller Burlesque Fairytales, waar ze samen een rol in speelden.

Belle Perez is haar stem kwijt

Belle Perez is haar stem kwijt © Photonews

Pech voor Belle Perez, want ze is haar stem kwijt. En da’s natuurlijk je broodwinning als zangeres. Afgelopen weekend moest ze een concert stopzetten door haar stemproblemen. ‘Zoals jullie weten is mijn stem mijn instrument en vanavond heeft ze me helaas in de steek gelaten. Ik heb de moeilijke beslissing moeten nemen om tijdens het tweede deel de show stop te zetten om permanente stembeschadiging te voorkomen', liet Belle, die de bui naar eigen zeggen in de pauze al voelde hangen, weten. Wie haar wil zien optreden zal dus nog eventjes geduld moeten oefenen.

‘Merijn van Temptation Island heeft een dochter’

‘Merijn van Temptation Island heeft een dochter’ © SBS Belgium

Bij Dag Allemaal weten ze het zeker: Merijn van Temptation Island heeft een dochter van vijf. Vorige week haalde verleidster Natasja naar ‘m uit op de sociale media: ‘Je kan je beter zorgen maken om je eigen leven. Je weet donders goed wat ik bedoel’, schreef ze op Facebook, gevolgd door een emoticon van een baby. ‘Hij heeft een dochter, ja, maar een vader zou ik hem niet noemen. Hij was zelfs niet aanwezig bij de bevalling. Hij heeft haar maar één keer gezien, toen ze een half jaar oud was’, vertelt een vriendin van de moeder. Bij VIJF zijn ze wellicht niet te spreken over het nieuwtje, want wie naar Temptation Island wil, moet kinderloos zijn.

Best bekeken Temptation-seizoen ooit

Best bekeken Temptation-seizoen ooit © SBS Belgium

De makers van Temptation Island zijn trouwens in de wolken, want dit seizoen is de best bekeken jaargang ooit. ‘Na negen afleveringen wist het programma al 632 475 kijkers in verleiding te brengen. Ter vergelijking: vorig jaar haalde Temptation Island op VIJF gemiddeld 514 804 kijkers’, werd meegedeeld in een persbericht.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook